Rólam

Mindenevő vagyok, de a család az első, a munka a második, így sokkal kevesebb filmet, sorozatot tudok idő hiányában megnézni, mint amennyire ténylegesen igényem (szükségem!) lenne. 

Ha viszont megnéztem, akkor szeretem leírni a tapasztalataimat. Ahogy számomra fontos, hogy egy filmről mit olvasok (még ha nem is dönt helyettem arról, hogy megnézem-e), én is szeretnék segítséget nyújtani azoknak, akik hezitálnak. Ha néhány embernek sikerült segítenem, már nem hiába vettem a fáradságot az értékelésekre! :) 

És egy kis személyes info: Vannak olyan színésznők, akiknek már a neve elég ahhoz, hogy megnézzek egy filmet. A megjelenése, a játéka a garancia arra, hogy nem fogom megbánni (jó, azért volt ellenpélda is...). Ez az a bizonyos "személyes varázs", vagy valami olyasmi. 

Szerk.: Hihetetlen számomra, hogy leírok néhány mondatot egy filmről, amit megnéztem, és ez érdekel embereket, kíváncsiak a véleményemre, követnek! Nagyon megtisztelő és köszönöm mindenkinek! 

Vélemények (416)

46 Madame Web  (2024)

2024. 04. 18.
Kivételesen olvasgattam kritikát a film megtekintése előtt, pedig próbálom kerülni az ilyesféle befolyásolást. Tekintettel a kritikákra és a korábbi szuperhős filmek tapa... több»
2024. 04. 18.
Érdekes kettősséget éreztem, amikor végignéztem mai szemmel ezt a közel 45 éves filmet. Egyrészt ez nem volt egy jó film. Nem volt jó film, mert baromi gyenge volt a forg... több»
2024. 04. 18.
Szükség volt erre? Nem, de ez Hollywood, pénz beszél... És úgy tűnik, hogy a közönség vevő rá, és amíg ez így van, addig a sorozat folytatódni fog. Várhatóan valamikor a ... több»
2024. 04. 17.
Az alaptörténet nagyon szokványos, aztán a sztori kibontása és a megoldás már eltér a megszokottól, ugyanakkor kicsit körülményes, néha túlbonyolított és szájbarágós. Biz... több»

80 A renitens  (2024)

2024. 04. 16.
Gyorsan ledarálható, kedves vígjáték, amiben van némi krimi is. Műfajilag leginkább a Lethal Weapon, az L.A.'s Finest és a Magnum P.I. sorozathoz tudnám hasonlítani. Egyi... több»
Hetedik (1995)
Honey (2003)