Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
38
Szereplők
57
Vélemények
68
Képek
23
Videók

Filmkritika: Bosszúállók: Végjáték (2019)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
A legrosszabb mindenben azonban az, hogy ezzel a produkcióval véget ért egy korszak. Nem éreztem eufóriát, mint ahogyan tavaly a Végtelen háborút látva, inkább csak ürességet, hogy ennyi, innentől kezdve minden más MCU-alkotás az ismeretlenbe fog mutatni. több»
 
SPOILERMENTES!

A Bosszúállók: Végjáték tökéletesen zárja le a Marvel-moziuniverzum (első) tizenegy évét, miköben megalapoz az elkövetkező évek alkotásainak is. Epikus, megható és nagyon látványos! Egyérteműen ez minden idők legjobb szuperhős filmje! több»
 
A 3 órás film alatt annyi részletcselekmény történik, és annyi zseniális visszaugrás az előző filmekbe, hogy élvezetes lesz újranézni. több»
 
... a Bosszúállók: Végjáték a "széria" legérzelmesebb és talán legérettebb darabja, amely bár megtehette volna hogy karosszékében hátradőlve kiszolgálja a rajongóit, inkább a nehezebb utat választva méltó lezárást adott egy kifejezetten erős folyamnak. több»
 
A forgatókönyvírók ezúttal még a szokottnál jobban is kitettek magukért, így pedig nemcsak egy végtelenül szórakoztató, hanem egy idézhető dumákkal megpakolt, sokszor elgondolkodtató, de legfőképpen gyönyörű befejezést rittyentettek elénk, amely ha nem is mindig tökéletes, ugyanakkor egy pillanatra sem hagyja hogy nézője ne szórakozza végig a gigászi játékidőt. több»
 
Összességében, a Bosszúállók negyedik gyülekezője, a Végjáték, mind önmagában és mind egy filmszéria lezárásaként megállja a helyét, azonban számomra hiányzik belőle valami, ami miatt azt mondhatnám, hogy ez egy tökéletes alkotás. több»
 
Összegzés: 90/100 mert az egész jól összepakolt film, ahogy azt fentebb is írtam, annyira nagyot akart markolni, hogy végül kisebb bakikba úgy futottak bele, mint kezdő bokszoló a pofonba az első meccsén. több»
 
Egy 22 alkotásból álló széria megkoronázásaként a Russo testvérek egészen példátlan élményt alkottak. több»
 
A három órás hőseposz fináléja ugyanis az elmúlt dekádot egy gyönyörű egésszé gyúrva köszöni meg a kitartó figyelmet. Csodálatosan megható, egy pillanatig sem giccses, ám cseppet sem szerény, de mégsem nagyzoló végkifejlet ez, a gyümölcs, aminek a fáját még 2008-ban ültették. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.