Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

Psych - Dilis detektívek (2006-2014)

Psych
Filmadatlap
 
96
Szereplők
6
Vélemények
21
Képek
1
Videók

Galéria (21)

Maggie Lawson
Dulé Hill
Dulé Hill
Wayne Brady
Maggie Lawson
Dulé Hill
Dulé Hill
Dulé Hill
Dulé Hill
Dulé Hill
Maggie Lawson
Dulé Hill
Dulé Hill
Dulé Hill
Maggie Lawson
Kristy Swanson
Maggie Lawson
Dulé Hill
Adam Rodríguez
Dulé Hill
Dulé Hill
Dulé Hill
Dulé Hill

Videók (1)

 
HADNAGY   2020. 07. 11.

legújabb vélemény

1
Look!

Szinte az elejétől láttam végéig, végigkísérte az iskolás éveimet, szerettem akkor is meg most is. Az összes szereplőt kedvelem, bár a karakterek kicsit erőltetettek, de ez nem zavaró.

 
Bimbi   2015. 10. 11.

1

ötletes és eredeti sorozat jo humoros és színészi karakterekkel . vidam, bolondos, szórakoztató cselekményes, kiváló szórakozást nyújt lazulós estekre.

 
house354   2015. 04. 30.

1

Az egyik nagy kedvencem. Még a 2. évadtól kezdtem nézni. Azóta már számtalanszor végignéztem. Zseniális szereposztás és alakítás. Sajnáltam, hogy csak 8 évadot élt meg. Még inkább hogy nem nagyon akarták hozni magyarul, de most 3 évvel a vége után vé... több»

 
Deku   2017. 08. 23.

0

Kicsit ilyen karikatúrás jellege van a sorozatnak, nagyon tetszik, hogy ilyen erősen humoros köntösbe öltöztettek egy nyomozós sorozatot. Sokat dobott a hangulaton.

 
Gigi   2017. 01. 03.

0

Hosszú távon nem tud lekötni, de időnként szívesen megnézek 1-1 részt, ha egy könnyed, szórakoztató nyomozós filmet akarok nézni. Függővé nem fogok válni, de attól még jó sorozat ez.

 
[email protected]   2017. 06. 15.

0

Én tavaly kezdtem el újra nézni. Elejétől a végéig. Pont egy nehéz időszakon segített át. Elterelte a gondolataimat, kellett valami más, valami új, ami kicsit sem hasonlít a valódi rideg világra. Sok mindenkinek amit megértek, gagyi sorozatnak tűnik,... több»

 

Shawn mindig Wrigley's Juicy Fruit rágógumit rág.

(Nk)
 

A sorozatban Burton "Gus" Guster (Dulé Hill) mindig Microsoft terméket használ, míg Shawn Spencer (James Roday) Apple termékeket, ami a telefonokat és a számítógépeket illeti, egy-két kivétellel, mikor Shawn asztalán egy Alienware laptop látható.

(Nk)
 

A főcímzenét ("I Know, You Know") az alkotó, Steve Franks együttese adja elő.

(Nk)
 

Több állandó elem is van a sorozatban. Minden részben látható egy ananász, egy ököl-pacsi, elhangzik a "finom" ("delicious") szó, az "Ez most nem fog menni" ("I can't do this right now") kifejezés és a "Mi?" ("What?) kérdőszó.

(Nk)
 

Gyakran szerepeltek ugyanazok a statiszták a filmben, mint az Odaát című sorozatban; ugyanott forgatták a két sorozatot.

(Nk)