Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
6
Vélemények
16
Képek
2
Videók
Vörös hajnal
 
Rowena430   2018. 03. 28.

legújabb vélemény

Gyenge akciófilm utánzat, ami az elejétől fogva a végéig unalmas és nevetséges volt néha. A színészek közül egyedül Chris Hemswort alakítása volt nézhető, a többiek vagy pocsékak vagy szimplán átlagosak. Maga a témaválasztás is kifogásolható volt a kivitelezésről nem is beszélve.

 
hsanya182   2015. 09. 03.

Szerintem egy átlagos és nézhető akciófilm, főleg a 30 év alatti koroszálynak ajánlom! Egy Wolverine elnevezésű fiatal csoport szervezkedését és lázadását mutja be a Koreaiak által megszállt város ellen. Elgondolkodtató, mikor kiket is nevezünk terroristának?!


 
dulkap   2017. 08. 26.

Egy közepeske és kissé hiteltelen film, amit igazából Chris Hemsworth karizmája tesz nézhetővé. Szükség is van rá rendesen, hogy ellensúlyozza a banális forgatókönyvet és az anti-színész Josh Pecket.

 
Vadgazda Nézhetetlen  2016. 05. 21.

Az első részhez képest nézhetetlen, szörnyűség, kifejezetten propaganda anyag csak a rosszabbik fajtából. A kivitelezése nem reális és teljességgel képtelen helyezetek adódnak benne. Nekem az eredeti nagyon tetszett ez ahhoz képest olcsó modernizált utánzat.

 
Macskínó Nézhetetlen  2016. 09. 29.

Nagyon gyenge utópiája az első és kitűnő verziónak. Nem ajánlom senkinek a megtekintését, nagyon gyengék a szereplők is, a sztorit is kiforgatták, a lényeget vették el a filmből, senkinek nem ajánlott!

 
bizsuzsi@citromail.hu   2016. 01. 07.

Igazi modern akciófilm belevaló életrevaló szereplőkkel. Akciódús, pörgős és végig fordulatos, cselekményes. Folyamatosan leköti a nézők figyelmét. Látványos.

A film összbevétele 50 950 296 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet nagyjából 65M $-ból forgatták le 2009 őszén.

(dulkap)
 

A film bemutatásának évében Josh Hutcherson a Hemsworth család egy másik tagjával, Liam Hemsworth-szel is látható volt Az éhezők viadala (2010) című filmben.

(dulkap)
 

Dylan O'Brien is részt vett a meghallgatásokon, de végül nem kapott szerepet.

(dulkap)
 

Az eredeti 1984-es moziban még a Szovjetunió és Kuba voltak a megszálló országok.

(dulkap)
 

Az eredetileg kaszkadőrként dolgozó Dan Bradley első rendezése.

(dulkap)
 

A forgatást már 2009-ben befejezték és 2010-ben mozikba is került volna, de az MGM pénzügyi problémái miatt végül két évre a fiókba került a film.

(dulkap)
 

A megszálló hadsereg eredetileg kínai volt, de ezt megváltoztatták észak-koreaira, hogy ne csökkentse az esélyeket a kínai mozikban a film.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.