Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Mindenevő vagyok, de a család az első, a munka a második, így sokkal kevesebb filmet, sorozatot tudok idő hiányában megnézni, mint amennyire ténylegesen igényem (szükségem!) lenne. 

Ha viszont megnéztem, akkor szeretem leírni a tapasztalataimat. Ahogy számomra fontos, hogy egy filmről mit olvasok (még ha nem is dönt helyettem arról, hogy megnézem-e), én is szeretnék segítséget nyújtani azoknak, akik hezitálnak. Ha néhány embernek sikerült segítenem, már nem hiába vettem a fáradságot az értékelésekre! :) 

És egy kis személyes info: Vannak olyan színésznők, akiknek már a neve elég ahhoz, hogy megnézzek egy filmet. A megjelenése, a játéka a garancia arra, hogy nem fogom megbánni (jó, azért volt ellenpélda is...). Ez az a bizonyos "személyes varázs", vagy valami olyasmi. 

Vélemények (203)

2021. 09. 12.
Tekintettel arra, hogy másfél órával többet töltöttem el ezzel a filmmel, mint kellett volna, nem fogok részletesen megemlékezni róla. Puzsér szavaival élve: "mi volt ez ... több»
2021. 09. 11.
Van bennem egy kettősség a film megtekintése után. Egyrészt van egy krimivonal a filmben, másrészt egy romantikus vonal. A krimire kár szót vesztegetni, elnagyolt, rövid,... több»
2021. 08. 07.
Az alapsztori jó, ennek és a színészi felhozatalnak köszönhetően én egy igazán király, lebilincselő filmre számítottam. Jól is kezdődött az egész, de nagyon gyorsan kider... több»
2021. 08. 06.
Hosszú időn keresztül gondolkoztam azon, hogy vajon mi értelme volt leforgatni ezt a filmet. Aztán rájöttem, hogy ennek egyetlen oka lehetett: megmutatni Brittany Daniel ... több»
2021. 08. 05.
Nagyon erős Ocean's 11 (...) utánérzés, nagyon kevés eredeti gondolat, nem igazán erős történet. A színészek többnyire nem különösebben jók (és ezzel dicsértem őket). Tul... több»
A szoba (2015)