Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Új filmadatlapok

Saját filmes lista készítése
#5

NA Cool Abdoul  (2021)

dráma

Ismail Abdoul fiatal és ígéretes ökölvívó, aki megtalálta a boldogságot felesége mellett. Amikor azonban a világsiker kapujában találja magát, kész mindent maga mögött hagyni.

#8

NA The Rescue  (2021)

dokumentum | dráma

2018-ban tizenkét fiú és edzőjük egy barlangban rekedt Thaiföldön. Megmentésükre számos szakember indult, a mentőakciót pedig az egész világ feszülten követte. több»

#9

70 Cusp  (2021)

dokumentum

Egy texaszi katonai városban három fiatal lány szembenéz a felnőtté válás sötét pillanataival, miután véget ér egy álomszerű nyári időszak. több»

#10

NA Sib-gae-wol  (2020)

dráma | vígjáték

#11

NA Swell  (2021)

dokumentum

Magyar szentek és boldogok – Szent királylányok
#12

dokumentum

A magyar női szenteket az emeli ki a szentek női közösségéből, hogy egy középkori és egy XX. századi kivételt leszámítva királyi vérből valók. A középkori arisztokrata nők... több»

Rendező: Jankovics Marcell

#15

dráma | romantikus

Öt évvel azt követően, hogy utoljára találkoztunk a karakterekkel, még mindig a testvériség és barátság mezején harcolnak, azonban ez alkalommal a szerelem is újra megtalálja őket. több»

#16

NA Haroun  (2021)

vígjáték

Netflix (2021.10.27.)

Egy játékos, mégis provokatív előadás a francia humorista, Haroun jóvoltából. A modern társadalmat vizsgálja, és felteszi a kérdést: vajon az emberiség megállt az evolúció... több»

Rendező: Seralf Flares

Szereplők: Haroun

Kisebbségben Kárpátalján
#18

dokumentum

Az alkotók célja az volt, hogy a trianoni békediktátummal kezdődő kisebbségi lét mai hatásait kutatva mutassa be a Kárpátalján élők jogfosztását, az ukrán hatalom... több»

#19

NA Planet Dune  (2021)

akció | kaland | sci-fi

Expedíció érkezik egy sivatagi bolygón található bázison rekedt legénységhez. A felmentő csapat azonban nem tud arról, hogy a felszín alatt halálos veszély rejtőzik. több»