Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
80%

Meggyőződés (2010)

Conviction
Filmadatlap
 
17
Szereplők
13
Vélemények
38
Képek
1
Videók
 
HercegPeter   2019. 08. 14.

legújabb vélemény

0

Komoly, de egyben szép történet egyetlen vidám pillanat nélkül. Nekem az volt a furcsa, hogy a fickó egyszer sem mondta hogy nem ő tette. Hilary Swank az ehhez hasonló komolyabb szerepekben tudja a legtöbbet nyújtani. Ennek megfelelően ritkábban játs... több»

 
indingo   2019. 05. 21.

0

Az emberi sorsok, érzelmek és egy bűnügy, vajon hányan lennének képesek szinte az egész életüket feláldozni egy meggyőződés, a hit és a testvéri szeretet miatt és vajon mennyit lennének hajlandóak ezért tenni is. Ebből a filmből is kiderül, hogy az élet írja a legjobb forgatókönyveket.


 
Deku   2017. 11. 20.

0

Félelmetesen jó film volt, nem volt benne unalmas lehúzó rész és látványilag is csodás. Mindentéren nagyon remekül teljesített elvártakat hozza és szórakoztató nagyon kellemesen.

 
Berto49   2018. 03. 03.

0

Egész jó film. Elsősorban Hilary Swank miatt néztem meg, aki nagyszerű színésznő, csak gyerekkorában elfelejtették fogorvoshoz vinni, hogy szabályozzák a fogait. A sztori valódi eseményeken alapul, egy embert ártatlanul 18 éven keresztül börtönbe zár... több»

 
hsanya182   2018. 06. 10.

1

Igényes bűnügyi misztikus családi film egy gyilkosság rejtelmeiről. Az elítélt huga megpróbálja minden áron kiszabadítani ártatlannak vélt bátyját. Érdemes megnézni, főleg aki szereti a jogászkodós filmeket. Szerintem egyszer nézős film...

 
Edii   2015. 04. 23.

0

Kiváló film a testvéri szeretetről Hilary Swank és Am Rockwell ebben a filmben bizonyítják, hogy mennyire kiváló színészek. A történet szép, de egyszerre szomorú is.

 
Gigi   2017. 01. 03.

0

Szeretem az igaz történeteket feldolgozó filmeket. Ez is hozta, ami ebben a kategóriában elvárható. Nem okozott nagy meglepetéseket, előre kiszámítható volt a cselekmény, mégsem volt az a késztetés bennem, hogy hagyjam az egészet, és nézzek inkább mást. Nem volt felejthetetlen élmény, de érdemes volt megnézni.

Galéria (38)

Videók (1)

 
Egy csendes, nem túl ambiciózus film, amelynek a hősei előtti tisztelgésen kívül még funkciója sincs, ugyanakkor ezt a feladatot korrektül és sallangmentesen viszi véghez. több»