Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73

Star Trek: Enterprise (2001)

Star Trek: Enterprise
Filmadatlap
 
11
Szereplők
3
Vélemények
20
Képek
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Jackynee   2020. 01. 02.

legújabb vélemény

Megérdemel egy esélyt

Vegyesek az érzéseim ezzel a sorozattal kapcsolatban. Nagy sci-fi rajongónak mondom magam, már a Stargate, Andromeda, Firefly is volt a listán, de valahogy a Star Trek kimaradt az életemből, ebből kiindulva én teljesen "Star Trek szűz" voltam. A választásom azért esett erre, mivel ez a kronológia szerinti első rész, így ezzel kezdtem. Az első két évad olyan semmilyen volt, nem igazán volt részeken szőtt története, inkább a karakterek megismerése és a felfedezések, a világ megismerése kapott szerepet, a harmadik évadban volt egy cél, ami szerintem dobott a történeten. Az utolsó évadban pedig a több epizódos történetmesélés kapott inkább szerepet. Meglátszik rajta, hogy eredetileg 5 évadosra... több»

 
danaso   2015. 09. 11.

Kár is lenne is fölöslegesen ecsetelni a dolgokat. Ha szereted a Star Treket, akkor jobban teszed, ha az Enterprise-t kihagyod, nem maradsz le semmiről, és nem fogod úgy érezni, hogy erőszakot tettek a kedvenc szériádon. Ha nem vagy elvetemült Star Trek rajongó, és azért jöttél ide, hogy kitaláld, érdemes-e elkezdeni a sorozatot, akkor én lebeszélnélek róla. De ha nekem nem hiszel, nézz körül, én még emberrel nem találkoztam, aki erre azt mondta volna, hogy jó.Tiszteletből adok egy kettest.


 
feri1   2015. 02. 12.

Hát ha választani kéne, azt mondanám hogy egy a Star Trek-franchise leggyengébb pontja, nem is nagyon értem, hogy érhette túl az első évadot, hát még azt, hogy végül négyet is kapott. Hol van ez a sorozat pl. a Star Trek: Az új nemzedékhez képest? Pedig nagyon bírom ezt az univerzumot, szinte mindent láttam belőle, betéve fújom a részeket, de ez sajnos nagy csalódást volt. Sem a színészek, sem a történet nem jött be, az egész mintha nagyon levált volna az eredetiről, és pont az veszett el belőle, ami miatt valaki megszerethette a Star Trek világát.

Linda Park
Scott Bakula
Scott Bakula
Linda Park
Linda Park
Scott Bakula
Linda Park
Scott Bakula
Linda Park
Scott Bakula
Scott Bakula
Linda Park
 

A sorozat 10 évvel a Föderáció megalapítása előtt, és 90 évek a Star Trek: Kapcsolatfelvétel eseményei után játszódik.

(hp)
 

A többi Star-Trek sorozathoz hasonlóan, ebben a szériában is számos alkalommal megjelenik a 47-es szám.

(hp)
 

Majel Barrett, Joseph Ruskin, Clint Howard és Jack Donner az egyedüli olyan színészek, akik ebben a sorozatban, és az 1966-os Star Trekben is szerepeltek.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.