Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77
Filmadatlap
 
31
Szereplők
7
Vélemények
60
Képek
22
Videók
 
CriticalMaster   2018. 12. 30.
A Ragadozó városok egy kihagyhatatlan élmény

Kapott negatív kritikát épp eleget ez a film és ahogyan hallom a jelentős költségvetésnek is csak elenyésző részét hozta vissza (bevételek terén), én mégis nagyon szórakoztatónak találtam és elégedetten jöttem ki a moziból, amikor megnéztem. Izgalmas a történet és a látványvilága kimondottan ütős. Nagyon tetszett a script is, mert több helyszínt váltogató, sőt időben is változó forgatókönyvet jelent, melyben vannak valódi karakterek, van fantázia és van izgulni való is bőven. A rendezés Christian Rivers jóvoltából tökéletesen valósítja meg a forgatókönyv elképzeléseit, sőt meg is fejeli azokat, hiszen hiteles szereplői teljesítményekkel jeleníti meg a karaktereket. Tetszett Hugo Weaving ala... több»

 
FilmFlash   2018. 12. 29.
Lenyűgöző fantáziavilág és látványorgia

Bár a hírek szerint és az első bevételi adatok alapján egyelőre nem igazán robbantott kasszát a Mortal Engines, valójában kellemes csalódást jelentett számomra. Megtekintve ugyanis úgy távozhattam a moziból, hogy végre jól szórakoztam és a 128 perces játékidő valósággal elröppent. A rendező, az Új-Zélandi Christian Rivers meghazudtolva kezdő mivoltát, ütős munkát rakott le az asztalra, egy nagyon jó kis csapattal együtt dolgozva. Tetszettek a kulcsszereplők, a két gyönyörű leányzó: az izlandi Hera Hilmar és a szintén lenyűgözően szép Leila George (aki nem mellesleg Vincent D'Onofrió lánya). Szimpatikus volt az ír újonc, Robert Sheehan is. A sztori nem egy túl mélyenszántó történet, de egy f... több»


 
Orosz István   2018. 12. 29.
Kritikusok szavára nincs mit adni!

Igazából ez a film csak rossz kritikát kapott, szerte szét szedték a kritikusok, pedig látványban nagyon gazdag volt. Sztori is sztem nagyon jó volt, láttunk benne érzelmet karakter fejlődést. Én erre nem tudom azt mondani, hogy szar és az se hogy átlagos film, mert nem az. Nálam megkapja az öt csillagot mert kellemes csalódást okozott.

 
Thibo84   2018. 12. 29.

Sok negatív kritikát olvastam a filmről, és el is ismerem, hogy a történet semmi újat nem hozott magával, de a látvány mindenért kárpótol. Még a regény írója is elismerte, hogy ő így képzelte el azt a világot, amit lapra vetett. Akiket tudok, hogy látták, azoknak mind tetszett a film, és kiemeltek egy karaktert, Sikolyt. Akivel, vagy amivel szimpatizáltak.

 
Csillagpor   2019. 01. 06.
Jó történet, kiváló animáció szív nélkül

A történet és a látványvilág csillagos ötös nálam, de egy film sajnos felejtős nálam, ha nem kedvelem a főhős, vagy főhősöket. A színésznő sajnálatosan harmat gyenge volt, hiába akarták még drámaibbá kreálni a sminkesek. A végkifejlet igazán erős volt, így annak is ajánlom aki szintén nem kedveli a főhősnőt.

Hera Hilmar
Hera Hilmar
Hera Hilmar
Robert Michael Sheehan
Hera Hilmar
Hera Hilmar
Hugo Weaving
Jihae
Hera Hilmar
Hera Hilmar
 
Érthető, miért nem akarta megrendezni Peter Jackson a John Carter és a Csatahajó kis/nagytesóját: valószínűleg ő is érezhette, hogy a lehengerlő látványon kívül nem sok van ebben a projektben. több»
 
A Ragadozó városok nem akar több lenni annál, mint ami: látványfilm, de annak elsőosztályú. Egy kezdő rendező és fiatal, kezdő színészek csapatának őszinte "munkája", egyediséggel, különleges, inger-gazdag képi világgal, élvezetes, pörgős rendezéssel "megfűszerezve". Egy kimondottan klassz film, de leginkább azoknak való, akik megőrizték gyermeki énjüket és fantáziájuk is megmaradt felnőtt éveikre, továbbá azoknak, akik igazi szórakozásra vágynak és készek elmerülni egy fantasy-mese hihetetlen látványorgiájában. több»
 
Nem. Nem kaptunk egy különleges produkciót. Nem fog kasszákat dönteni a Ragadozó városok. Ez is biztos. Viszont látványt, izgalmat és korrekt színészi játékot igen. Első próbálkozásra egyáltalán nem rossz Mr. Rivers. több»
 

Peter Jackson (A Gyűrűk Ura-trilógia), aki a film produceri teendőit látta el köztudottan nagy gamer hírében áll, kedvencei a Fallout, illetve a Far Cry című játéksorozatok. Jackson elmondta, hogy ha a film siker lesz, és elkészül a folytatás, akkor megérné számítógépes játékot is fejleszteni a történetből.

(hp )
 

A film alapjául szolgáló könyv szerzője, Philip Reeve 2017. július 19-én egy blog bejegyzésben jelentette be, hogy véget ért a forgatás. Az író le volt nyűgözve a színészek munkájától és a díszletektől. "Szinte minden úgy nézett ki, ahogy azt elképzeltem, kivéve azokat a részeket, melyek még jobban" - írta.

(hp )
 

A film produceri munkálatait A Gyűrűk ura trilógia Oscar-díjas rendezője, Peter Jackson látta el, de a forgatókönyv megírásából is kivette a részét.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.