Nincsenek többé be nem teljesül álmok, a jövőben az emberek egy egyszerű eljárás segítségével bármilyen emlékekre szert tehetnek. Douglas Quaid, az egyszerű gyári munkás nem elégszik meg a nyomasztó hétköznapok világával, és befizet egy különös vakációra, melynek során egy szuperkém emlékeivel látják el. Az eljárásba azonban hiba csúszik, Quaid egyszeriben üldözötté válik, és egy szabadságharcossal az oldalán elindul, hogy felkeresse a földalatti ellenállás vezérét. A fikció és a valóság határai elmosódnak, miközben Quaid indentitása egyre jobban megkérdőjeleződik.
Az 1990-es Total Recall Schwarzeneggerrel a főszerepben, na és megtámogatva egy Sharon Stone-nal és egy Michael Ironside-dal elég izmos kis film volt, valljuk be, így nagyon kíváncsian ültem le az otthoni, jól megszokott környezetemben, hogy megnézze... teljes kritika»
A film elején lévő, vágás nélküli akciójelenetben valóban Collin Farrell szerepel, nem kaszkadőr. 22 alkalommal vették fel, mielőtt tökéletesen sikerült volna.
(Nk)Colin Farrel elmondása szerint extrém kínos volt számára a csókjelenet forgatása Kate Beckinsale-lel, hisz a színésznő férje volt a rendező.
(Nk)Colin Farrell egy éjszakát a díszletek között töltött, mert szerette volna megtapasztalni, milyen érzés lehet felébredni a jövőben.
(hp)Colin Farrell korábban egy másik Philip K. Dick történeten alapuló filmben, a Különvéleményben (2002) is játszott.
(hp)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »