Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
94

A keresztapa II (1974)

The Godfather: Part II
Filmadatlap
 
31
Szereplők
58
Vélemények
10
Képek
2
Videók
 
Deku   2017. 07. 08.

Al Pacino és De Niro két feledhetetlen és frenetikus színész akik itt ebben a filmben és magában ebben a részben is kiválót alkotnak. A néző teljesen beletudja élni magát és ez teszi olyan tökéletessé ezt a filmet.

 
mdlg4th   2016. 02. 04.

Ez valami csodálatos, az ilyen filmekért élek-halok. Szinte én is benne játszottam a karakterekkel együtt. Egyszerre van mondanivalója és rabolja el a nézőt testestül és lelkestül. Csak ajánlani tudom bárki számára.


 
indingo   2019. 01. 22.

A keresztapát láttad hát nem lehet kihagyni a második részt sem. Önállóan is megállja a helyét és nem elhanyagolható, hogy folytatódik a Corleone család története, sőt az előzményekről is képet kapunk. A rendező sem számított ilyen sikerre hiszen Oszkár díjat kapott.

 
czerik   2018. 07. 30.

Ahogy az első rész, ez is nagyon remek, hozza a tőle elvárhatót. Ajánlani tudom.

 
Snowball   2016. 12. 13.

Teljes kudarc lett ez a film. Ismerősök ajánlották de itt az első benyomás volt a döntő miszerint nem szimpatizáltam magával a filmmel. Ennyire unalmas és tartalmatlan történetet régen láttam és köszönöm nem kérek ilyet.

Al Pacino
Robert De Niro
Al Pacino
Al Pacino
Al Pacino
Robert De Niro
Gastone Moschin
Al Pacino
 

Coppola és Mario Puzo a legjobb adaptált forgatókönyvnek járó Oscar- díjat kapták meg a Keresztapa II-ért.

(scarface)
 

Talia Shire a szerepért 30 ezer dollárt kapott + 10 ezer dollár bónusz járt akkor ha a film átlépi a 27 millió dolláros bevételt.

(scarface)
 

Coppola fontolóra vette hogy Marlon Brando visszatérjen.

(scarface)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.