Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
80%

A galaxis őrzői (2014)

Guardians of the Galaxy
Filmadatlap
 
39
Szereplők
213
Vélemények
224
Képek
13
Videók

Galéria (224)

Videók (13)

 
PadmeAmidala   2021. 05. 21.

legújabb vélemény

0

Nekem nem lett a kedvencem, valahogy jobban bejönnek a földi hősök filmjei, mert azok “kézzelfoghatóbbak”, és a karakterek is szimpatikusabbak azok közül. Ebben a filmben Peter Quillen kívül nem olyan szimpik a karakterek. Chris Pratt szerintem egész... több»

 
indingo   2017. 04. 12.

1

Olyan szedett-vedett volt a film, mint a társaság is. Kellett egy jó pasi, egy állat, egy növény meg valami színes. A története attól még, hogy az űrben játszódott nem dobott rajta sokat. A zenék tetszettek.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

1

Nem a legjobb marvel film. Nekem egyszer nézhető max 2x kicsit gyengének tűnik. Ha a bosszúállók összeboronálják remélem nem fogja levinni a színvonalat! Kicsit nekem idegennek tűnik a jól megszokott marvel szuperhősöktől. Nem is nagyon tudom elképzelni pl a vasembert vagy a mosómedvét egy csapatban, szóval érdekes lesz.

 
Deku   2017. 07. 25.

0

Nagyon pörgős, extrém humoros és akciódús volt. Nekem nagyon tetszett. Minden téren tökéletesen teljesített, látványos és azok a zenék nagyon nagyon feldobták a filmet.

 
Thibo84   2019. 04. 05.

0

Nekem kimondottan tetszett és szórakoztatónak találtam a filmet, és akkor a látványról még nem is beszéltem. Jók a poénok, ahogy egymással csipkelődnek a szereplők, még azután is, hogy számtalanszor megnéztem. Pörgős, eseménydús a történet, végig fen... több»

 
Sabnock Sanatory Nézhetetlen  2020. 08. 11.

0

Raboló? Na mindegy.A film értékelhetetlen,és üres.Engem kínozni lehet vele.Mazochista vagyok,hogy megnézem,és közben azt sem tudom,mit nézek.Köszönöm a nagy amerikai semmit.Ismét.Jöhet a következő.

 
7ETEDIK   2018. 01. 04.

1
Minden eredetiséget nélkülöz

Nehéz manapság eredeti sztorival előrukkolni az álomgyárban, hisz a filmművészet oltárán már rengeteg ötletet ellőttek, főleg a sci-fi műfajában. Ez a Marvel produkció sem találja fel a spanyol viaszt, hisz nyíltan lop a legnagyobb űreposzokból, legi... teljes kritika»

A film összbevétele 772 776 600 dollár volt (imdb.com).

 

83 ezer 871 fő halt meg afilmben, ez eddig a filmtörténelem legtöbb halála.

(Norbi)
 

Űrlordnak egy Sony TPS-L2 típusú kazettás lejátszója van a filmben, ami minden idők legelső walkmanje volt 1979-ben.

(XETH)
 

Amikor Űrlord elejti a gömböt a Gyűjtőnél, az valójában nem volt beleírva a szerepbe. De ez a kis baki annyira illett a karakterhez, hogy végül bent hagyták.

(XETH)
 

Chris Pratt eltulajdonította az Űrlord jelmezét, de kizárólag csak azért, hogy ha gyermekkórházakba ellátogat, fel tudja venni.

(XETH)
 

Groot hangját Vin Diesel adta, aki az "Én vagyok Groot"-ot több, mint ezerszer vette fel.

(Shelby07)