Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88

A ki***tt világ vége (2017)

The End Of The F***ing World
Filmadatlap
 
33
Szereplők
13
Vélemények
27
Képek
3
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
darkangel1231   2019. 12. 01.

legújabb vélemény

Élet írta sorozat

Hogy mi ez a sorozat? Maga az élet. Két problémás fiatal a mai világban, akik próbálják megtalálni a szerelmet egymásban, ami nehezen megy az elején, már, ha erőszakkal csinálják. Hirtelen kitalálják, hogy elmennek otthonról. Ők csak el szeretnének futni a fájdalmuk, a problémáik, a családjuk, a suli, saját maguk és az egész kics×szett világ elől, csak, hogy éljenek egy kicsit. Egymással, idegenként. Hát, sikerül nekik... A sorozat abszurditása, morbiditása, betegessége és mélysége egyszerűen valami varázslatos. Könnyen nézhető, hiszen nagyon rövidek a részek, emellett pedig még a történet is túl izgalmas ahhoz, hogy ne hagyjon békén, és ne rajta pörögj egész álló nap. Tudni szeretnéd, hogy... több»

 
indingo   2019. 03. 04.

Nagyon érdekes sorozat. A témája eléggé beteg, de valahogy mégis kedvelhetőek a főszereplők. Remek és különleges zenék vannak benne.


 
TomÁcs   2019. 11. 18.

Egy baj van ezzel a sorozattal, az hogy nagyon rövidek a részek. Egy nap alatt meg lehet nézni mindkét évadot. Ütős a története, bár elég letargikus.

 
VvV   2019. 10. 30.

Nem egy egyszerű sorozat. Nincsenek túl tolva vagy elhúzva a részek. Rövid és tömör a mondanivaló.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 18.

Furcsa témájú, de kifejezetten érdekes beteg világképű sorozat amelyet bemutat egy relatíve szerethető fiatal Pszichopata fiú szemén át. Lázadó tinik egy nem sablonos történetben. Egyedi és izgalmas hangvételű sorozat. Gyorsan ki lehet pörgetni, mert piszkálja az ember fantáziáját, hogy mi fog történni.

Alex Lawther
Jessica Barden
Alex Lawther
Jessica Barden
Alex Lawther
Jessica Barden
Jessica Barden
Alex Lawther
Jessica Barden
Alex Lawther
Alex Lawther
Steve Oram
Jessica Barden
Alex Lawther
Jessica Barden
Wunmi Mosaku
Alex Lawther
Jessica Barden
Jessica Barden
Alex Lawther
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.