Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Végrehajtók (2010)

Repo Men
Filmadatlap
 
28
Szereplők
11
Vélemények
18
Képek
1
Videók
Végrehajtók

Galéria (18)

Jude Law
Forest Whitaker
Jude Law
Jude Law
Forest Whitaker
Jude Law
Liev Schreiber
Jude Law
Alice Braga
Jude Law
Alice Braga
Liev Schreiber
Liev Schreiber
Forest Whitaker
Liev Schreiber
Jude Law
Forest Whitaker
Jude Law
Forest Whitaker

Videók (1)

 
Lóri Ádámcsik   2022. 02. 25.

legújabb vélemény

0
Nem rossz

Az alaptörténet érdekes, de valahogy mégsem tudták kihozni belőle a maximumot. Talán a szereplők vagy a film hossza, esetleg a történetszál nem volt megfelelő, nem is tudom... 1x azért megéri megnézni.

 
Aki_megmondja_a_tutit   2021. 07. 14.

2

Nagyon bizarr, furcsa filmet sikerült összehozni. Az akciójelenetek szépek voltak benne, és a szervek kiműtése sem olcsó CGI technikával lett megoldva, valami viszont mégis hiányzik. Nem teljesen áll össze a kép, hogy mikor és mi miért történt, de mi... több»

 
hsanya182   2016. 11. 08.

1

Remek akció-vígjáték! A scifi vonal is nagyon találó, erősíti a film elgodolását, a film végén kicsit átértékéled az egészet, megéri megnézni, tökéletes választás!

 
mamiéstöti2   2016. 08. 07.

0

Általában szeretem Forest Whitaker filmjeit, azért is néztem ezt meg, de meg kell mondjam, kicsit csalódtam. A fantáziaelemek még elmennek benne, de talán nem lett volna muszáj ilyen undorítóra csinálni a filmet, persze biztos van, aki ezt szereti.

 
harnas1207   2018. 12. 11.

0

Nehéz erről a filmről úgy írni, hogy ne legyen benne spoiler. A lényeg, hogy mindent egy lapra tesz fel. A fordulat vagy tetszik, vagy nem és akkor az egészet leminősíted. Én az előbbi voltam, tetszett, hogy mégse egy átlagos giccses sci-fit láttam.

 
veress75   2015. 11. 12.

0

Cnikus kis film a Repo Men és bár valóban lazán és izgalmasan indul, a közepe táján aztán valahogy elszürkül és egészen a végéig kell várnunk, hogy ismét felpörögjenek az események. Az, hogy megéri-e a várakozás, ízlés dolga, én úgy mondanám, hogy inkább igen, mint nem.

 
krysn95   2015. 10. 30.

0

Valaki árulja el nekem, hogy Forest Whitaker miért akkora sztár? NEm ügyetlne színész de nagyon távol van attól, hogy díjakkal kéne kitömni. Még egy jó filmet (vagy kiemlkedő alakítást) nem láttam tőle. A film izgalmas és egyedi de túl sok minden ron... több»

A film összbevétele 18 409 891 dollár volt (imdb.com).

 

18,5 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

32 millió dollár volt a film költségvetése.

(LionelMessi10)
 

Jude Law karakterének neve nem derül ki a film közben.

(kázsé)
 

A nyitó narrációban Remy Erwin Schrödinger híres gondolatkísérletéről beszél anélkül, hogy megnevezné őt.

(kázsé)
 

A kínai negyedben játszódó jelenetek forgatása előtt pár perccel szólt egy kínai járókelő a készítőknek, hogy minden kínai karakter fejjel lefelé volt.

(kázsé)