Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
82
Filmadatlap
 
28
Szereplők
2
Vélemények
12
Képek
2
Videók
A hercegnő
 
sptt   2020. 07. 17.

legújabb vélemény

Nem szeretem a kosztümös filmeket, nem szeretem a romantikus drámákat, úgyhogy elég súlyos hendikeppel indult nálam ez a film. Engem is meglepett, hogy mindezek ellenére végig lekötött a film és összességében is tökéletesen elégedett voltam vele. Keira Knightley nagyon jó, Ralph Fiennes pedig magabiztosan hozza azt, amit kell. A film nem vontatott, csak a kornak és a drámának megfelelő a vonalvezetése, sebessége. Ha minden kosztümös dráma hasonló színvonalú lenne, talán meg is szeretném a műfajt. 7/10

 
Sissy   2015. 05. 20.

Imádom Keira Knightley filmjeit és a kosztümös filmeket is szeretem, de ez a film akkor is meglepően jóra sikeredett. Bár be kell vallanom, nem ilyen végre számítottam. Azt hittem, hogy mint a legtöbb filmnek, ennek is boldog vége lesz. A csalódásom ellenére is imádtam.

Keira Knightley
Keira Knightley
Keira Knightley
Keira Knightley
Keira Knightley
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.