Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88

A keresztapa III. (1990)

The Godfather: Part III
Filmadatlap
 
29
Szereplők
24
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 07. 10.

Al Pacino még mindig istenien játszik, bár ennél a résznél már nem voltam úgy elragadtatva mint elődeinél. A film hatalmas siker lett nálam és szerethető karakterekkel van tele az egész film. Nem mentes a hibáktól de szerencsére nem annyira nagy gond.

 
irongozu   2015. 11. 21.

Méltó befejezése a trilógiának. Al Pacino kitűnő alakítást nyújt.


 
indingo   2019. 01. 22.

Lezárása egy maffia család történetének, lehet fanyalogni, hogy azért ne hogy a végén az derüljön ki nem is akartak bűnözök lenni. A parádés szereposztásért és hogyan zárul a trilógia mindenképpen érdemes megnézni a befejező részt.

 
MidoD7   2019. 04. 12.

Nemes egyszerűséggel imádtam ezt a sztorit. Olyan remekül dobták össze, hogy kevés hasonlót tudnék említeni. Szerethető karakterekkel és persze látványos elemekkel teletűzdelt kis remekmű.

 
Norbert93   2018. 07. 18.

Önmagában is kiváló film. Felesleges hasonlítani az első két részhez, mivel azok HIBÁTLAN műalkotások. A keresztapa I-II. részekhez egyszerűen lehetetlen volt felnőnie, de úgy gondolom méltó, megfontolt és reális lezárása volt a Corleone család történetének. Az egyetlen említésre méltó hiba az Sofia Coppola szerepeltetése volt, de a film ettől függetlenül ia 5*-os.

Al Pacino

A film összbevétele 136 766 062 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet egyszerre jelölték (igaz, más-más kategóriában) Oscar-díjra, Golden Globe-ra és Arany Málnára.

(GedyPapa)
 

Mary Corleone(Sofia Coppola) nagynénjét, Sofia valódi nagynénje játsza Talia Shire.

(scarface)
 

Robert Duvval visszautasitotta az 1 milló dollárt amit a studió ajánlott fel neki.Duvall nem érezte hogy arányos mivel Al Pacino és Diane Keaton(5 millió dollár és másfél millió dollár)kaptak.

(scarface)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.