Rólam

Mindenevő vagyok, de a család az első, a munka a második, így sokkal kevesebb filmet, sorozatot tudok idő hiányában megnézni, mint amennyire ténylegesen igényem (szükségem!) lenne. 

Ha viszont megnéztem, akkor szeretem leírni a tapasztalataimat. Ahogy számomra fontos, hogy egy filmről mit olvasok (még ha nem is dönt helyettem arról, hogy megnézem-e), én is szeretnék segítséget nyújtani azoknak, akik hezitálnak. Ha néhány embernek sikerült segítenem, már nem hiába vettem a fáradságot az értékelésekre! :) 

És egy kis személyes info: Vannak olyan színésznők, akiknek már a neve elég ahhoz, hogy megnézzek egy filmet. A megjelenése, a játéka a garancia arra, hogy nem fogom megbánni (jó, azért volt ellenpélda is...). Ez az a bizonyos "személyes varázs", vagy valami olyasmi. 

Szerk.: Hihetetlen számomra, hogy leírok néhány mondatot egy filmről, amit megnéztem, és ez érdekel embereket, kíváncsiak a véleményemre, követnek! Nagyon megtisztelő és köszönöm mindenkinek! 

Vélemények (427)

2024. 06. 16.
Nem azt mondom, hogy egy filmtörténeti klasszikus, nem azt mondom, hogy ilyen csavarokat még sosem láttam Hollywoodban, de ugye, hogy nem ördögtől való dolog az, hogy egy... több»

62 Challengers  (2024)

2024. 06. 15.
Végre egy film, ami jelentősen különbözik a többitől, az átlagtól. Nem képregényhősök és genetikai mutánsok, mesterséges intelligencia által teremtett lények lövik és püf... több»

61 Atlas  (2024)

2024. 06. 14.
Amikor egy ilyen filmet látok, egyre gyakrabban megfogalmazódik bennem a kérdés, hogy a látványra fordított hatalmas összegek (ld. még: Godzilla, Jurassic, egyes DC-, Mar... több»

58 Ürömapám  (2022)

2024. 06. 14.
Egy alapvetően szerethető film, aminek van egy nagy hibája: nem történik benne semmi. Nincsenek benne jó poénok, nincs benne igazi cselekmény, De Niro zsenialitása ritkán... több»
2024. 06. 09.
Ez egy ötlettelen forgatókönyvből rendezett akció-vígjáték, amely során ha jól emlékszem, egyszer mosolyodtam el, de a legnagyobb mosoly akkor ült ki az arcomra, amikor v... több»
Hetedik (1995)
Honey (2003)