Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
89

A keresztapa III. (1990)

The Godfather: Part III
Filmadatlap
 
29
Szereplők
23
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
irongozu   2015. 11. 21.

Méltó befejezése a trilógiának. Al Pacino kitűnő alakítást nyújt.

 
Deku   2017. 07. 10.

Al Pacino még mindig istenien játszik, bár ennél a résznél már nem voltam úgy elragadtatva mint elődeinél. A film hatalmas siker lett nálam és szerethető karakterekkel van tele az egész film. Nem mentes a hibáktól de szerencsére nem annyira nagy gond.


 
indingo   2019. 01. 22.

Lezárása egy maffia család történetének, lehet fanyalogni, hogy azért ne hogy a végén az derüljön ki nem is akartak bűnözök lenni. A parádés szereposztásért és hogyan zárul a trilógia mindenképpen érdemes megnézni a befejező részt.

 
Norbert93   2018. 07. 18.

Önmagában is kiváló film. Felesleges hasonlítani az első két részhez, mivel azok HIBÁTLAN műalkotások. A keresztapa I-II. részekhez egyszerűen lehetetlen volt felnőnie, de úgy gondolom méltó, megfontolt és reális lezárása volt a Corleone család történetének. Az egyetlen említésre méltó hiba az Sofia Coppola szerepeltetése volt, de a film ettől függetlenül ia 5*-os.

 
sabnock666   2018. 12. 19.

Az első két rész zsenialitása után kissé féltem,hogy a lezárás vajon milyen lesz? Nem okozott csalódást, bár ez a rész Pacino és Garcia nélkül jóval gyengébb lett volna. Így kerek a történet, méltó lezárás, kihagyhatatlan film. Klasszikus!

Al Pacino
 

Mary Corleone(Sofia Coppola) nagynénjét, Sofia valódi nagynénje játsza Talia Shire.

(scarface )
 

Robert Duvval visszautasitotta az 1 milló dollárt amit a studió ajánlott fel neki.Duvall nem érezte hogy arányos mivel Al Pacino és Diane Keaton(5 millió dollár és másfél millió dollár)kaptak.

(scarface )
 

Al Pacinonak a rendező 5 millió dollárt ajánlott fel de ő 7 milliót a akart + a film bevétel bónuszát.Coppola visszautasitotta és azzal fenyegetőzött hogy átirja a forgatókönyvet Michael temetésével.Ezek után Pacino beleegyezett az 5 millió dollárba

(scarface )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.