Jön a Godzilla vs Kong 2

A tavalyi évben mozikba került Godzilla Kong ellen tarolt a kasszáknál. A film 468 millió dollárt hozott a konyhára, így valóban idő kérdése volt csupán, hogy hírt kapjunk a folytatásról.

Bár hivatalos címet még nem kapott a projekt, azonban a Variety magazin értesülése szerint a forgatás még idén megkezdődik Ausztráliában. Egyelőre az is kérdéses, ki rendezi majd a filmet, Adam Wingard mindenesetre egy korábbi interjúban már elmondta, hogy szívesen visszatérne egy újabb Monsterverse produkcióhoz.

Idén januárban röppent fel a hír, hogy az Apple TV is dolgozik egy saját szörnyuniverzumon, a sorozat várhatóan Monarch címmel kerül majd a streamingszolgáltató műsorkínálatába, a projekten Chris Black és Matt Fraction dolgoznak, akik korábban a Star Trek: Enterprise és a Sólyomszem munkálataiban vettek részt.

akció | katasztrófafilm | sci-fi | thriller

Ennek a pillanatnak is el kellett egyszer érkeznie. Miután Godzilla legyőzte a legnagyobb titánokat, a megmaradtak mind behódoltak neki. Kong azonban nem tartozik a szolgák közé. A... több»