Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

A kezelés (2012)

The Sessions
Filmadatlap
 
26
Szereplők
14
Vélemények
20
Képek
1
Videók

Galéria (20)

Videók (1)

 
dailyfilmsan   2019. 12. 14.

legújabb vélemény

0

Kiráz a hideg ettől a filmtől. Tudom tapintatlan meg minden és sajnálom is de nem tudtam átérezni az ágyhoz kötött ember szexhez való vonzalmát és a terapeuta vonzalmát sem a minek is nevezzem "jótéteményéhez". Mindenkinek van mindenhez joga de nem k... több»

 
indingo   2017. 05. 18.

0

Nagyon bevállalós a témája és nem is szégyenlősködtek benne. Érdekes kérdéseket feszeget a film, bár Helen Hunt munkáját kicsit szokatlannak tartottam. Van ilyen?

 
Berto49   2017. 08. 23.

0

Sokat gondolkoztam a film megítélésén. Mostanában sok hasonló jellegű történetet láttam (Belső tenger, Élhetetlenek, Hasta la vista, stb.) Lehet, hogy túlságosan maradi ezen a téren a felfogásom, de túl azon, hogy Cheryl-nek mi a foglalkozása (saját ... több»

 
Szilonka   2017. 05. 18.

0

William H. Macy, mint pap a Shameless után kicsit nevetséges volt. Na, de maga a film egy elég erős történet, engem megérintett. A színészek alakítása remek volt.

 
Bazzzsi   2017. 10. 23.

0

Úgy gondolom, hogy kellenek az ilyen filmek is, holott nem nézném meg még egyszer, de azért örülök, hogy egyszer láttam. Engem eléggé felzaklatott.

 
Greeta   2017. 12. 16.

0

Felkavaró és mély mondanivalójú történet. Én picit prűd vagyok, úgyhogy egy-két jelenet nekem sok volt. Aki szereti a kicsit furcsa filmeket, annak ajánlom.

 
petraszab   2019. 04. 27.

0

Nekem nem tetszett, valahogy nem volt hihető számomra a történet.

A film összbevétele 10 656 155 dollár volt (imdb.com).

 

Ben Lewin nagy sikerű filmje laza szálakon kapcsolódik Mark O'Brian 'On Seeing a Sex Surrogate' című, 1990. májusában a The Sun Magazine-ben megjelent cikkéhez és memoárjához.

(hp)
 

Hogy Mark O'Brien testtartását imitálja, John Hawkes egy focilabda nagyságú hungarocell párnát helyezett a háta alá, aminek következtében a szervei elkezdtek elmozdulni. Hawks azt nyilatkozta, hogy ez az átmeneti fájdalom semmi ahhoz képest, amit a mozgássérülteknek minden nap ki kell állniuk.

(kázsé)
 

John Hawkes, a forgatás ideje alatt abbahagyta a sportolást.

(kázsé)
 

Ben Lewin több fogyatékkal élő színészt is meghallgatott, de egyikük sem tűnt megfelelőnek a számára.

(kázsé)
 

Ben Lewin maga is a gyermekbénulás túlélője, ahogy a film főszereplője.

(kázsé)