Filmek

Új filmadatlapok

Saját filmes lista készítése
Halálos podcast
#1

dráma | thriller

TV-ben (Izaura TV, csütörtök 01:33)

Amikor egy igazi bűnügyi blogger rábukkan egy megoldatlan helyi gyilkosságra, gyorsan belekeveredik egy halálos macska-egér játékba, amely leleplezi a gyilkosságok mögött rejlő... több»

A nagy szépség: Assisi és Orvieto
#2

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

„Assisi, kedves barátom, egy páratlan hely. Egész utcák maradtak meg kőről kőre ugyanúgy, mint amilyenek a 14. században voltak. A művészet bősége pedig minden képzeletet... több»

LEGO Marvel Bosszúállók: Vörös kód
#3

akció | animáció | kaland

TV-ben (Disney Channel, csütörtök 01:33)

A Bosszúállók New York megmentésére érkeznek a városba, ahol kiderül, hogy Fekete Özvegy és Vörös Őr között nem felhőtlen az apa-lánya viszony, ráadásul Vörös Őr rejtélyes... több»

Szvetlána: az apám Joszif Sztálin
#4

dokumentum

TV-ben (Viasat History, csütörtök 01:33)

Ez a dokumentumfilm visszavisz bennünket az időben, a hidegháború éveibe, megismerjük Joszif Sztálin lányának merészségét, ahogy 1967-ben nyugatra szökött. több»

A világ legjobb úti céljai: Kujcsou
#5

dokumentum

TV-ben (National Geographic, csütörtök 01:33)

A rejtett csodák és híres attrakciók végtelen sokaságával büszkélkedő Kujcsout a Föld legvonzóbb úti céljai között emlegetik. A látványos különkiadásban Ben Hortonnal, a... több»

Sárkányok - A sárkánylovasok hajnala
#6

animáció | kaland | rövidfilm

TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Az elveszett birkák utáni vadászat hamarosan nagy magasságokban szárnyaló légiversennyé válik, ahogy Hablaty és barátai összemérik egymással erejüket és gyorsaságukat a... több»

#7

dráma

Lillian Hall, a Broadway színésznője hosszú, illusztris karrierje során egyetlen előadást sem hagyott ki. A próbákon mégis megkérdőjeleződik az önbizalma. Emberek és események... több»

#8

82 Anora  (2024)

dráma | romantikus | vígjáték

Anora, a brooklyni szexmunkásnő esélyt kap egy Hamupipőke-történetre, amikor találkozik egy oligarcha fiával, és feleségül megy hozzá. Amint a hír eljut Oroszországba, a... több»

Gyilkos hívás
#9

thriller

TV-ben (Jocky TV, csütörtök 01:33)

Amikor Stacey telefonhívást kap férjétől, Jeff-től, a vonal másik végén egy nő haláltusáját hallja. Jeff azt állítja, hogy elvesztette a telefonját, ám Stacey nem tudja, mit... több»

#12

dokumentum | életrajzi

A film Frank Miller, a legendás képregényrajzoló és -író közel fél évszázados pályafutását mutatja be. Interjúkat és cameókat közöl rajongóival, tanítványaival és... több»

Rendező: Silenn Thomas

Szereplők: Frank Miller

#13

dráma

Mumbaiban Prabha nővér rutinja felborul, amikor váratlan ajándékot kap elhidegült férjétől. Fiatalabb szobatársa, Anu hiába próbál a városban egy olyan helyet találni, ahol intim... több»

#14

dráma | thriller

Toni útját követhetjük, attól kezdve, hogy Elliott edzőterem-tulajdonostól vesz bokszedzést, egészen odáig, hogy úttörő női bokszmenedzserré válik, és Payne-t bajnoki... több»

American Sweatshop
#15

misztikus | thriller

A film a közösségi média áldozatait mutatja be Daisy Moriarty szemszögéből, aki – miközben kaotikus magánéletével küzd – belecsöppen az internet bugyraiba. több»

Rendező: Uta Briesewitz

Szereplők: Lili Reinhart

#16

NA Wineville  (2023)

horror | thriller

Egy nőnek, aki tinédzserként elmenekült bántalmazó apja elől, vissza kell térnie, hogy a férfi halála után rendezze a családi szőlőbirtok ügyeit. Rájön, hogy a hátrahagyott... több»

The Night Always Comes
#17

dráma

Lynette több munkával zsonglőrködik, miközben édesanyjáról és idősebb testvéréről is gondoskodik. több»

Jo Koy: Live from Brooklyn
#18

vígjáték

A New York-i Brooklynban, a történelmi King's Theatre-ben forgatott stand-up comedy-különkiadás, amelyben Jo Koy humorosan olyan témákat boncolgat, mint a közösségi média, az öregedés... több»

Rendező: Shannon Hartman

Szereplők: Jo Koy

#19

animáció | családi

A Sylvanian faluban mindenki nagyon várja a Csillagok Fesztiválját. De Freya, a kis Nyuszilány aggódik: ő felel a fő esemény előkészítéséért, az „Év Fájának”... több»

Rendező: Kazuya Konaka

Le Larbin
#20

NA Le Larbin  (2024)

vígjáték

Louis, a lusta fiatal srác, ráadásul egy igazi partiarc, aki állandóan mindenféle bajba keveredik, pazarlóan költi apja, egy luxusszállodai csoport elnökének vagyonát. Elkeseredett... több»