Vincent és Jules, a két tökös behajtó és bérgyilkos feladata, hogy főnöküknek visszaszerezzenek egy fontos aktatáskát. Jules azonban, miután csodával határos módon túlél egy lövöldözést úgy dönt, visszavonul a a gengszterélettől. Eközben társára hárul a feladat, hogy vigye el szórakozni… több»
Ez a film nekem nem igazán tetszett. A színészek ügyesek, de a Tarantino-filmek eleve nem jönnek be. Mint, ahogy ez sem.
Fantasztikus film, ezt szeretném leszögezni. Nem egyszerű megemészteni, mert Tarantino sajátságosan csinálta meg. Fantasztikus színészek, szuper párbeszédek és pörgős jelenetek váltják egymást. A film nem lankad egy pillanatra sem. Uma Thurman, Tim R... több»
Az egyedüli értékelhető dolog ebben a filmben John Travolta alakítása volt semmi egyéb. Először is, ez az film borzalmasan unalmas. Szerintem lett volna benne fantázia.
Fantasztikus film, igazi Quentin Tarantino film. Nagyon jó alkotás és a színészek is fantasztikusat alakítanak. Igazán élvezhető és igazi klasszikus.
Bár a stáblistán nem tüntették fel, de azokat a jeleneteket, amelyekben Quentin Tarantino szerepel Jimmie-ként, Robert Rodriguez rendezte.
(ArpiHajdu és Réci)Egyesek szerint Christopher Walken karaktere valójában Butch apja, de így könnyebb volt átadnia neki az órát.
(Scramananga)A filmben megjelenik a Red Apple cigaretta, mely valójában nem létezik, Tarantino találta ki, mert utálja a produce placementet (márkaelhelyezés).
(Scramananga)A forgatás alatt ellopták Quentin Tarantino autóját, mely a filmben Vincenté volt. Az autó csak 2013-ban került elő.
(Scramananga)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »