Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Mindenevő vagyok, de a család az első, a munka a második, így sokkal kevesebb filmet, sorozatot tudok idő hiányában megnézni, mint amennyire ténylegesen igényem (szükségem!) lenne. 

Ha viszont megnéztem, akkor szeretem leírni a tapasztalataimat. Ahogy számomra fontos, hogy egy filmről mit olvasok (még ha nem is dönt helyettem arról, hogy megnézem-e), én is szeretnék segítséget nyújtani azoknak, akik hezitálnak. Ha néhány embernek sikerült segítenem, már nem hiába vettem a fáradságot az értékelésekre! :) 

És egy kis személyes info: Vannak olyan színésznők, akiknek már a neve elég ahhoz, hogy megnézzek egy filmet. A megjelenése, a játéka a garancia arra, hogy nem fogom megbánni (jó, azért volt ellenpélda is...). Ez az a bizonyos "személyes varázs", vagy valami olyasmi. 

Szerk.: Hihetetlen számomra, hogy leírok néhány mondatot egy filmről, amit megnéztem, és ez érdekel embereket, kíváncsiak a véleményemre, követnek! Nagyon megtisztelő és köszönöm mindenkinek! 

Vélemények (334)

46 Szöszi  (2022)

2022. 12. 02.
Nagyon nyomasztó film, ettől függetlenül jó. Jó, elsősorban Ana de Armas miatt, aki elképesztően szuggesztív és nagyon jól átadja a problémákat, amelyeken Marilyn Monroe ... több»
2022. 12. 02.
Nem egy könnyű film, de témájából adódóan az lenne a baj, ha könnyű lenne. Renegeteg kérdést felvet és hagy megválaszolatlanul, de szépen kibontja a történetet a rendelke... több»
2022. 12. 01.
Alapvetően szeretem a 80-as évek magyar filmjeiből áradó retró feelinget, jó átélni azokat az időket, és nem is maradhattak ki egyik filmből sem azok a jellegzetességek, ... több»
2022. 12. 01.
Mivel az első Top Gun nem tetszett (5/10), így sok kedvem nem volt a folytatásához sem, de a kíváncsiság győzött. És nem bántam meg, nagyon nem. Ez egy nagyon jó film let... több»
2022. 12. 01.
Nem tudom, hogy mit gondoljak. Talán azt, hogy ebben nem volt több és ennyi, vagy azt, hogy legalább megpróbálták ezt a vicceskedést, de nem igazán jött be, vagy azt, hog... több»
A szoba (2015)