Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Új filmadatlapok

Megszámolni a cápákat
#7

dokumentum

TV-ben (Nat. Geo. Wild, csütörtök 01:33)

Kalifornia partjai előtt egyre több a nem kívánt cápa-ember találkozás. Vajon mi áll a riasztó jelenség mögött? Csak arról van szó, hogy a cápák valamilyen okból közelebb... több»

Színváltó cápák
#8

dokumentum

TV-ben (Nat. Geo. Wild, csütörtök 01:33)

A tudósok hosszú ideje gyanakodnak egy lenyűgöző képességre a nagy fehércápákkal kapcsolatban: feltételezésük szerint a híres ragadozók vadászsikerei mögött részben az áll,... több»

#10

dokumentum

A dokumentumfilm mélyinterjúkat és ritka felvételeket tartalmaz az irányítókról, valamint olyan prominens New York-i hangokat szólaltat meg, mint Stephen A. Smith, Cam'ron, Fat Joe... több»

#11

NA House Party  (2022)

vígjáték

Egy középiskolás diák úgy dönt, hogy házibulit rendez, amíg a szülei távol vannak. Az 1990-es vígjáték, a Micsoda buli! remake-je. több»

Recurrence
#12

NA Recurrence  (2022)

dráma | krimi | misztikus

Manuela Pipa Pelari már nem a régi. A kemény és bátor nő, aki a szabályok megszegésével és sötét titkok megőrzésével élte túl rendőri munkáját, úgy döntött, hogy... több»

#13

NA One Moment  (2021)

vígjáték

Középkorú testvérek küzdenek az életük irányításával, miközben nemrég megözvegyült idősödő apjukat ápolják. Üdvözöljük a "szendvicsgenerációban". több»

Christmas in Toyland
#14

romantikus

A film egy játékbolt adatelemzőjének történetét meséli el, aki karácsony előtt több száz munkahelyet próbál megmenteni, hogy segítsen életben tartani az ünnep szellemét. több»

#15

dokumentum

Az univerzum legikonikusabb heavy metal/művészeti kollektívájának/monster bandájának erőteljes története, ahogyan azt azok az emberek mesélik el, akik több mint harminc éven át... több»

#16

dráma

Bola Ogun (Susan Wokoma) egy elkötelezett tanácsadó, aki segít az elítéltek és a bűncselekmények áldozatai közötti békítésben. Saját lányának eltűnése, próbára teszi a... több»

#17

dráma

Netflix (2022.07.11.)

Jojo és Paula gyerekkoruk óta elválaszthatatlanok. Amikor Jojo szerelmes lesz, Paula mindent megtesz, hogy megakadályozza Jojót élete legnagyobb hibájának elkövetésében: a... több»

#18

dokumentum

Netflix (2022.07.23.)

Ez a film 1940 szeptember 15. eseményeit vizsgálja - azt a napot, amelyet Churchill a "csata csúcspontjaként" jellemzett. A ma Britanniai Csata Napjaként ünnepelt napon Adolf Hitler náci... több»

365 nap: Egy újabb nap
#20

dráma | romantikus

Netflix (2022.08.19.)