Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

Egy veszedelmes viszony (2012)

En kongelig affære
Filmadatlap
 
30
Szereplők
15
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Galéria (13)

Mads Mikkelsen
Alicia Vikander
Alicia Vikander
Alicia Vikander
Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
Alicia Vikander
Alicia Vikander
Mads Mikkelsen
Alicia Vikander
Mads Mikkelsen
Alicia Vikander

Videók (1)

 
Norbi   2018. 07. 30.

legújabb vélemény

0

Nagyon sok mindenről szól a film. Tömény elgondolkodtató gondolatáradat vannak benne, de mindez hangulatos, ámbár feszült érzésekkel vegyítve. Nagyon hatásos mű.

 
indingo   2017. 05. 03.

0

Azt hittem, hogy egy szokványos filmet fogok látni, de szerencsére nem. Remek történelmi film, pazar szereposztásban és egy remek történettel, ami megtörtént eseményeken alapul.

 
Berto49   2017. 11. 28.

0

Történelmi, kosztümös filmnek nagyon jó! Én nem szeretem az ilyen jellegű filmeket, de a több mint két órás játékidő sem tűnt hosszúnak. Dánia történetének egy mozzanatát eleveníti fel; VII. Keresztély és felesége az angol Caroline Mathilde (Alicia V... több»

 
MP170506   2017. 12. 30.

0

Érdekes, különleges film. Nincs túlfeszítve izgalommal, mégis végig a képernyő elé szegezi a nézőt. A színészek is jól hozzák karakterüket. Nekem tetszett.

 
Bazzzsi   2017. 11. 05.

0

Nem egy pozitív szerelmi történet, nincs benne beteljesedés és boldogság a végén. Nagyon érdekes történet, remek karakterekkel a középpontban. Csak ajánlani tudom.

 
Edii   2015. 04. 21.

0

Mindenkinek ajánlom,egészen elképesztő színészi alakítások,gyönyörű felvételek- nagyon régen tetszett számomra egy film annyira mint ez. Ez a film BRILIÁNS!!!

 
Lonka   2016. 02. 19.

0

Meglepően jó történelmi film. Hihetetlen, hogy milyen defektes uralkodók álltak egy-egy ország élén. Folsgaard nagyon jól hozta a gógyis uralkodót. Alicia Vikander itt is gyönyörű.

A film összbevétele 14 758 997 dollár volt (imdb.com).

 

Alicia Vikander a szerep elvállalása előtt nem tudott dánul, ezért intenzív nyelvleckéket kellett vennie. A színésznő Koppenhágába költözött két hónapra, hogy elsajátítsa a nyelvet.

(hp)
 

Alicia Vikander sikeresen hitettel el Nikolaj Arcel rendezővel, hogy tud dánul. Csak később vallotta be, hogy a direktor egy szavát sem értette, míg az nem váltott át angol nyelvre.

(hp)
 

A filmet dán nyelven forgatták, beleértve a bíróságon játszódó jeleneteket is. Érdekesség, hogy a korabeli dán bíróságon a tárgyalások kizárólag francia és német nyelven zajlottak.

(hp)
 

A dán színész, mozifilmes debütálása.

(hp)
 

Az Egy veszedelmes viszony költségvetése 46 millió dán korona, vagyis hozzávetőlegesen 8,4 millió dollár volt.

(hp)