Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
82
Filmadatlap
 
26
Szereplők
2
Vélemények
3
Képek
1
Videók
Copland
 
drg0602   2020. 02. 23.

legújabb vélemény

Nagyon jó légkör, jó téma, jó szereplőkkel, szerintem nagyon jó film. Érdemes megnézni, ami biztos, hogy Niro, Liotta, Stallone is nagyon jó szerepel, de rajtuk kívül se okoz senki csalódást. Szuper, zseniális film!

 
Yosihiro   2016. 05. 22.

Remek film remek szereplőkkel. Stallone jót alakít de Robert De Niro is nagyon jó. A történet jól felépített és nyomon követhető. remek kikapcsolódás csak ajánlani tudom :)

A film összbevétele 18 800 000 dollár volt (imdb.com).

 

Ray Liotta eredetileg Freddy Heflin seriff szerepét szerette volna eljátszani, ahogy Sylvester Stallone, Gary "Figgsy" Figgist alakította volna inkább.

(rbernadett)
 

Sylvester Stallone kb. 18 kg-t hízott a szerep kedvéért.

(rbernadett)
 

A film végén azért hangzik el, hogy a film csak kitalált történet, mert New York állam törvényei szerint illegális, ha egy New York-i rendőr New York állam területén kívül lakik.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.