Az emlékmás (2012)

Total Recall

Eastern79   2021. 08. 30.

Non-stop akció

Az eredeti történetet jócskán kiherélték, és nyoma sincs annak az atmoszférának, ami átitatta a nagy elődöt. Van viszont korrekt látvány (kizárólag emiatt négy csillag) és rengeteg akció. Felejthető, de egyszer nézhető.

Sabnock Sanatory   2021. 02. 23.

Schwarzi tovatűnt, Farrell is nagyot álmodott

Az 1990-es Total Recall Schwarzeneggerrel a főszerepben, na és megtámogatva egy Sharon Stone-nal és egy Michael Ironside-dal elég izmos kis film volt, valljuk be, így nagyon kíváncsian ültem le az otthoni, jól megszokott környezetemben, hogy megnézze... teljes kritika»

indingo   2019. 04. 09.

Mozgalmas, akciódús film a sötét jövőről. Mint az ilyen filmekben, itt is pusztulás és a pusztítás van a középpontban, és természetesen csak az önös érdekek számítanak, az emberek nem.

Deku   2017. 09. 24.

Ebben a filmben szinte minden csodálatos volt, kezdve a történettel, a szereplőkön át még a zenei világ is nagyon ott volt a szeren szerintem. Egyszerű volt de annál biztosabb szórakozást adott.

harnas1207   2019. 03. 28.

Szeretem az ilyen filmek felújított verzióit, mert általában élvezhetőbbek, mint az eredeti. Azonban itt, úgy látszik, egyik se tetszett volna. Nagyon gyenge ötlet és sok a logikátlanság benne. Farrelnek sok jó filmje van, ez nem az.

Nk   2021. 01. 08.

Hihetetlenül tipikus a sztori, nem is erőlködtek vele. Rutinból adagolják a nem meglepő csavarokat egy százszor látott történethez. Külsőségekben viszont nagyon ott van. A helyszínek, a világ nagyon jól néz ki, a zenék dögösek. Akciójelenetből van bő... több»

hsanya182   2015. 05. 05.

Nagyon bejött ez a régi "Emlékmás" feldolgozás! Modern, lendületes, izgalmas sci-fi akciófilm. Nem tudjuk eleinte mi miért történik, csak később tisztul a kép, de közbe menekülni kell végig. Jóféle film! :)

A film elején lévő, vágás nélküli akciójelenetben valóban Collin Farrell szerepel, nem kaszkadőr. 22 alkalommal vették fel, mielőtt tökéletesen sikerült volna.

(Nk)

Colin Farrel elmondása szerint extrém kínos volt számára a csókjelenet forgatása Kate Beckinsale-lel, hisz a színésznő férje volt a rendező.

(Nk)

Colin Farrell egy éjszakát a díszletek között töltött, mert szerette volna megtapasztalni, milyen érzés lehet felébredni a jövőben.

(hp)

Colin Farrell korábban egy másik Philip K. Dick történeten alapuló filmben, a Különvéleményben (2002) is játszott.

(hp)

Quaid széfjének kódja 10849. A 10-5-4-9 számoknak megfelelő betűk a JEDI szót adják ki.