Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
15
Szereplők
13
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Teljes napfogyatkozás
Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio
David Thewlis
Leonardo DiCaprio
Romane Bohringer
David Thewlis
David Thewlis
Leonardo DiCaprio
David Thewlis
Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio
 
TeeRPaaK   2020. 01. 21.

legújabb vélemény

nem sok választja el a zseniálistól

 
rbernadett   2015. 09. 13.

Nagyon bevállalós film Verlaine és Rimbaud cseppet sem csak baráti kapcsolatáról. Mindenkét színész játéka nagyon jól adja vissza a költők jellemét és az arra a korra jellemző világlátást.


 
Deku   2017. 09. 24.

Harmat gyenge egy film ez. Voltak jobb jelenetek amik tetszettek benne de ettől még nem tudta elérni, hogy szeressem. Legalábbis számomra nem nyújtott nagy élményt a megtekintése.

 
Berto49   2016. 11. 07.

Minden extrémitása mellett nagyon tetszett ez a biopic, amely Rimbaud és Verlaine életéről szól. El kell ismerni, hogy Leo született őstehetség, végre idén megkapta az Oscar-ját, bár a „Visszatérő” számomra nézhetetlennek bizonyult, de színészként senki sem jogosultabb a díjra. A szinkron is nagyon jó, minden hozzászólói nyavalygás ellenére, Alföldi kimagaslóan teljesített. Mindegy, hogy akkor hány éves volt, a hangja tökéletesen megfelelt a 17 éves kölyökzseninek. Stohl is jól játszott a hangjával, kiválóan adta vissza az évtizedek alatt megváltozott hangot. Ebben a filmben nyújtott alakításáért jegyeztem meg David Thewlis nevét.

 
Bizsu82   2015. 04. 22.

Nagyon hűen adja vissza a kor hangulatát. Engem megfogott a film. Egy életrajzi film, amelyből a híres költő eddig nem igazán ismert oldalát láthatjuk, ami igazán érdekessé teszi. Kissé bizarr, elvont film.

 
Az a néhány kínosan ripacs momentum, amit megengedtek maguknak és karaktereik jellemének az alkotók, inkább hiteles „szenvedésként” jön át, noha valóban úgy hiteles, hogy közben a maga módján röhejes is, ahogy tapinthatóvá válik, hogy magabiztos és kőkeményen határozott idealista világszemléletük szép lassan maga alá temeti és dekonstruálja jellemüket, érzelmi összképükben ezzel egészen bizonytalan karaktert bemutatva. több»

A film összbevétele 339 889 dollár volt (imdb.com).

 

A film Christopher Hampton 1967-es darabjàn alapszik, ő készítette el a Teljes napfogyatkozàs forgatókönyvét is.

(Bogi87)
 

A filmet Belgiumban, Franciaországban és Dzsibutiban forgatták 8M $-ból.

(dulkap)
 

Volker Schlöndorff rendezte volna a filmet eredetileg.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.