Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Mindenevő vagyok, de a család az első, a munka a második, így sokkal kevesebb filmet, sorozatot tudok idő hiányában megnézni, mint amennyire ténylegesen igényem (szükségem!) lenne. 

Ha viszont megnéztem, akkor szeretem leírni a tapasztalataimat. Ahogy számomra fontos, hogy egy filmről mit olvasok (még ha nem is dönt helyettem arról, hogy megnézem-e), én is szeretnék segítséget nyújtani azoknak, akik hezitálnak. Ha néhány embernek sikerült segítenem, már nem hiába vettem a fáradságot az értékelésekre! :) 

És egy kis személyes info: Vannak olyan színésznők, akiknek már a neve elég ahhoz, hogy megnézzek egy filmet. A megjelenése, a játéka a garancia arra, hogy nem fogom megbánni (jó, azért volt ellenpélda is...). Ez az a bizonyos "személyes varázs", vagy valami olyasmi. 

Szerk.: Hihetetlen számomra, hogy leírok néhány mondatot egy filmről, amit megnéztem, és ez érdekel embereket, kíváncsiak a véleményemre, követnek! Nagyon megtisztelő és köszönöm mindenkinek! 

Vélemények (367)

2023. 05. 20.
Depresszív történet lassú, kissé vontatott vonalvezetéssel, de egy nagyon erős befejezéssel. Leköti a figyelmet, de a film után mégis sajnálod a ráfordított időt. Döbrösi... több»
2023. 05. 20.
A film negatívuma az eseményszegénység, a történések minimalista ingerszegénysége. A pozitívuma pedig a realizmus és a nosztalgiával kapcsolatos érzelmek maximális kihasz... több»

63 Coming out  (2013)

2023. 05. 18.
A film maga faék egyszerű, pedig az alapötlet nem feltétlenül rossz, mindenesetre formabontó. Nem csatlakoznék a filmet nagyon lehúzó tömegekhez annak ellenére sem, hogy ... több»

71 Creed III  (2023)

2023. 05. 03.
Vannak kiemelkedő pillanatai a filmnek és vannak gyengébb periódusai is. Összességében a Rocky feelinget hozza a mozi és alapvetően jónak mondható. A film kiszámíthatóság... több»
2023. 05. 02.
Tulajdonképpen egy baromi jól megalkotott, kedves animációs film lett az Avatar 2, némi természetfilmes beütéssel. Talán ez is az egyik legnagyobb hibája a filmnek, hogy ... több»
A szoba (2015)