Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Üdv az adatlapomon! A filmek mindig is nagy hatással voltak az életemre, ez a mai napig sincs másképp. Úgy gondolom, hogy jó mozi megnézése - arra a pár órára legalábbis - minden aggodalmat és kedélyt elfeledtet velünk, és képes beszippantani a maga képzeletbeli világába, elvégre ezért is nézünk filmeket. Mindenfajta filmet kedvelek, nehéz egy "kedvencet" kiragadni a sok közül, de leginkább a drámákat és a komolyabb mondanivalóval rendelkező alkotásokat szeretem - na meg persze a maffiafilmeket :). Filmkritikusnak egyáltalán nem nevezném magam, csupán szeretem röviden összegezni/ismertetni a látottak tartalmát, egyrészt magamnak másrészt a többi film fanatikus számára.

2021. 04. 29.
A valódi sci-fi horror
Ridley Scott kezei alól ritkán kerülnek ki rossz alkotások. Így volt ez a '79-es Alien esetében is, amit bátran nevezhetünk korszakalkotó műnek a sci-fi horror műfajában.... több»
2021. 04. 24.
Sablonmentes motiváció
Számomra egy nagyon motiváló és inspiráló üzenetet sikerült átadnia a Békés harcos útjának. A film forgatókönyvével, valamint a színészi játékkal kapcsolatban vannak kive... több»
Emlékezetes alkotás a sci-fi filmek tárházában
Annak ellenére, hogy a többi részhez képest tényleg alulteljesít A klónok támadása, még ugyanúgy egy emlékezetes alkotást képez a sci-fi filmek tárházában. Kissé valóban ... több»
A történet kezdetét veszi
Szerintem a Star Wars filmekkel szemben hatalmas elvárásai vannak az embereknek, de be kell látni, hogy egyáltalán nem egy mai film, és még így is néhány jelenete felülmú... több»
2021. 04. 19.
Megunhatatlan kultfilm
Akkoriban a Szárnyas fejvadász egy egészen ismeretlen világot mutatott be a cyberpunk, baljós sci-fi elemeivel. A története és drámai hangulata még mai szemmel is élvezet... több»