Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
92

Harcosok klubja

(Fight Club)
 
Snowball  2016. 12. 12. 23:19

Erős kételyekkel álltam a filmhez és sajnos be is igazolódott a feltevésem miszerint nem üti meg a kellő mércét. Biztos jó páran ellenzik eme gondolatokat de számomra akkor sem adott olyan élményt amit megfogna benne.

 
indingo  2017. 10. 07. 10:20

Szerintem ez egy marha jó film, mind történetben, mind szereposzásban. A színészek is sokat hozzátesznek az élvezethez, a története nagyon csalafinta, végig leköti az ember figyelmét.

 
ArpiHajdu és Réci  2016. 04. 15. 21:13

Egyik kedvenc filmem. Remek görbetükröt mutat korunk fogyasztói társadalmáról, és annyi szállóigét fogalmaz, hogy meg sem lehet számolni. Aki teheti, olvassa el a regényt is!

 
HercegPeter  2017. 09. 27. 22:17

Igen erős alkotás az biztos. Fordulatos, jó történettel és parádés színészi játékkal. Különösen Edward Norton nyújt kiemelkedőt. Érdekes, hogy a film vígjátékra hajaz, aztán megy át drámába. Közben hébe-hóba akciójeleneteket is láthatunk. A csavart igen ügyesen próbálták minél tovább takargatni, de azért voltak jelek, amiből már jóval korábban rá lehetett jönni.

 
GedyPapa  2017. 03. 13. 08:29

Egy kiváló alkotás két felejthetetlen alkotással. Brad Pitt és Edward Norton olyat művelnek, amitől minden filmnézőnek leesik az álla. Olyan ez a filmművészetben, mint az Egri csillagok az irodalomban. Kötelező darab!!

Edward Norton
Brad Pitt
Brad Pitt
Edward Norton
Brad Pitt
Brad Pitt
Edward Norton
Edward Norton
Brad Pitt
Edward Norton
Helena Bonham Carter
Edward Norton
Helena Bonham Carter
Edward Norton
Smoking Barrels: Harcosok klubja
Igazából a Harcosok klubja minden, amire az egy kaptafára készülő filmekbe belefáradt néző vágyhat: tele szokatlan elemekkel, jól idézhető momentumokkal, remek alakításokkal és egy emlékezetes karakterisztikával.
Revizor: TŐKEDÖNTÉS AZ ALAGSORBÓL
A Harcosok klubja első bemutatója idején az ezredforduló globális kultuszdarabja lett, jóformán az is látta, aki nem látta. BÉKÉS BÁLINT KRITIKÁJA.
Hetediksor: Tyler, a pusztító
Ma már nehezebben képzelhető el, hogy a Fox vagy akármelyik másik nagy filmgyártó egy ilyen projektbe belefogjon, de az ezredforduló küszöbén valahogy mégis átment ez a forgatókönyv a szűrőn. A végén mégis azoknak lesz igazuk, akik szerint régen minden jobb volt.
 

Tyler Durden és Marla szexjeleneténél David Fincher egy olyan hatást akart elérni (saját bevallása szerint), mintha a Szabadság-szobor és a Mount Rushmore szeretkezne egymással, s közben egy légy repked körülöttük, amely felveszi az egészet. Mindezt csak CGI-jal tudták kivitelezni, amelyet úgy oldottak meg, hogy a két színész ruhában volt, s a testükhöz mozgásérzékelőket tapasztottak, majd eljátszották a jelenetet. Ezután jött két testdublőr, akik eljátszották ugyanezt a jelenetsort, majd a két felvételből rakták össze a teljes jelenetet. Mindez jelentősen megnövelte a költségeket, mert a film elején senki nem számolt azzal, hogy ehhez a jelenethez CGI-ra lesz szükség.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Tyler Durden már azelőtt is látható a filmben, mielőtt a repülőn összefutottak volna. Többször is felvillanó képek formájában jelenik meg a karakter.

(szaka123)
 

A jelenetben amikor a papot és bibliáját lelocsolja az egyik klubtag slaggal, megremeg a kamera, állítólag azért mert az operatőr nem bírta nevetés nélkül végignézni a jelenetet.

(mamiéstöti2)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.