Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Mindenevő vagyok, de a család az első, a munka a második, így sokkal kevesebb filmet, sorozatot tudok idő hiányában megnézni, mint amennyire ténylegesen igényem (szükségem!) lenne. 

Ha viszont megnéztem, akkor szeretem leírni a tapasztalataimat. Ahogy számomra fontos, hogy egy filmről mit olvasok (még ha nem is dönt helyettem arról, hogy megnézem-e), én is szeretnék segítséget nyújtani azoknak, akik hezitálnak. Ha néhány embernek sikerült segítenem, már nem hiába vettem a fáradságot az értékelésekre! :) 

És egy kis személyes info: Vannak olyan színésznők, akiknek már a neve elég ahhoz, hogy megnézzek egy filmet. A megjelenése, a játéka a garancia arra, hogy nem fogom megbánni (jó, azért volt ellenpélda is...). Ez az a bizonyos "személyes varázs", vagy valami olyasmi. 

Szerk.: Hihetetlen számomra, hogy leírok néhány mondatot egy filmről, amit megnéztem, és ez érdekel embereket, kíváncsiak a véleményemre, követnek! Nagyon megtisztelő és köszönöm mindenkinek! 

Vélemények (240)

2022. 01. 03.
Kedves, bájos, de összességében elég ingerszegény romantikus komédia a szépséges Meghan Ory főszereplésével. Összebújós, hideg téli kedd estére tökéletes szórakozás. 6/10... több»

82 Indulás  (2018)

2022. 01. 03.
Szép és megható történet, Peter Hutchings pedig ügyesen és okosan balanszíroz az érzelmek adagolásával. Nem esik abba a hibába, ami a hasonló filmek jellemző problémája, ... több»

63 Örökség  (2020)

2022. 01. 02.
Egy kicsit alulértékelt film, erős kezdéssel, átlagos cselekménnyel, majd ismét egy erősebb (bár némiképp kiszámítható) befejezéssel. Összességében abszolút vállalható és... több»
2022. 01. 01.
Westernfilm modern felfogásban. Az alapsztori nem igazán érdekes, a történet kibontása mégsem rossz, többek közt néhány párbeszédnek és Margot Robbie zsenialitásának kösz... több»
2021. 12. 30.
Műfajához képest nézhető kis tingli-tangli. Érdekes alaptörténet és az időnként jelentkező üresjáratok ellenére végig figyelemre késztet. Nem fogja megváltani a világot, ... több»
A szoba (2015)