Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84
Filmadatlap
 
27
Szereplők
24
Vélemények
6
Képek
4
Videók
Upgrade
 
Berto49   2018. 08. 15.

Ausztrál bosszúálló történet sci-fi köntösbe öltöztetve. Leigh Whannell a rendező és forgatókönyvíró beletett apait-anyait, hogy egy látványos, mozgalmas filmet kapjanak a nézők, de úgy néz ki, hogy a magyar filmforgalmazás nem vevő rá. Pedig az agyzsibbasztó ZS-kategóriás vígjátékok és klisés akciófilmek helyett biztos sikert aratna. Forgalmazása esetén muszáj lenne a 18-as karika használata, talán emiatt sem szorgalmazzák az átvételét. Látványvilága eredeti, a brutális és véres akciószekvenciák koreográfiája példás. A szereplőkre sem lehet panasz, bár nem különösebbet kellett produkálniuk, tették, ami a dolguk volt. Az igazi főhős, Stem a szuperchip csak hangjával van jelen, sok mindent tud, de „neki” is vannak korlátai. Cortez, a számomra roppant ellenszenves nyomozónő inkább a valódi bűnösöket üldözné, ne pedig a főhős után kajtatna. A játékidő hosszával sem volt bajom, mert pörgős, eseménydús a film. Megtekintését jóindulattal ajánlom, a műfaj kedvelőinek csalódást biztos nem fog okozni.

 
hsanya182   2018. 08. 24.

Jó kis történet, remek cyberpunk sci-fi. Lekötött! Önvezető autók, luxus, kényelem, drónok, amikor a techika mekönnyíti az ember életét, egyben ellenségévé is válhat, amint a tűz meleget ad, de a házadat is leégetheti. Tipikus bosszúállós film a főszál, kicsit viccesek az akciók, komédiás, de nem tipikus a film tálalása :) Érdemes megnézni, van benne valami elmondhatatlan!


 
indingo   2019. 01. 19.

Sokat nem tudtam a filmről, csak a visszajelzések alapján, hogy jó. Nem csalódtam, a története újszerű, akciódús és a csavar is meglepő.

 
VFTS   2019. 01. 30.

A történet elgondolkodtató. A szokásos bosszúálló történet, de remek köntösbe bújtatva. Szerintem 2018 egyik legjobb filmje volt, mindenkinek ajánlott megnézni.

 
Thibo84   2019. 01. 18.

Egy agyeldobós, fordulatokkal teli cyberpunk akció-thriller. A végén csak pislogtak, mint hal a szatyorban. Nem meg alatta is, pláne amikor STEM - Rajkai Zoltán, mint szinkron hangja, zseniális - átveszi Grey teste felett az irányítást, ami mozgást lenyom a küzdelmek alatt, az elégé morcos.

Logan Marshall-Green
Logan Marshall-Green
Logan Marshall-Green
Logan Marshall-Green
Logan Marshall-Green
 
Az Upgrade a bűnös élvezet egy olyan szintjét tárja elénk, amire nem sokan képesek. több»
 
2018 eddigi legjobb sci-fi akciófilmje – olvashatjuk sok helyen az Upgrade kapcsán. Ha ez így van, az leginkább a 2018-as filmgyártás színvonalát minősíti, nem Leigh Whannel alkotását magasztalja föl. több»
 
Az Upgrade kellemes meglepetést nyújt a kevert műfajok szerelmeseinek, tipikus „felbosszantják–bosszút áll” mozi, mégis egy igazán tökös rendezés a mesterséges intelligencia és az ember kapcsolatának lehetséges állomásairól. Akcióban és fordulatokban gazdag, lendületes alkotás. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.