Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Új filmadatlapok

#1

dráma | vígjáték

Négy, egymással rossz viszonyban levő testvér a Magdalen-szigetekre megy, hogy elhunyt apjuk előtt tisztelegjenek, ahol számos probléma merül fel. több»

#2

animáció

Ellátogathatunk Dr. Poppy állatvédelmi központjába, ahol sok mindent megtanulhatunk az állatokról. Poppy barátja egy robot, aki mindenben segít neki, ha kisállatokról van szó. több»

#3

animáció

Kiscsillag és barátai felfedezik varázslatos világukat. több»

#4

animáció

Draco, az iskolás vámpír kalandjait ismerhetjük meg, és osztálytársait, akikkel együtt tanul. több»

#5

családi | zenés

Egy musical, amely a Disney "Encanto" című filmjének világát, szereplőit és dalait ünnepli. több»

#6

NA Magánóra  (2022)

romantikus | vígjáték

Netflix (2022.12.16.)

Magántanárnak adva ki magát, Azra titokban edzi a diákokat, hogy elérjék céljaikat az életben és a szerelemben - de nem minden bukkanó nélkül. több»

#7

krimi | thriller

Egy volt különleges ügynök az alvilágba kényszerül, hogy megakadályozza, hogy egyetlen fiát elvegyék tőle. több»

#8

dráma

A fikció és a valóság összemosódik, amikor Leonor, egy nyugdíjas filmrendező kómába esik, miután egy televízió a fejére zuhan, és arra kényszerül, hogy egy korábbi befejezetlen... több»

#9

dokumentum

Egy magával ragadó utazás a 2000-es évek elejének New York-i zenei színterén. Egy új generáció indította el New York zenei újjászületését, amely az egész világon visszhangzott.

Rehana
#10

73 Rehana  (2021)

dráma

TV-ben (Cinemax 2, csütörtök 01:33)

Rehana egy megözvegyült anya, aki egy orvosi egyetemen tanít, és nehezére esik összehangolni a munkáját és a családi életét. Nehéz helyzetbe kerül, mert tanúja lesz egy szexuális... több»

A sarkvidék csodái
#11

dokumentum

TV-ben (Nat. Geo. Wild, csütörtök 01:33)

Miként képes alkalmazkodni az állatvilág a Föld legzordabb és legszélsőségesebb éghajlati viszonyaihoz? Milyen anatómiai és viselkedési sajátosságokkal felfegyverkezve veszik fel a... több»

Miért süllyedt el a Titanic?
#12

dokumentum | történelmi

TV-ben (Spektrum, csütörtök 01:33)

A műsorból megtudhatjuk, milyen események sorozata pecsételte meg, a Titanic sorsát. A hajóorrban használt szegecsek rögzítési módjától kezdve az építési munkálatok... több»

#13

NA Luther  (2023)

dráma | krimi | misztikus

Luther nyomozó visszatér egy új ügy és egy új kaland erejéig. A nyomozás közben két ellenlábas is felbukkan, akik megnehezítik életét. több»

#14

NA O Acidente  (2022)

dráma

A kerékpáros Joana furcsa balesetbe keveredik, ahol egy autó motorháztetején cipelik egy háztömbön keresztül. Joana sértetlenül távozik, és úgy dönt, hogy eltitkolja az esetet... több»

#15

vígjáték

Bruno Aleixo karácsony előtt egy héttel balesetet szenved, és kómába esik. Az orvosok azonban egybehangzóan állítják: a kómás állapotnak nem tudnak fiziológiai okot adni, így arra... több»

#16

dráma

Nelie úgy menekült meg a nyomorúságos élet elől, hogy 1914-ben a fronton ápolónő lett. Egy nap felveszi Rose, egy jó családból származó fiatal nő személyazonosságát, aki a szeme... több»

Rendező: Aurélia Georges

#17

NA Malvada  (2022)

fantasy | romantikus | vígjáték

Egy házaspár különválik, és egy idő után a férfi édesanyja kapcsolatba lép a nővel, hogy elmondja neki, hogy a fia egyfajta boszorkányhoz fog feleségül menni. több»

A két egyetlen – Karinthy Frigyes nagy szerelmei
#18

játékfilm

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

Fráter Zoltán a tények játékos felhasználására épülő „szellemjárása”, amely a „két egyetlen” közt őrlődő Karinthy tragikomikus helyzetét és élete döbbenetes érzelmi... több»

Rendező: Szirtes Tamás

Az utolsó játszma
#19

játékfilm

TV-ben (DUNA WORLD, csütörtök 01:33)

A waterlooi csata után Szent Ilona szigetére száműzött Napóleont hívei meg akarják menteni. Egy, a Kempelen Farkas sakkautomatájába rejtőzött Napóleon-imitátorral szeretnék őt... több»

Rendező: Marton László