Filmek

Új filmadatlapok

Saját filmes lista készítése
Blue Balls
#1

horror | vígjáték

Emma és Mara hazahívják Tomot és Jacket, nem tudván, hogy Tom egy szűz vámpír, aki gyilkolással szeretne csatlakozni egy diákszövetséghez. Komikus vércsatára kerül sor, miközben a... több»

Brothers
#2

NA Brothers  (2024)

vígjáték

Egy megjavult bűnöző próbálkozása a jó útra térésre kisiklik, amikor újra összejön a józanságát próbára tevő ikertestvérével egy út során, életének legnagyobb... több»

Daddy Changed the World
#3

dráma | életrajzi

George Floyd családja által hitelesített életrajzi film, amely megörökíti annak az embernek az életét, aki a halálával a rendőri brutalitás és a faji igazságtalanság elleni... több»

Crime 101
#4

krimi

Lou Lubesnick nyomozó egy ékszertolvaj nyomába ered, aki a "Crime 101" elnevezésű szabályokat követi - a tökéletes rablás szigorú irányelveit. több»

Rendező: Bart Layton

Szereplők: Mark Ruffalo, Chris Hemsworth

#5

dráma | krimi

Iman nyomozási bíró a teheráni politikai zavargások közepette küzd a paranoiával. Amikor a fegyvere eltűnik, feleségét és lányait gyanúsítja, és drákói intézkedéseket vezet be,... több»

#6

Gárdonyi Géza azonos című klasszikusának adaptációja. Az egri várvédők hősies küzdelmének története a török megszállókkal szemben. több»

#7

thriller

Egy pszichiáter a távolból próbál segíteni családjának és betegeinek egy vírusjárvány kitörése során, miközben saját mentális állapotával küzd. több»

Rendező: White Cross

Szereplők: Tara Reid

#8

NA Black Dog  (2024)

dráma

A börtönből szabadult Lang visszatér szülővárosába, Északnyugat-Kínába. A 2008-as olimpia előtt a kóbor kutyák eltakarításával megbízott kutyás járőr részeként egy fekete... több»

#9

vígjáték

Netflix (2024.06.04.)

Amikor egy nagymama beleszeret egy kétes szándékú, pimasz udvarlóba, a családja titkos tervet eszel ki, hogy megvédje az életét és az örökségüket. több»

#10

vígjáték

Egy céltalan 28 éves brooklyni lakos kórházba kerül, miután részegen eltörte a csípőjét. Egy találkozás egy nyűgös, angolul nem beszélő, idős lengyel nővel ahhoz vezet, hogy... több»

Marlon Wayans: Good Grief
#11

vígjáték

Az ikonikus Apollo Színházban felvett filmen Wayans komikusan mutatja be a szülei elvesztése utáni gyászt. Elmélkedik apja leckéiről, a „Halott Mama Klubhoz” való csatlakozásról,... több»

Rendező: Troy Miller

Szereplők: Marlon Wayans

Kiss of the Spider Woman
#12

dráma | musical

A regényen alapuló színpadi musical adaptációja, amely egy meleg férfiról és egy politikai fogolyról szól, akik az 1980-as években egy argentin börtöncellán osztoznak. A meleg férfi... több»

Raider
#13

thriller

Az Egyesült Államok történetének első független elnöke, aki esküt tesz, de rájön, hogy az elnökséget évtizedek óta egy hatalmas árnyékszervezet irányítja. Úgy dönt, hogy... több»

Rendező: Simon West

Szereplők: Aaron Eckhart, Danny Huston

#15

dokumentum | rövidfilm

HBO Max (2024.05.24.)

A dokumentumfilm a countryzene definícióját vizsgálja Beyoncé hatásával, miközben a fekete művészek Nashville-ben továbbra is az elismerésért küzdenek. több»

Szereplők: Beyoncé Knowles

#16

zenés

HBO Max (2024.05.25.)

Lady Gaga 52 000 ember előtt, a 2022-es Chromatica Ball turnéja során karrierjét meghatározó előadást tart a Los Angeles-i Dodger Stadionban. több»

Rendező: Lady Gaga, Kerry Asmussen

Szereplők: Lady Gaga