Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

A galaxis őrzői (2014)

Guardians of the Galaxy
Filmadatlap
 
39
Szereplők
217
Vélemények
236
Képek
13
Videók

Galéria (236)

Videók (13)

 
CruzRamos   2023. 02. 23.

legújabb vélemény

0

Nekem mindig is kicsit kilógott az MCU-ból ez a film. És konkrétan a film. Mert maguk a karakterek nagyon jók. Csak valahogy ez az alkotás nekem egy kicsit szolidabb, és nem igazán működik a hype.

 
Yosihiro   2016. 05. 16.

3

Hihetetlenül jó feldolgozás remek kikapcsolódás sok poén és jó történet aminek várható a folytatása és nem véletlen hiszen egy újabb remekmű született :) Ajánlom minden korosztálynak bár a romantikát kicsit hiányolat de ami késik az nem múlik ! Üdv Yoi

 
indingo   2017. 04. 12.

1

Olyan szedett-vedett volt a film, mint a társaság is. Kellett egy jó pasi, egy állat, egy növény meg valami színes. A története attól még, hogy az űrben játszódott nem dobott rajta sokat. A zenék tetszettek.

 
Deku   2017. 07. 25.

1

Nagyon pörgős, extrém humoros és akciódús volt. Nekem nagyon tetszett. Minden téren tökéletesen teljesített, látványos és azok a zenék nagyon nagyon feldobták a filmet.

 
Sabnock Sanatory Nézhetetlen  2020. 08. 11.

0

Raboló? Na mindegy.A film értékelhetetlen,és üres.Engem kínozni lehet vele.Mazochista vagyok,hogy megnézem,és közben azt sem tudom,mit nézek.Köszönöm a nagy amerikai semmit.Ismét.Jöhet a következő.

1
 
Orosz István   2016. 05. 28.

1

Nem a legjobb marvel film. Nekem egyszer nézhető max 2x kicsit gyengének tűnik. Ha a bosszúállók összeboronálják remélem nem fogja levinni a színvonalat! Kicsit nekem idegennek tűnik a jól megszokott marvel szuperhősöktől. Nem is nagyon tudom elképzelni pl a vasembert vagy a mosómedvét egy csapatban, szóval érdekes lesz.

 
Thibo84   2019. 04. 05.

0

Nekem kimondottan tetszett és szórakoztatónak találtam a filmet, és akkor a látványról még nem is beszéltem. Jók a poénok, ahogy egymással csipkelődnek a szereplők, még azután is, hogy számtalanszor megnéztem. Pörgős, eseménydús a történet, végig fen... több»

A film összbevétele 772 776 600 dollár volt (imdb.com).

 

83 ezer 871 fő halt meg afilmben, ez eddig a filmtörténelem legtöbb halála.

(Norbi)
 

Űrlordnak egy Sony TPS-L2 típusú kazettás lejátszója van a filmben, ami minden idők legelső walkmanje volt 1979-ben.

(XETH)
 

Amikor Űrlord elejti a gömböt a Gyűjtőnél, az valójában nem volt beleírva a szerepbe. De ez a kis baki annyira illett a karakterhez, hogy végül bent hagyták.

(XETH)
 

Chris Pratt eltulajdonította az Űrlord jelmezét, de kizárólag csak azért, hogy ha gyermekkórházakba ellátogat, fel tudja venni.

(XETH)
 

Groot hangját Vin Diesel adta, aki az "Én vagyok Groot"-ot több, mint ezerszer vette fel.

(Shelby07)