Laura rejtélyei (2014-2016)

Laz Alonso
Laz Alonso
Josh Lucas

Timcsi   2019. 03. 15.

Itt figyeltem fel Debra Messingre és kiderült, milyen sok filmben láttam már. Elég jó sorozat, humoros, de mindig történik benne valami meglepő.

indingo   2017. 11. 11.

Jól keverik a sorozatban a szálak. Kellemen a munka/nyomozós szál és a családi szál elegye. Izgalmasak a részek és sok humor is van benne. Én bírom.

Bazzzsi   2018. 03. 30.

Kedvelem, hogy nem az a vértocsógós fajta, mint ami manapság annyira divatos. Helyes, humoros kis történetek, egy kis romantikával megfűszerezve, amin még gondolkodni sem kell.

TomÁcs   2018. 04. 18.

Egész jó sorozat. Végre egy hétköznapi gondolkodású főhős. A részek is hétköznapiak, nem túlerőltetettek. Egyelőre az első évadnál járok, de szerencsére a csatorna adja egyből a másodikat.

Alexa   2016. 01. 16.

Egy laza kis limonade sorozat, kb.mint Miss Marple rejtelyei, csak itt a foszereplo egy nyomozono, akiknek iker gyermekei vannak. Sok a csaladi szal is a tortenetben, nem csak a bunesetek toltik ki a reszeket. Vannak benne jo poenok, hetvegi kikapcsolodasnak tokeletes, ha valami konnyebb sorozatra vagysz.

Greeta   2017. 12. 09.

Szimpatikus a főszereplő csaj és az egyes részek is izgalmasak. Először azt hittem, hogy nem amerikai sorozat, mert olyan más a gondolkodása. Jó a humora, szeretem.