Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Copland (1997)

Cop Land
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Galéria (13)

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2020. 11. 12.

legújabb vélemény

1

Egy igazán jól sikerült thriller, ami végig leköti az embert. Stallone itt egy érzékenyebb, emberibb, sebezhetőbb oldalát mutatja meg, ami nekem nagyon tetszik. De Niro és Keitel is fantasztikusan játszanak, de aki messze kimagaslik, az Ray Liotta, aki szerintem nem futotta be azt a karriert, amit megérdemelt volna.

 
Filmdoki   2020. 10. 24.

2
Nosztalgiabomba

Sylvester Stallone neve hallatán javarészt a kemény, olykor buta akciófilmek jutnak eszünkbe, holott az olasz fenegyerek letett az asztalra jó pár kellemes alakítással átitatott darabot is pályája során. Ezt a sort erősíti – megjegyzem, elég masszíva... teljes kritika»

 
Yosihiro   2016. 05. 22.

0

Remek film remek szereplőkkel. Stallone jót alakít de Robert De Niro is nagyon jó. A történet jól felépített és nyomon követhető. remek kikapcsolódás csak ajánlani tudom :)

 
drg0602   2020. 02. 23.

0

Nagyon jó légkör, jó téma, jó szereplőkkel, szerintem nagyon jó film. Érdemes megnézni, ami biztos, hogy Niro, Liotta, Stallone is nagyon jó szerepel, de rajtuk kívül se okoz senki csalódást. Szuper, zseniális film!

A film összbevétele 18 800 000 dollár volt (imdb.com).

 

Ray Liotta eredetileg Freddy Heflin seriff szerepét szerette volna eljátszani, ahogy Sylvester Stallone, Gary "Figgsy" Figgist alakította volna inkább.

(rbernadett)
 

Sylvester Stallone kb. 18 kg-t hízott a szerep kedvéért.

(rbernadett)
 

A film végén azért hangzik el, hogy a film csak kitalált történet, mert New York állam törvényei szerint illegális, ha egy New York-i rendőr New York állam területén kívül lakik.

(rbernadett)