Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

A másik Boleyn lány (2008)

The Other Boleyn Girl
Filmadatlap
 
29
Szereplők
5
Vélemények
51
Képek
1
Videók

Galéria (51)

Videók (1)

 
stewie_griffin_2005   2021. 06. 26.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nagyrészt lekötött a film, sodró lendülete van. A két szép (zsidó) színésznő alakítása vitte el a filmet, Natalie Portman meg hát… Itt is akkora kisugárzása van, hihetetlenül gyönyörű. Ugyanakkor maga a film szerintem átlagos, történelmi filmként nem... több»

 
Filmelemző   2018. 04. 28.

0

Nagyon szórakoztató és túlnyomórészt hiteles történelmi film. Azért csak "túlnyomórészt" mert például a 150 kilós, pöffeteg külsejű, nagy hasú VIII. Henriket a kisportolt testű 190 centis Eric Banával játszatják el, Boleyn Anna pedig szexbombaként tü... több»

 
Rowena430   2018. 03. 27.

0

Számomra nagy csalódás volt a film, ilyen jó színészektől és magától a könyvtől sokkal jobbat vártam. Persze, minden könyvadaptációt átírnak, de ezt nézve nekem egyáltalán nem jött le, hogy ez abból a könyvből készült. Hatásvadász és nevetséges volt, néha már egészen olyan mint egy rossz vicc.

 
DarkMoss   2016. 06. 15.

0

A főszereplők alapján valami sokkal jobbra számítottam, mert hát mégis csak Portman és Johannson, akik azért elég jó színésznők, és nem is annyira a játékukkal volt probléma, talán inkább a rendezéssel. Unalmas, egyhangú film lett, ami nem igazán tudott lekötni, pedig általában szeretem a történelmi drámákat.

 
UmpaLumpa   2016. 01. 08.

0

Ugyanezt a témát a Tudorok c. sorozat sokkal jobban feldolgozta. Hiába, a sorozatoké a jövő, az ilyen nagyszabású(nak ígérkező) történelmi izékre már senkinek nincs kedve beülni a moziba. És ezen még Natalie Portman és Scarlett Johanson sem sokat tudott javítani.

A film összbevétele 78 269 970 dollár volt (imdb.com).

 

2003-ban már megfilmesítették a történetet, de csak televízióba.

(mamiéstöti2)
 

A film Philippa Gregory azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

A valóságban Mary korántsem volt az az erényes lány, ahogy a filmben ábrázolják. Ellenkezőleg, a maga korában ismert volt franciaországi viszonyairól.

(kázsé)
 

Ez Justin Chadwick első mozifilmje.

(kázsé)
 

Erzsébet 3 éves volt, amikor Boleyn Annát, az édesanyját lefejezték.

(kázsé)