Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
88

A keresztapa III. (1990)

The Godfather: Part III
Filmadatlap
 
29
Szereplők
24
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Al Pacino
 
MidoD7   2019. 04. 12.

legújabb vélemény

Nemes egyszerűséggel imádtam ezt a sztorit. Olyan remekül dobták össze, hogy kevés hasonlót tudnék említeni. Szerethető karakterekkel és persze látványos elemekkel teletűzdelt kis remekmű.

 
irongozu   2015. 11. 21.

Méltó befejezése a trilógiának. Al Pacino kitűnő alakítást nyújt.


 
Deku   2017. 07. 10.

Al Pacino még mindig istenien játszik, bár ennél a résznél már nem voltam úgy elragadtatva mint elődeinél. A film hatalmas siker lett nálam és szerethető karakterekkel van tele az egész film. Nem mentes a hibáktól de szerencsére nem annyira nagy gond.

 
indingo   2019. 01. 22.

Lezárása egy maffia család történetének, lehet fanyalogni, hogy azért ne hogy a végén az derüljön ki nem is akartak bűnözök lenni. A parádés szereposztásért és hogyan zárul a trilógia mindenképpen érdemes megnézni a befejező részt.

 
Norbert93   2018. 07. 18.

Önmagában is kiváló film. Felesleges hasonlítani az első két részhez, mivel azok HIBÁTLAN műalkotások. A keresztapa I-II. részekhez egyszerűen lehetetlen volt felnőnie, de úgy gondolom méltó, megfontolt és reális lezárása volt a Corleone család történetének. Az egyetlen említésre méltó hiba az Sofia Coppola szerepeltetése volt, de a film ettől függetlenül ia 5*-os.

A film összbevétele 136 766 062 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet egyszerre jelölték (igaz, más-más kategóriában) Oscar-díjra, Golden Globe-ra és Arany Málnára.

(GedyPapa)
 

Mary Corleone(Sofia Coppola) nagynénjét, Sofia valódi nagynénje játsza Talia Shire.

(scarface)
 

Robert Duvval visszautasitotta az 1 milló dollárt amit a studió ajánlott fel neki.Duvall nem érezte hogy arányos mivel Al Pacino és Diane Keaton(5 millió dollár és másfél millió dollár)kaptak.

(scarface)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.