Sorozatok

#1

dráma | kaland | krimi | road movie | romantikus | thriller | vígjáték

Netflix

A tizenhét éves James alighanem egy pszichopata, aki Alyssaval, az új lánnyal remek párost alkot a suliban. Rövidesen útrakelnek, hogy megkeressék a lány valódi apját. több»

Már azt hinné az ember, hogy nem tudnak újat mutatni ebben a középiskolás, tini témakörben... És akkor jön A ki***szott világ vége, ami egy olyan bizarr és sötét nézőpontból szemlélteti velünk az életet, amihez eddig hasonlót még nem igazán láthattunk a Netflixen. A két... több»
Határtalan egyház
#2

road movie

A pesterzsébeti evangélikus fiatalok a magyarországi kereszténység kulcsfontosságú helyeit keresték fel két keréken, a testi próbatétel és a lelki tanúságtétel jegyében.

A Camino
#3

NA A Camino  (2006)

road movie

Öt egyetemista és egy pszichológusnő végigjárta a spanyolországi zarándokút, a Camino 860 kilométerét.A film a fizikai megpróbáltatások és az élmények okozta lelki örömök... több»

Rendező: Szabados Tamás

Kandász Travel
#4

road movie

A Kandász Travel immár 12 éve elvisz a világ minden szegletébe. Úgy utaztat téged, hogy észre sem veszed, hogy egy karosszékben és nem egy repülőülésben ülsz, miközben sztárok az... több»

Távol-Kelet - Berlintől Tokióig
#5

road movie

27 ezer kilométer, 12 ázsiai ország. 7 és fél hónap, 2 Volkswagen kisbusz, 4 berlini fiatalember. Közép-Európából a Csendes-óceánig, különböző ázsiai kultúrákon és tájakon... több»

Úton - Svájc
#6

road movie

Sajt, óra, pontosság, bankok. Erről a négy szóról bizonyára mindenkinek egy ország jut eszébe: Svájc. A film Svájc nevezetességeit és kultúráját mutatja be. több»

Rögös Wales
#7

road movie

Wales legszebb vad vidékeit járjuk be a helyi természet szakértője, Iolo Williams vezetésével. Először is azt vesszük szemügyre, miként formálta a víz és az ásványi kincsek... több»