Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83

A galaxis őrzői vol. 2. (2017)

Guardians of the Galaxy Vol. 2
Filmadatlap
 
40
Szereplők
39
Vélemények
85
Képek
21
Videók

Vélemények: A galaxis őrzői vol. 2. (2017)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
Shelby07   2018. 01. 19.

Szerintem jobb volt mint az első része és sokkal több poén volt benne. A történet is tartalmasabb volt és tele volt izgalmakkal, váratlan fordulatokkal. Nekem nagyon tetszett. A kicsi Groot pedig egyenesen imádni való volt, már a film kezdete is parádés volt.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 05. 21.
A csupán nézhető első rész után ez magával sodort

Az első rész körüli óriási hipe-ot egyszerűen nem tudtuk mire vélni, mi ki is hagytuk a mozis vetítést és otthon néztük meg jóval azután, hogy lecsengett a film körüli őrület. Számunkra az első rész csupán a nézhető kategóriába sorolható be, egy-két jó poénnal, s egy-két kellemes karakterrel a középpontban. Ráadásul úgy érezzük, kissé már tele van a padlás a szuperhősös, képregényes figurákkal és történetekkel, így óhatatlanul is kialakult bennünk egy negatív megítélés, ami ezt a zsánert illeti. Aztán jött a második rész, s úgy sodort el magával minket is, hogy csak lestünk. Meg kell hagyni, hogy a Marvel azért nem bízta a véletlenre, Baby Groot megalkotásával valami olyat teremtett, amely k... több»


 
dulkap   2017. 05. 06.

Nekem jobban tetszett a első résznél. Megmondom őszintén az se volt rossz, de én nem éreztem olyan elsöprőnek, mint a többség. Itt jobban működik a humor és a történet is gördülékenyebb. A látvány elsöprő, ahogy az el is várható, remekül aláfestve a 80-as évek zenéjével és szerencsére nem az elcsépelt számokkal. Pici negatívum, hogy a végén kicsit túltolták a drámaiságot és a szentimentalizmust, de egy rendkívül szórakoztató kis popcorn mozi.

 
Deku   2017. 07. 11.

Szerintem bitang nagy lett ez a rész is. A zenéket jobban szerettem az első részben viszont állati jó történetet kapott megint. Arról nem is beszélve, hogy állandóan bele lehetett botlani egy-egy poénba.

 
HercegPeter   2018. 05. 11.

Őszintén szólva, az első részből alig rémlik valami. Ez a rész biztosan emlékezetesebbre sikerült. A film legnagyobb előnye, hogy piszok látványos. A karakterek kedvelhetőek, különösen Drex és persze Kicsi Groot. Viszont negatívum az első részhez képest, hogy a zene ott jobb volt. A sztori lagymatag, de mielőtt elunnánk magunkat megküldenek egy kisebb-nagyobb poént, ami visszazökkent. A végén ezt a drámaiságot kicsit erőltetettnek éreztem, főleg Mordálytól. A csavar várható volt, nem okozott különösebb meglepetést.

 
Orosz István   2017. 09. 16.

Nem volt rossz, voltak benne csavarok csak az a baj, hogy egyetlen vezérszálon megy végig a film semmi mellékszál, nekem nagyon spontánnak tűnt az egész. Humorosnak humoros volt, de ez picit ráment a történet rovására. Emellett vannak pozitívumok is, megható volt a vége, és baby Groot karaktere is nagyon tetszett.

 
GedyPapa   2018. 09. 06.

Vártam nagyon a folytatást és szerencsére nem kellett csalatkozni. Groot visszatérése már előrevetítette, hogy a film hozni fogja azt a szintet, amelyet az első rész során már megtapasztalhattunk. Igazán kellemes kikapcsolódás volt.

 
Thibo84   2019. 01. 19.

Számomra a második se nem vett el, se nem adott hozzá többet mint az első részben kaptunk. Hozta azt a színvonalat, mint az egy. Talán annyi, hogy Drax-től több poént kaptunk és kevesebb akciót, de személy szerint bejött nekem a váltás. De ami számomra még nagyon ütős és látványos volt, amikor Mordály és Yondu a fosztogatók hajóján intézik el a fogva tartóikat, nem beszélve a zenei aláfestést.

 
gondi94   2018. 04. 06.

Nagyon látványos popcorn mozi. Az első rész csak egy átlagos filmnek mondható, nem is értettem miért is lett olyan sikeres és népszerű. Nem azt mondom hogy a második rész az év filmje, de pörgős üres járat nélküli kerek sztorit kapunk. A karakterek szimpatikusak, a látvány lenyűgöző, a sztori kellően összerakott. Habár szerény véleményem szerint túl sok ez a képregényes, szuperhősös mozi filmek tengeri, amit az amerikai filmgyártás még erőltet is. Kezdenek elveszni az eredeti történetek és az "igazi film" műfaja.

 
VvV   2018. 11. 29.

A mosómedve még mindig nagyon poénos. A története kicsit gyengébb, mint az előző, de azért okozott kellemes perceket.

 
TribeBubu   2017. 05. 05.

Ez volt az első és utolsó része A galaxis őrzőinek, amit moziban néztem. Több mint két órát végigülni tíz ütős poén miatt, finoman kifejezve időpazarlás. A többi mind olyan volt, amit már ezerszer elsütöttek más filmekben (ez pedig sajnos igaz a történetre és a költséges látványra is.) Immár sokadszor fogadom meg, hogy nem bízom a kritikusokban, de ezúttal tényleg felháborítónak tartom, hogy olyanokat olvasni többnyire erről a filmről, hogy _szenzációs_, _lenyűgöző_, _ámulatba ejtő_ ésatöbbi… hogy lehet egy ilyen produkciót az egekig magasztalni? Egy hagyományos néző még hagyján, hogy így vélekedik egy popcornfilmről, de a kritikusoknak kifinomultabb ízlésük is lehetne (pontosabban elvárás volna velük szemben.) Ha azt a sok elcsépelt lelkizést, akciójelenetet meg a többi töltelékanyagot lecserélték volna Drax és Rocket poénjaihoz hasonló kreténségekre, vagy legalábbis azokból lett volna a legtöbb a filmben, mosollyal az arcomon távozom a vetítésről, nem ásítozva.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 15.

Nagyon jó folytatás, talán jobb mint az első rész. Izgalmas volt Quill karakterének hátterét megismerné és hogy egy kb isten volt az apja. Kicsi Groot és Mordály karaktereit szeretem legjobban. Gamora és a testvéri viszálya a filmben szerintem kifejeztten irritáló volt, de szükséges mozzanat az biztos. A zenék továbbra is klasszikusok a filmben.

 
Norbert93   2018. 08. 12.

Eszméletlenül vicces, tökös és látványos sci-fi. Amikor a csapat különvált kicsit ellaposodott, de ezek a különc karakterek egyébként is csak együtt működnek. Ettől a hibától azonban eltekinthetünk, különösen, ha figyelembe vesszük az MCU legmeghatóbb jelenetsorát.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

Szerintem hihetetlenül jól sikerült a 2. rész is. Volt benne minden akció szerelem látvány hang kép. Jól felépített történet és a poénok magukért beszélnek. remek kikapcsolódás mindenkinek csak ajánlani tudom

 
moviewer   2017. 07. 03.

Az első rész után nagy elvárásokkal ültem be a moziba és szerencsére nem kellett csalódnom. Kifejezetten tetszett, hogy nem csak a humorra alapozták az egész filmet. Ugyan néha már egy kicsit soknak éreztem egy-két jelenetet, de összességében nagyon jó élmény volt.

 
Milanman   2017. 05. 04.
Rálicitál az első részre

Sokszor bele lehet futni filmes folytatások esetében, hogy az alkotók az első (korábbi) rész minden sikeres elemére megpróbálnak rálicitálni, azt a lehető legnagyobb mértékben felülmúlni. Ez a vol.2 esetén fokozottan igaz. Mindenből több van...sokkal több. Ez bizonyos esetekben jó (karakterek árnyalása, zene, a látvány helyenként, a humor helyenként), másutt viszont klasszikusan a "túltolás" esete áll fenn sajnos. Az a baj, hogy a második részt nagyon-nagyon szerették volna még coolabbra megcsinálni, aminek egyrészt az lett az eredménye, hogy bár van egy fő történeti szál (ami olyan, amilyen, szerintem kiszámítható és nem is nagyon eredeti), a filmidő nagyobb részében azonban ad-hoc jelenete... több»

 
SzFa   2018. 02. 19.

Egyszerűen engem nem fogott meg. Jó jó, a történet nem rossz, a színészek sem ismeretlenek. Olyan egyszer nézhető film, igazi amerikai hangulat van. Semmi mély mondani valója nincs csak szimplán megírták, leforgatták, kiadták és mi megnéztük, majd örökre elfelejtjük.

 
Timon   2019. 11. 27.

Az előzővel több részben tudott párhuzamosan haladni, de a folytatásszerűsége ettől függetlenül nagyon érezhető volt.Néhányszor megnézhető darab,látványtervezésre sincs igazán panasz. 10/8

 
rainman   2017. 05. 05.

Majdnem mindenben rátett egy lapáttal az első részhez képest! Kezdem a negatívumokkal. A sztoriban nem sikerült izgalmasat/érdekeset alkotni. Ebben mondjuk az első sem jeleskedett, de ott volt azért némi feszültség. Ezúttal kiszámítható volt a történet, és sajnos egyáltalán nem izgalmas. A látvány pedig kissé „too much” lett! Gyönyörű, és jól sikerült CGI, de szinten minden jelenet ilyen öncélú látványorgia! És ez nem jó. Ennyit a negatívumokról. Ami miatt azonban mégis nagyszerű szórakozás, az a frenetikus hangulat! A retro hangulat iszonyat jól áll a filmnek, sőt ez a fajta tálalás emeli ki a többi hasonszőrű MARVEL film közül. A másik pozitív elem a karakterek! A karakterek elviszik a hátukon az egész filmet! Mindegyik jól kitalált, ötletes és rettenetesen humoros. Sosem hittem volna, hogy a legjobb párbeszédeket/érzelmeket nem egy ember, hanem egy CGI által kreált „lény” adja majd. De megtörtént. Mordály és Groot az emberi érzelmek széles skáláját villantják… hihetetlen! A humor jelen volt már az első részben is, de ezúttal tényleg térdcsapkodós!! És van még egy elem, amiben több ez a rész, mint az első: az érzelmek. Jóval érzelgősebb a VOL. 2, és jól áll neki! Összességében azt éreztem a film közben, hogy nem kellene hogy működjön, de mégis működik: szórakoztató, eszméletlen humoros űrkaland!

 
thedarkman99   2018. 09. 24.

Óriási lett a folytatás is, nem gondoltam volna hogy legalább olyan jó lesz mint az első, de talán még ez kicsit jobbra is sikeredett. Nagyon jó poénok vannak benne, a történet is király, látványban itt sincs hiány. A karakterek pedig hihetetlenül jól össze vannak rakva. Remélem lesz még folytatása!

 
Vágottszemű   2019. 02. 07.

Jó lett. A története nem olyan kiforrott mint az elsőnek, de jól meg van oldva a SGI. Zseniálisak az effektek, univerzumot is jól megcsinálták. Én vagyok Groot.

 
Gábor Rózsa   2017. 09. 10.

TÉNY: Kifejezetten jók a poénok benne... CSELEKMÉNY:58. percig néztem úgy, hogy na most már mindjárt beindul... folyamatosan csak vártam és vártam, amikor egyszer csak megnéztem, hogy hol tartok már és mennyi van még a filmből... szörnyű volt észlelni, hogy még a felénél se vagyok. Vontatott és egyáltalán nem egyedi, kiszámítható. Végignéztem... ennyi.

 
iq.csabi   2019. 04. 29.

Az első résznél jobban tetszett, kis Groot pedig egyszerűen zseniális. Nagyon vicces, pörgős, akciódús. A történet magával ragadó. Várom nagyon a 3. részt, főleg, ha Thor is csatlakozik hozzájuk.

 
Adepto   2018. 04. 19.

A Bosszúállók univerzumának filmjei közül A galaxis őrzői 1-2-t láttam utoljára. Az első rész bejött és ha nehezemre esik is, de ha választani kellene, akkor azt mondanám, hogy a 2. rész jobban bejött. Ugyanúgy jók a zenék (ami egy olyan filmnél, aminek a nevében benne van a "Vol. 2", illik is) és a látvány, de nekem ebben picit több az emlékezetes jelenet. Ilyenek például a film nyitó és majdhogynem záró pillanata, amik közül az egyik humoros, a másik nagyon megható, valamint Mordály harca az erdőben és az ikonikus nyíl is akcióba lendül...

 
Zoer8993   2017. 05. 29.

Nekem ez a film nem okozott csalódást, pont olyan ütős és poénos lett mint az első rész. Talán még több poént is beletoltak mint az elsőbe. A története lehengerlő és izgalmas volt mint mindig, a legkomolyabb pillanatokba is betudtak csempészni némi poént. A karakterek most is olyan szuperek mint az első részben és természetesen a látványra nincs panasz. Nekem nagyon megérte elmenni erre a filmre.

 
csokee38   2018. 04. 06.

Szerintem annyira nem volt izgalmas mint az első rész, viszont kicsit talán érdekesebb volt. Egyszerűen nem tudok/lehet betelni a Marvel univerzum szövevényes sztorijaival. Ezért is imádom!!!

 
Zsolti01   2019. 06. 17.

A CGI jó volt, a története és a fordulatok is rendben voltak. A poénok meg zseniálisak. Itt mutatták meg először Thanost, ami nagy gondot fog zavarni a jövőben.

 
laci044   2017. 05. 13.
A kaland folytatódik

Nagyon jó film! Abszolút érdemes elmenni és megnézni. Az első rész mellé én oda teszem, bár azt jobban szeretem ez alapvetően sokat nem jelent. A karaktereket okosan és jól mélyítették. A tshalád itt sokkal hitelesebb mint a Halálos Iramban szériában. Az apa-fia szál, a testvéri rivalizálás, a szerelmi szál, Rocket története, mind mind jól volt kezelve a filmben és az idő elosztás is teljesen jó volt. Yondu karaktere és drámája volt számomra a film csúcs pontja. Annyira örültem, hogy egy olyan karakter is van aki nem feltétlen a humort szolgálta, mint nagyon sok minden a filmben. És a humor szerintem egy picit túl is lőtt a célon. Rengeteg Baby Groot van, kapunk Drax nevetéséből is eleget, M... több»

 
kadvan95   2017. 07. 15.

Az egyik leghihetetlenebb Marvel-verzumos műalkotás, amit valaha alkalmam volt megtekinteni. Lenyűgözőek a karakterek, és az, hogy milyen fantasztikus jellemfejlődésen mennek keresztül. Hatalmas univerzumot alkottak meg és remekül működik továbbra is. Sőt odáig merészkedem, hogy a második rész jobb, mint az első (ami nem semmi)! Nagyon kíváncsi vagyok hogyan fognak együtt működni a Bosszúállókkal!!!

 
Kadinta   2017. 08. 24.

Megértem, hogy nehéz egy minden humort kimerítő filmnek humoros második részt írni a poénok ismétlése nélkül, de könyörgöm, ez mi.... persze néhol vicces, de felbukkan egy új fő gonosz, rögtön le is győzik, megjelenik egy új ellenséges faj és tonnányi új szereplő - nagyon kíváncsi vagyok, hogy fogja a Marvel belesűríteni az összes hősét és gonoszát a két Infinity War filmbe, de remélem nem fogják úgy elszúrni, mint ezt. Az egyetlen figyelemre méltó színészi alakítást Karen Gillantól láthattuk, Nebula szerepében. Stallone szerepel talán egy teljes percet az egész filmben (mondjuk akkor jól), Kurt Russel kihozza magából amit a szerepe megenged, de az nem valami sok... Pozitívum a látványvilág, Groot (hát én tőle elolvadtam, szörnyen aranyos), néhol a poénok is, de összességében - igazából sajnálom, hogy nem sikerült szórakoztatóbb filmet kihozni belőle. Bugyuta történet, gyenge színjáték... Csak azoknak éri meg megnézni, akik nem hagynának ki egy Marvel-filmet. Másoknak egyszerűen időpazarlás.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.