Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Nagy szemek (2014)

Big Eyes
Filmadatlap
 
28
Szereplők
24
Vélemények
40
Képek
13
Videók

Galéria (40)

Videók (13)

 
akela70   2020. 01. 31.

legújabb vélemény

1

A sztori nagyon jó, színészek is jól játszanak. Csak egy kérdésem van, vajon nem Tim Burton felesége rendezte ezt a filmet?

 
indingo   2017. 04. 11.

0

Érdekes film volt és ha jól tudom igaz történet is. Művészlelkűeknek kötelező darab. Remek kikapcsolódást nyújtott a film és a szereposztása is egész jó.

 
dulkap   2017. 07. 17.

0

Mint Tim Burton film, nagyon rossz. Drámának meg nagyon gyenge közepes. A színészi játékok felejthetőek, Waltz is inkább csak a végén tud brillírozni. Burton célját nagyjából sejtem, hogy tisztelettel adózzon a művésznő felé. Azonban sajnos ezt unalm... több»

 
Deku   2017. 09. 24.

0

Ez már döfi, minden nagyon rendben volt, fantasztikus volt az ahogy közölni tudta velünk nézőkkel a filmben lejátszódó érzéseket és magát a hangulatot. Nagyon tudom javasolni mindenkinek.

 
dailyfilmsan   2018. 07. 02.

0

Lekötött a film és egész jó volt. Waltz jól alakította az idegesítő műmájert. Furcsa mennyire kiszolgáltatott tud lenni egy ember ha nincs kilátása a nagyvilágra. Ez a történet is egy eldugott kis kincs hiszen van mondanivalója. Megér egy megtekintést :)

 
erahurka   2018. 08. 20.

0

Olykor némileg talán vontatott, de összességében engem mégis nagyon el tudott kapni a nagy szemű kislányok festőjének története. Tim Burton végre megint kicsit talpraesettebb filmet rakott össze, amiből sokkal többet ki tudott hozni, mint korábbi blockbustereiből.

 
Greeta   2016. 09. 26.

0

Érdekes film volt, érdekes történettel és egy kis művészettel.

A film összbevétele 21 059 366 dollár volt (imdb.com).

 

Craig McCracken, a Pindúr pandúrok megalkotója szerint a kislányokat Keane festményei inspirálták; nem véletlenül szerepel a sorozatban is egy Ms. Keane.

(jakedave )
 

Amy Adams, aki Margaret Keane-t formálja meg, felkereste a valódi művészt, hogy inspirálódjon a történetéből. Elmondása szerint Keane nagyon meghatódott, hogy valaki filmet forgat az életéről.

(jakedave )
 

Margaret Keane Tim Burton lányáról és kutyájáról is festett képet, külön a rendezőnek.

(jakedave )
 
Egy elragadó filmről beszélünk, ami odaszögez a képernyő elé, viszont mégis nagy űrt hagy maga után. több»
 
Margaret Ulbrich festőnő sokáig férje árnyékában élt. Talán ezért is vált ismertté Keane néven. Élőszereplős életrajzi film Tim Burton rendezésében Johnny Depp és Helena Bonham Carter nélkül. Nem az, amit mostanában megszoktunk, de szerethető. több»