Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

Total Recall - Az emlékmás (1990)

Total Recall
Filmadatlap
 
32
Szereplők
32
Vélemények
20
Képek
4
Videók

Galéria (20)

Videók (4)

 
Robert0829   2021. 09. 17.

legújabb vélemény a nap véleménye

0

Minden idők egyik legjobb sci-fi alkotása. Remek történet, jó színészek, fordulatos, látványos és akciódús. A film vége is eldöntetlen, szóval lehet rajta gondolkodni. A hangulata, a képi világa, a zenéje, minden nagyszerű. Kötelező darab.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 07. 19.

0
Verhoeven szintet lépett

Ez egy nagyon érdekes sci-fi egy olyan rendezőtől, aki a zsánerben már megmutatta, hogy mit tud (Robotzsaru), de a Total Recall egy szintlépés, mert remekül van összerakva. Verhoeven ért a mocskos szórakoztatásához, a szó legjobb értelmében: a történ... teljes kritika»

 
Deku   2017. 07. 17.

0

Az biztos, hogy Schwarzenegger remek alakítást mutatott be, a film pedig elgondolkodtató és bonyolult de ez jól áll neki. Nem tudok mit kiemelni mert úgy jó ahogy van.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 30.

0

Schwarzi erre a sci-fi thrillerre büszke lehet.Nagyon jó mozi,szuper kis történet,szép,és egyedi képi világ,betalál a zene,és Ironside is nagyot játszik benne.Sharon Stone is szuperül hozza azt a kis szerepet,amit kapott.Egyszóval minden klappol!

 
ZeroHero   2015. 05. 04.

0

Nagy kedvencem, hatalmas film! Ha egy mit sem sejtő filmrajongó meglátja Schwarzi nevét a stáblistán, azt gondolhatná: valami agyatlan "kilencvenes" akciófilm - Nagy hiba! Valójában Arnie egyik, ha nem a legjobb filmje. A története nagyon összetett, ... több»

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

0

Arnold klasszikus filmjei közé tartozik. A jövőbe kalauzol el a történet . Remek akciófilm a klasszikusok között a helye csak ajánlani tudom

 
Norbi   2018. 07. 10.

0

Már rengetegszer láttam. Nagyon jó film, nem egyszerű/sablon történet amit érdemes figyelemmel követni. Jó ötlet a két klón együttműködése, és izgalmasra sikeredett.

A film összbevétele 141 905 000 dollár volt (imdb.com).

 

A hordozható nyomkövető eszközt, amit Helm (Michael Champion) használ a Casio építette.

(magyaristvan)
 

Amikor a Memória cégnél belövik Quaid érdeklődési körét, a monitoron látható Edgar Rice Burroughs Mars regényeiben szereplő lény képe.

(magyaristvan)
 

A filmnek nem volt tesztvetítése.

(magyaristvan)
 

A Földön az egyetlen reklámozott üdítőital a Coca-Cola, a Marson pedig a Pepsi.

(magyaristvan)
 

Arnold szerepbéli neve nem Quaid hanem Quail lett volna.

(magyaristvan)