Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
76
Filmadatlap
 
19
Szereplők
2
Vélemények
4
Képek
Videók
Teremtés
 
Berto49   2017. 09. 29.

legújabb vélemény

Eléggé jó biopic Darwinról. Több érdekessége is van a filmnek; egyrészt Randal Keynes, Darwin ükunokája Human Evolution (2001) című könyve alapján készült a film, másrészt Paul Bettany miatt, akire ebben a filmben figyeltem fel, hogy milyen jó színész és Jennifer Connelly régi szép kedvencem. Gyakoriak az időbeli ugrások, de ebben az esetben ez nem volt zavaró. Darwin a fiatalkori többévi utazása során szedett össze valamilyen betegséget, láthatjuk az ő kínlódását is, ugyanakkor az unokatestvér házasságból született kedvenc legidősebb Annie nevű lányának korai halála is erősen meggyötörte. A „Fajok eredete” szöges ellentétben áll a Biblia tanításával, ami súlyos lelkiismereti válságot is okozott a szerzőjének.

 
Akodako   2015. 06. 20.

Nagyon érdekes film érdekes sztori ami elgondolkodtat. Szineszi alakításban sem utolsó . Klasszikus sztorit dolgoz fel érdekfeszítő atmoszferaval, erzelmekre hato, de tudomanyos is.

A film összbevétele 340 611 dollár volt (imdb.com).

 

Charles Darwin feleségül vette az unokatestvérét, Emma Wedgwood-ot. 10 gyermekük született.

(magyaristvan)
 

Paul Bettany és Jennifer Connelly a filmben és az életben is férj és feleség.

(magyaristvan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.