Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80

Laura rejtélyei (2014)

The Mysteries of Laura
Filmadatlap
 
73
Szereplők
6
Vélemények
11
Képek
Videók
Laura rejtélyei
 
indingo   2017. 11. 11.

Jól keverik a sorozatban a szálak. Kellemen a munka/nyomozós szál és a családi szál elegye. Izgalmasak a részek és sok humor is van benne. Én bírom.

 
TomÁcs   2018. 04. 18.

Egész jó sorozat. Végre egy hétköznapi gondolkodású főhős. A részek is hétköznapiak, nem túlerőltetettek. Egyelőre az első évadnál járok, de szerencsére a csatorna adja egyből a másodikat.


 
Bazzzsi   2018. 03. 30.

Kedvelem, hogy nem az a vértocsógós fajta, mint ami manapság annyira divatos. Helyes, humoros kis történetek, egy kis romantikával megfűszerezve, amin még gondolkodni sem kell.

 
Timcsi   2019. 03. 15.

Itt figyeltem fel Debra Messingre és kiderült, milyen sok filmben láttam már. Elég jó sorozat, humoros, de mindig történik benne valami meglepő.

 
Greeta   2017. 12. 09.

Szimpatikus a főszereplő csaj és az egyes részek is izgalmasak. Először azt hittem, hogy nem amerikai sorozat, mert olyan más a gondolkodása. Jó a humora, szeretem.

Debra Messing
Debra Messing
Laz Alonso
Debra Messing
Debra Messing
Laz Alonso
Josh Lucas
Debra Messing
Debra Messing
Debra Messing
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.