Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

A galaxis őrzői vol. 2. (2017)

Guardians of the Galaxy Vol. 2
Filmadatlap
 
40
Szereplők
52
Vélemények
89
Képek
18
Videók

Galéria (89)

Videók (18)

 
CruzRamos   2023. 02. 24.

legújabb vélemény

0

Nekem picivel jobban tetszett, mint az első rész. A karakterek itt már sokkal közelebb kerültek hozzám. A történet, amellett, hogy megvan benne a Galaxis Őrzői szokásos humora, kap egy adag drámát is, ami Chris Pratten keresztül teljesen jól működik. De Drax viszi a prímet.

 
Shelby07   2018. 01. 19.

0

Szerintem jobb volt mint az első része és sokkal több poén volt benne. A történet is tartalmasabb volt és tele volt izgalmakkal, váratlan fordulatokkal. Nekem nagyon tetszett. A kicsi Groot pedig egyenesen imádni való volt, már a film kezdete is parádés volt.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

1

Szerintem hihetetlenül jól sikerült a 2. rész is. Volt benne minden akció szerelem látvány hang kép. Jól felépített történet és a poénok magukért beszélnek. remek kikapcsolódás mindenkinek csak ajánlani tudom

 
indingo   2020. 08. 20.

0

Az első rész érdekesebb volt, bár ez nem meg lepő. Itt a karakterek már sok újat nem tudtak felmutatni és a történet is jóval gyengébb volt. A látvány mentette meg a filmet.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 05. 21.

0
A csupán nézhető első rész után ez magával sodort

Az első rész körüli óriási hipe-ot egyszerűen nem tudtuk mire vélni, mi ki is hagytuk a mozis vetítést és otthon néztük meg jóval azután, hogy lecsengett a film körüli őrület. Számunkra az első rész csupán a nézhető kategóriába sorolható be, egy-két ... teljes kritika»

 
dulkap   2017. 05. 06.

0

Nekem jobban tetszett a első résznél. Megmondom őszintén az se volt rossz, de én nem éreztem olyan elsöprőnek, mint a többség. Itt jobban működik a humor és a történet is gördülékenyebb. A látvány elsöprő, ahogy az el is várható, remekül aláfestve a ... több»

 
Thibo84   2019. 01. 19.

0

Számomra a második se nem vett el, se nem adott hozzá többet mint az első részben kaptunk. Hozta azt a színvonalat, mint az egy. Talán annyi, hogy Drax-től több poént kaptunk és kevesebb akciót, de személy szerint bejött nekem a váltás. De ami számom... több»

A film összbevétele 863 756 051 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 425 630 574 forintot termelt. A hazai mozik összesen 287 502 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Marvel Moziverzumban Ego az első olyan főgonosz, aki vérségi kapcsolatban áll a film pozitív főhősével.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Alighanem Gunn rendezheti a harmadik részt is.

(HE7EDIK)
 

Gunn fivére is felbukkan a filmben.

(HE7EDIK)
 

Chris Pratt határozottan tartott attól, hogy Kicsi Groot majd ellopja a show-t a többi karakter elől.

(ArpiHajdu és Réci)
 

James Gunn rendező egyik óriási vágya válhatott valóra, amikor kiderült, hogy Kurt Russell-lel forgathat, ugyanis a színész klasszikus, 1981-ben bemutatott filmjére, A menekülés New Yorkból-ra igazi alapműként tekint a direktor.

(ArpiHajdu és Réci)
 
Sajnos, ezt a filmet legjobb esetben is csak úgy tudom értékelni, hogy közben kicsi Grootra gondolok. Ő volt az egyetlen pozitív szórakoztató eleme a filmnek, ezért mondhatom azt, hogy sikerült közepesen szórakoznom rajta. több»
 
Ha azt mondanám, csalódást keltő A galaxis őrzői vol. 2, nem lenne igaz: 136 percre pompás szórakozás, – habár a kisgyerekes olvasóknak üzenném, az első részhez képest a pikáns poénok számát megduplázták – nem fogja a sorozatot elsüllyeszteni, de érdemben nem ad többet az első részben látottakhoz a narratíva továbbfűzésénél. több»
 
Összességében a Galaxis őrzői vol. 2, azon ritka esetek közé tartozik, amikor egy folytatás jobb, mint az első rész. több»