Total Recall - Az emlékmás (1990)

Total Recall

Maár István   2021. 01. 28.

Philip K. Dick zseniális, és a filmet se rontották el. :)

Sabnock Sanatory   2019. 08. 30.

Schwarzi erre a sci-fi thrillerre büszke lehet.Nagyon jó mozi,szuper kis történet,szép,és egyedi képi világ,betalál a zene,és Ironside is nagyot játszik benne.Sharon Stone is szuperül hozza azt a kis szerepet,amit kapott.Egyszóval minden klappol!

Yosihiro   2017. 12. 13.

Arnold klasszikus filmjei közé tartozik. A jövőbe kalauzol el a történet . Remek akciófilm a klasszikusok között a helye csak ajánlani tudom

ArpiHajdu és Réci   2017. 07. 19.

Verhoeven szintet lépett

Ez egy nagyon érdekes sci-fi egy olyan rendezőtől, aki a zsánerben már megmutatta, hogy mit tud (Robotzsaru), de a Total Recall egy szintlépés, mert remekül van összerakva. Verhoeven ért a mocskos szórakoztatásához, a szó legjobb értelmében: a történ... teljes kritika»

Deku   2017. 07. 17.

Az biztos, hogy Schwarzenegger remek alakítást mutatott be, a film pedig elgondolkodtató és bonyolult de ez jól áll neki. Nem tudok mit kiemelni mert úgy jó ahogy van.

ZeroHero   2015. 05. 04.

Nagy kedvencem, hatalmas film! Ha egy mit sem sejtő filmrajongó meglátja Schwarzi nevét a stáblistán, azt gondolhatná: valami agyatlan "kilencvenes" akciófilm - Nagy hiba! Valójában Arnie egyik, ha nem a legjobb filmje. A története nagyon összetett, ... több»

Norbi   2018. 07. 10.

Már rengetegszer láttam. Nagyon jó film, nem egyszerű/sablon történet amit érdemes figyelemmel követni. Jó ötlet a két klón együttműködése, és izgalmasra sikeredett.

A hordozható nyomkövető eszközt, amit Helm (Michael Champion) használ a Casio építette.

(magyaristvan)

Amikor a Memória cégnél belövik Quaid érdeklődési körét, a monitoron látható Edgar Rice Burroughs Mars regényeiben szereplő lény képe.

(magyaristvan)

A filmnek nem volt tesztvetítése.

(magyaristvan)

A Földön az egyetlen reklámozott üdítőital a Coca-Cola, a Marson pedig a Pepsi.

(magyaristvan)

Arnold szerepbéli neve nem Quaid hanem Quail lett volna.