Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

A ki***tt világ vége (2017-2019)

The End Of The F***ing World
Filmadatlap
 
33
Szereplők
22
Vélemények
27
Képek
3
Videók

Galéria (27)

Alex Lawther
Jessica Barden
Alex Lawther
Jessica Barden
Alex Lawther
Jessica Barden
Jessica Barden
Alex Lawther
Jessica Barden
Alex Lawther
Alex Lawther
Steve Oram
Jessica Barden
Alex Lawther
Jessica Barden
Wunmi Mosaku
Alex Lawther
Jessica Barden
Jessica Barden
Alex Lawther

Videók (3)

 
Rea387147   2021. 04. 05.

legújabb vélemény

0

A sorozat az elején nagyon unalmasan indult, viszont egész jól belerázódik a nézője a harmadik része felé. Mindkét évada nagyon beteg és érdekes, viszont szerintem egyrészt ezért is különleges ez a sorozat. Másrészről pedig azért, mivel az aláfestő z... több»

 
Ms. Akárki   2019. 08. 18.

1

Furcsa témájú, de kifejezetten érdekes, beteg világkép, amelyet bemutat egy relatíve szerethető fiatal, pszichopata fiú szemén át a sorozat. Lázadó tinik egy nem sablonos történetben. Egyedi és izgalmas hangvételű sorozat. Gyorsan ki lehet pörgetni, mert piszkálja az ember fantáziáját, hogy mi fog történni.

 
indingo   2019. 03. 04.

0

Nagyon érdekes sorozat. A témája eléggé beteg, de valahogy mégis kedvelhetőek a főszereplők. Remek és különleges zenék vannak benne.

 
Bazzzsi   2020. 09. 01.

1

Sokszor érezhetjük, hogy bárcsak itt lenne a világvége. A főszereplő srác is ebben a cipőben jár. Semmi boldogsága az életben, mígnem feltűnik az éltében egy lány.

 
Szilonka   2020. 08. 28.

0

A 2 évad nekem bejött. Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan benne. Számomra elég szomorúan indult a történet a fiú gondolatai miatt, de utána derűsebb lett minden.

 
harnas1207   2020. 07. 13.

0

A sorozat nagyon egyedi. Fura szereplők, fura cselekmények, és ezek a minimál játékidők igazán különlegessé teszik az egészet. Sajnos, ahogy ez lenni szokott, nagyobb volt a füstje, mint a lángja. A kezdeti részekben ellőnek pár polgárpukkasztó jelen... több»

 
TomÁcs   2019. 11. 18.

0

Egy baj van ezzel a sorozattal, az hogy nagyon rövidek a részek. Egy nap alatt meg lehet nézni mindkét évadot. Ütős a története, bár elég letargikus.

 
2020 első felében mutatták be az Ez így nem OK című sorozatot a Netflixen, amely egy különc tinédzser szupererejével és a tinik hétköznapi problémáival folytatott küzdelmeit mutatta be. A sorozat minden erénye ellenére sajnos nem sikerült elég ütősre, sőt brit párdarabjához, A ki***tt világ végéhez képest kifejezetten bátortalan és erőtlen. Úgyhogy eljött az idő, hogy közelebbről megvizsgáljuk ez utóbbit is, amelynek második, befejező évada tavaly év végén debütált a Netflixen. több»