Nagy szemek

Nagy szemek

Big Eyes
akela70

Egy film a rendkívüli festő, Margaret Keane felemelkedéséről, az 1950-es években elért elképesztő sikereiről, és a férjével kapcsolatos jogi vitákról, aki igényt tartott a nő munkáira.

(hp)

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier (HU): 2015.02.19.

2020.01.31 akela70

A sztori nagyon jó, színészek is jól játszanak. Csak egy kérdésem van, vajon nem Tim Burton felesége rendezte ezt a filmet?

2017.04.11 indingo

Érdekes film volt és ha jól tudom igaz történet is. Művészlelkűeknek kötelező darab. Remek kikapcsolódást nyújtott a film és a szereposztása is egész jó.

2017.07.17 dulkap

Mint Tim Burton film, nagyon rossz. Drámának meg nagyon gyenge közepes. A színészi játékok felejthetőek, Waltz is inkább csak a végén tud brillírozni. Burton célját nagyjából sejtem, hogy tisztelettel adózzon a művésznő felé. Azonban sajnos ezt unalm... Több

2017.09.24 Deku

Ez már döfi, minden nagyon rendben volt, fantasztikus volt az ahogy közölni tudta velünk nézőkkel a filmben lejátszódó érzéseket és magát a hangulatot. Nagyon tudom javasolni mindenkinek.

Craig McCracken, a Pindúr pandúrok megalkotója szerint a kislányokat Keane festményei inspirálták; nem véletlenül szerepel a sorozatban is egy Ms. Keane. Szerző: jakedave

Értékelés: 7.9/10
(2015. 06. 08.)
Egy elragadó filmről beszélünk, ami odaszögez a képernyő elé, viszont mégis nagy űrt hagy maga után. Több