Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
96
Szereplők
6
Vélemények
21
Képek
1
Videók
 
HADNAGY   2020. 07. 11.

legújabb vélemény

Look!

Szinte az elejétől láttam végéig, végigkísérte az iskolás éveimet, szerettem akkor is meg most is. Az összes szereplőt kedvelem, bár a karakterek kicsit erőltetettek, de ez nem zavaró.

 
Bimbi   2015. 10. 11.

ötletes és eredeti sorozat jo humoros és színészi karakterekkel . vidam, bolondos, szórakoztató cselekményes, kiváló szórakozást nyújt lazulós estekre.


 
house354   2015. 04. 30.

Az egyik nagy kedvencem. Még a 2. évadtól kezdtem nézni. Azóta már számtalanszor végignéztem. Zseniális szereposztás és alakítás. Sajnáltam, hogy csak 8 évadot élt meg. Még inkább hogy nem nagyon akarták hozni magyarul, de most 3 évvel a vége után végre elhozzák a 6. évadot. A szinkronban is nagyon tetszett Zámbori Soma alakítása, mint Shawn Spencer (James Roday) Remélem megtartják őt a folytatásban is.

 
Deku   2017. 08. 23.

Kicsit ilyen karikatúrás jellege van a sorozatnak, nagyon tetszik, hogy ilyen erősen humoros köntösbe öltöztettek egy nyomozós sorozatot. Sokat dobott a hangulaton.

 
Gigi   2017. 01. 03.

Hosszú távon nem tud lekötni, de időnként szívesen megnézek 1-1 részt, ha egy könnyed, szórakoztató nyomozós filmet akarok nézni. Függővé nem fogok válni, de attól még jó sorozat ez.

 
ironmind844@gmail.com   2017. 06. 15.

Én tavaly kezdtem el újra nézni. Elejétől a végéig. Pont egy nehéz időszakon segített át. Elterelte a gondolataimat, kellett valami más, valami új, ami kicsit sem hasonlít a valódi rideg világra. Sok mindenkinek amit megértek, gagyi sorozatnak tűnik, sokszor túlzásokkal. Viszont, aki jobban elmélyül benne, az megtalálja , amit keress. Megtaláltam azt érzelmeket, valódi humort. Tetszik Shawn valódi jelleme, amit a poénkodásaival próbál leplezni. Tetszenek a jellem fejlődések, és az, hogy senki sem tökéletes, de mindenki valamiben jó. Örülök, hogy bejelentették a filmet, ami decemberben fog kijönni. Alig várom!!! :)

Maggie Lawson
Dulé Hill
Dulé Hill
Wayne Brady
Maggie Lawson
Dulé Hill
Dulé Hill
Dulé Hill
Dulé Hill
Dulé Hill
Maggie Lawson
Dulé Hill
Dulé Hill
Dulé Hill
Maggie Lawson
Kristy Swanson
Maggie Lawson
Dulé Hill
Adam Rodríguez
Dulé Hill
Dulé Hill
Dulé Hill
Dulé Hill
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.