Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
38
Szereplők
53
Vélemények
68
Képek
23
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Nagyonjóképű   2020. 02. 24.

legújabb vélemény

Többet vártam. Hosszúra nyúlt, vontatott lett.

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 05. 03.

a nap véleménye

Egyszer minden véget ér, még az Infinity (végtelen) saga is

Szűk egy évvel ezelőtt a Bosszúállók: Végtelen háborút sikerült úgy lezárniuk a Russo tesóknak, hogy az képes volt minden egyes nap lázban tartani az emberiség nem csekély részét: Thanos véghez vitte a tervét, megtörtént „A” csettintés, bizonyos szuperhős karakterek elporladtak, bizonyosak pedig megmaradtak a nagy kérdéssel: hogyan tovább, avagy miként lehet a vert helyzetnek tűnő szituációból győztesként kikerülni. Nos, az azóta eltelt egy esztendő hozott az MCU-n belül még két filmet (A Hangya és a Darázs, Marvel Kapitány) és egy tökéletesen működő marketing gépezetet: a Végjáték cselekményét ugyanis úgy őrizték, mintha államtitok lenne. A nagy titkolózás pedig meghozta a kívánt hatását. H... több»


 
Laca//Ho/rr/oR//   2019. 04. 26.

a nap véleménye

Méltó lezárása eme különleges megalkotott világnak

SPOILER VESZÉLY: A végére hagytam az összefoglalóban. Egy ilyen rendkívüli filmet összegezni és véleményt festeni róla igazán nagy kihívás, de vártam már, mikor tudok leülni és kiadni magamból, amit láttam abban a 3 órában, ami fergeteges módon nagyon gyorsan lecsengett. Amit a rendező páros, Anthony Russo és Joe Russo fivérek megalkottak és véghez vittek, egészen elképesztő. Minden apróságra, és külön a karakter filmek közti időbeli különbségre – miszerint az időbeli sorrendre figyelmet fordítani, és a szálakat egybe varrni nem kis feladat – ily módon odafigyelni... kétségkívül hozták a tőlük elvárt forgatókönyvet. Olyan világot sikerült megteremteniük, ami a nézőt magával ragadja, és min... több»

 
HETEDIK   2019. 04. 28.

Nekem ez ugyanolyan gyenge volt, mint a sorozat bármelyik része. A film háromnegyede – ami nem kevés idő – felkészülés a végső harcra, aminek csúcspontja egy csettintés... azt se értem, minek kellett ezt 3 órásra nyújtani. Ja, de, tudom. A sok műdráma miatt. Ez az egész Bosszúállók sorozat egy agyonajnározott katyvasz, ami világmegváltó műnek kiáltja ki magát, de csak egy gyenge popcorn mozi.

4
 
MP170506   2019. 04. 26.

Méltó lezárás lett. A néző már az elején felszáll egy érzelmi hullámvasútra, és a végéig fent marad. Megmaradt a humor, a dráma, az akció. Kiváló alkotás, sajnálom, hogy nincsenek többé Bosszúállók, hiányozni fognak...

Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.
Chris Evans
Scarlett Johansson
Mark Ruffalo
Chris Hemsworth
Karen Gillan
Jeremy Renner
Scarlett Johansson
Jeremy Renner
Scarlett Johansson
Chris Evans
Chris Evans
Paul Rudd
Paul Rudd
Jeremy Renner
Chris Hemsworth
Chris Evans
Robert Downey Jr.
Chris Evans
Robert Downey Jr.
 
A legrosszabb mindenben azonban az, hogy ezzel a produkcióval véget ért egy korszak. Nem éreztem eufóriát, mint ahogyan tavaly a Végtelen háborút látva, inkább csak ürességet, hogy ennyi, innentől kezdve minden más MCU-alkotás az ismeretlenbe fog mutatni. több»
 
SPOILERMENTES!

A Bosszúállók: Végjáték tökéletesen zárja le a Marvel-moziuniverzum (első) tizenegy évét, miköben megalapoz az elkövetkező évek alkotásainak is. Epikus, megható és nagyon látványos! Egyérteműen ez minden idők legjobb szuperhős filmje! több»
 
A 3 órás film alatt annyi részletcselekmény történik, és annyi zseniális visszaugrás az előző filmekbe, hogy élvezetes lesz újranézni. több»

A film összbevétele 2 795 966 475 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 1 339 349 572 forintot termelt. A hazai mozik összesen 845 892 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Katherine Langford az eredeti terv szerint egy jelenet erejéig a tinédzserkorú Morgant, Tony Stark lányát is megformálta volna, de a vágásba ez nem került bele.

(Ms. Akárki)
 

Jeremy Renner eredetileg balkezes, de megtanulta a jobb kézzel is használni az íjat, mivel Sólyomszem kétkezes íjász.

(Ms. Akárki)
 

A film egyik legérzelmesebb jelenete, amikor Tony kislánya, Morgan azt mondja apukájának, hogy 3000-szeresen szeretlek, eredetileg nem volt a forgatókönyvben. Robert Downey Jr. gyereke mondta mindig a forgatáson apukájának, és a készítőknek annyira megtetszett, hogy a filmbe is beletették.

(Ms. Akárki)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.