Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
65%

Godzilla Kong ellen (2021)

Godzilla vs. Kong
Filmadatlap
 
32
Szereplők
24
Vélemények
25
Képek
9
Videók

Galéria (25)

Videók (9)

 
jfruzsi97   2022. 01. 11.

legújabb vélemény

0

Mindegy milyen, hogyan, de ha Godzilláról van szó, jöhet! Nagyon szeretem a kezdeti részektől a maikig. Nekem ez is nagyon tetszett, nem csalódtam. Látványos volt nagyon, és jó volt a sztori is.

 
Artemisia   2021. 04. 09.

a nap véleménye

8
Jöhet a folytatás?

A Warner és a Legendary az enyhén szólva is kritikán aluli Godzilla-filmek, valamint az egészen korrekt Kong: Koponyasziget után előrukkolt szörnyfilmes univerzuma, a MonsterVerse 4. darabjával, melyet az előző 3 film megkoronázásának szántak, és 20... teljes kritika»

 
csd   2021. 04. 10.

3
Halványlila neon-köd

Mintha tanultak volna az előző Godzilla és Kong filmekből a készítők, nem igazán húzzák az időt felesleges magyarázkodással, szinte azonnal belecsapnak a lecsóba. Ettől függetlenül még így is nagy hiányérzetet hagyott bennem a film. Félreértés persze ne essék, eszméletlenül látványosra sikerült a két titán közötti összecsapás! Különösen örültem a városi neonfényeknek, bár nem igazán értettem, miért pont ilyen vizuális megoldást találtak ki az egésznek, de tény: jól nézett ki. Ugyanakkor nem tudok elmenni értetlenkedés nélkül ez előtt a világ előtt, amit láthattam, a hatalmas terek, amelyeket csúcstechnológiával építettek ki, hogy egyáltalán miért, meg minek. Érthető, hogy a teremtmények nagyok, de miért ilyen megalomán az ember ebben a történetben? Nagyon kevés magyarázatot ad a sztori, hogy mit is látunk, mi is történik, de szerencsére a csetepatékkal el is röppen az a kvázi 2 órás játékidő.

 
Eastern79   2021. 04. 03.

1
Tömör csömör

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Millie Bobby Brown ugyanazt csinálja, mint a Stranger Thingsben, csak itt más a zene. A többiek annyira semmilyenek voltak, hogy a nevükre sem emlékszem. A történetre (ha volt) még kevésbé, mert a látványtól még zsibbadt a fejem. Két jelenetet tudok visszaidézni, de azokat is csak azért, mert iszonyú sablonosak. Az egyik, amikor nem tudják megfejteni a jelszót, ezért inkább whiskey-t öntenek a szuperszámítógépre, a másik, amikor Kong a kificamodott vállát egy akciófilmes mozdulattal teszi helyre. A látványon kívül semmi élvezhető nincs benne, de a végére már az is unalmas.

 
7ETEDIK   2021. 03. 30.

3

A látványvilág nagyon rendben van, a történet egy szörnyfilmhez képest elviselhető, a humoros fűszerezésről pedig a gyerekek és a nagydarab néger csávó gondoskodik. Néha ilyen is kell.

 
Sabnock Sanatory Nézhetetlen  2021. 06. 26.

1
Most már a szociopaták is rendeznek?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Talán az egyik legborzalmasabb filmélményben (élmény?) volt részem, miután kb. ötödszöri nekifutásra megnéztem ezt a szennyet. Mi volt a dramaturgia? Nem mindegy? Adott egy neon kék tüskés valami, aki egy magilla gorilla ellen végigordít vagy végighö... teljes kritika»

 
stevepisti   2021. 05. 24.

1

Látványfilm ezerrel, nagyjából erre számítottam. A MechaGodzillát picit túlzásnak érzem, elég gigantikus harcot lehetett volna kerekíteni kettejük között is, de így sem rossz. Jó kis mesét kerekítettek az egykori King Kong és Godzilla köré, hogy jól... több»

A film összbevétele 442 512 876 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 38 176 660 forintot termelt. A hazai mozik összesen 23 916 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film premierjét eredetileg 2020 novemberére tűzték ki, azonban a koronavírus-járvány miatt a bemutatót végül 2021 májusára halasztották.

(hp)
 

A Godzilla vs. Kong a negyedik hollywoodi Godzilla-film.

(hp)
 

Ez a King Kong franchise 12. mozifilmje.

(hp)
 

A Godzilla vs. Kong a Godzilla franchise 36. egészestés mozifilmje.

(hp)
 

A Godzilla vs. Kong a Godzilla: A szörnyek királya és a Kong: Koponya-sziget hivatalos folytatása.

(hp)
 
A Godzilla Kong ellen tehát nem egy világmegváltó alkotás, és hiába vezeti hetek óta a mozis sikerlistát, csupán arra jó, hogy a látványos zúzásokkal bő két órára kiszakítson bennünket a fáradt, járványos hétköznapokból. több»
 
A Warner és a Legendary stúdiók évek óta építgetik a japán Toho stúdió óriásszörnyeiből, kaidzsúkból álló filmes univerzumukat, a MonsterVerse-t. A 2014-es megélt egy folytatást és egy spin-offot, mely az óriásmajomra, Kongra koncentrált, de a kritikai siker elkerülte a két filmet. Ennek ellenére kitartóan fűzték egymásba a részeket, hogy a negyedikben, a Godzilla vs. Kongban teljesedjen ki a megkezdett történet. több»
 
A Godzilla Kong ellen végeredményében tisztességesen véghezviszi azt, amire vállalkozott. Nem több, mint egy egyszerű, agykikapcsolós óriásszörnyes film. több»