Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
24
Vélemények
17
Képek
12
Videók
Nagy szemek
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
akela70   2020. 01. 31.

legújabb vélemény

A sztori nagyon jó, színészek is jól játszanak. Csak egy kérdésem van, vajon nem Tim Burton felesége rendezte ezt a filmet?

 
indingo   2017. 04. 11.

Érdekes film volt és ha jól tudom igaz történet is. Művészlelkűeknek kötelező darab. Remek kikapcsolódást nyújtott a film és a szereposztása is egész jó.


 
dulkap   2017. 07. 17.

Mint Tim Burton film, nagyon rossz. Drámának meg nagyon gyenge közepes. A színészi játékok felejthetőek, Waltz is inkább csak a végén tud brillírozni. Burton célját nagyjából sejtem, hogy tisztelettel adózzon a művésznő felé. Azonban sajnos ezt unalmasan, már-már felolvasás szinten teszi ezt, rendezői palettájából, meg mindössze az erős pasztell színekkel operál. Pedig benne lett volna a lehetőség egy kis burtoni szürrealizmusra.

 
Deku   2017. 09. 24.

Ez már döfi, minden nagyon rendben volt, fantasztikus volt az ahogy közölni tudta velünk nézőkkel a filmben lejátszódó érzéseket és magát a hangulatot. Nagyon tudom javasolni mindenkinek.

 
dailyfilmsan   2018. 07. 02.

Lekötött a film és egész jó volt. Waltz jól alakította az idegesítő műmájert. Furcsa mennyire kiszolgáltatott tud lenni egy ember ha nincs kilátása a nagyvilágra. Ez a történet is egy eldugott kis kincs hiszen van mondanivalója. Megér egy megtekintést :)

Christoph Waltz
Amy Adams
Amy Adams
Amy Adams
Christoph Waltz
Christoph Waltz
Christoph Waltz
Christoph Waltz
Amy Adams
Christoph Waltz
Amy Adams
Amy Adams
Amy Adams
Christoph Waltz
Christoph Waltz
Amy Adams
Tim Burton
Tim Burton
Amy Adams
Amy Adams
Amy Adams
Christoph Waltz
Jason Schwartzman
 
Egy elragadó filmről beszélünk, ami odaszögez a képernyő elé, viszont mégis nagy űrt hagy maga után. több»
 
Margaret Ulbrich festőnő sokáig férje árnyékában élt. Talán ezért is vált ismertté Keane néven. Élőszereplős életrajzi film Tim Burton rendezésében Johnny Depp és Helena Bonham Carter nélkül. Nem az, amit mostanában megszoktunk, de szerethető. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.