Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
179
Vélemények
32
Képek
4
Videók
 
Aki_megmondja_a_tutit   2020. 07. 04.

legújabb vélemény

Zseniális!

Nagyon tetszett a film, a cselekménye szépen haladt előre, jól kitalálták mind a 2 személyiséget. A színészek zseniálisan alakítottak, nem is várhattam volna többet. Bárkinek ajánlom aki szeretne látni valami jót!

 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

Valahogy nem az én felfogásomhoz passzoló film. Végig szenvedtem rajta, mert mindenki dicséri, de nekem nem adott semmit, inkább elvett.


 
Puncs   2019. 03. 09.

Egyszerűen zseniális. Kultuszfilm. David Fincher legnagyszerűbb alkotása. A sztorija annyira érdekfeszítő, hogy sokadjára is leköti az embert. Nyersen tálalja a világ dolgait. A társadalomkritika, amit Brad Pitt Tyler Durden szerepében megfogalmaz az még mai aktuális és helytálló. Filozófiai jellegű monológjai fájóan igazak. A társadalmi elvárásokba belefásult, a monotóniába, céltalanságba, unalomba belefulladó emberek kísérletet tesznek arra, hogy kitörjenek rabságukból. Erre beleesnek egy másikba. A főszereplők jól hozták a figurákat, minden klappolt. Azok közé a filmek közé tartozik, amelyek megnézése után csak ülsz és nézel magad elé, elgondolkodsz az életeden és az egész világon. Számomra a film legfontosabb üzenete az, hogy a mai fogyasztói társadalom ugyanolyan beteges, mint a harcosok klubja. A társadalom elhiteti velünk, hogy el tudjuk érni a tökéletességet, csak vennünk kell hozzá különböző státusz szimbólumukat. Szerintem ez ma még igazabb. A zárókép és zárómondat mindent visz.

 
indingo   2017. 10. 07.

Szerintem ez egy marha jó film, mind történetben, mind szereposzásban. A színészek is sokat hozzátesznek az élvezethez, a története nagyon csalafinta, végig leköti az ember figyelmét.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 04. 15.

Egyik kedvenc filmem. Remek görbetükröt mutat korunk fogyasztói társadalmáról, és annyi szállóigét fogalmaz, hogy meg sem lehet számolni. Aki teheti, olvassa el a regényt is!

Edward Norton
Brad Pitt
Brad Pitt
Edward Norton
Brad Pitt
Brad Pitt
Edward Norton
Edward Norton
Brad Pitt
Edward Norton
Helena Bonham Carter
Edward Norton
Helena Bonham Carter
Edward Norton
 
Igazából a Harcosok klubja minden, amire az egy kaptafára készülő filmekbe belefáradt néző vágyhat: tele szokatlan elemekkel, jól idézhető momentumokkal, remek alakításokkal és egy emlékezetes karakterisztikával. több»
 
A Harcosok klubja első bemutatója idején az ezredforduló globális kultuszdarabja lett, jóformán az is látta, aki nem látta. BÉKÉS BÁLINT KRITIKÁJA. több»
 
Ma már nehezebben képzelhető el, hogy a Fox vagy akármelyik másik nagy filmgyártó egy ilyen projektbe belefogjon, de az ezredforduló küszöbén valahogy mégis átment ez a forgatókönyv a szűrőn. A végén mégis azoknak lesz igazuk, akik szerint régen minden jobb volt. több»

A film összbevétele 71 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Az egyik jelenetben a Hét év Tibetben című film hirdetését lehet látni, melynek Brad Pitt a főszereplője volt.

(Puncs)
 

Tyler mozigépészként dolgozik félállásban, éjszakai műszakban. Azzal dobja fel az estéit, hogy a filmekbe képkockákat vág be pornókból. Ezt David Fincher is megcsinálta a filmmel. A felhőkarcolók távoli robbanásakor a rendező egy hatalmas péniszről vágott be egy képet egyetlen képkocka erejéig.

(Puncs)
 

Brad Pitt és Helena Bonham Carter három napot töltöttek az orgazmus hangok rögzítésével.

(Puncs)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.