Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
82

A galaxis őrzői

(Guardians of the Galaxy)
 
indingo  2017. 04. 12.

Olyan szedett-vedett volt a film, mint a társaság is. Kellett egy jó pasi, egy állat, egy növény meg valami színes. A története attól még, hogy az űrben játszódott nem dobott rajta sokat. A zenék tetszettek.

 
Orosz István  2016. 05. 28.

Nem a legjobb marvel film. Nekem egyszer nézhető max 2x kicsit gyengének tűnik. Ha a bosszúállók összeboronálják remélem nem fogja levinni a színvonalat! Kicsit nekem idegennek tűnik a jól megszokott marvel szuperhősöktől. Nem is nagyon tudom elképzelni pl a vasembert vagy a mosómedvét egy csapatban, szóval érdekes lesz.

 
Deku  2017. 07. 25.

Nagyon pörgős, extrém humoros és akciódús volt. Nekem nagyon tetszett. Minden téren tökéletesen teljesített, látványos és azok a zenék nagyon nagyon feldobták a filmet.

 
puffancshercegnő  2016. 09. 11.

Nem vagyok oda a marvel filmekért, de ez felüdülés volt. Jó a sztorija, jók a karakterek, izgalmas, és egész vicces. Chris Pratt miatt érdemes megnézni. És talán az egyik legjobb soundtrackje van, az ilyen stílusú filmek között

 
Szivárvány1  2016. 10. 23.

Zseniális, látványos, humoros, akciódús film ami nem csak a fiatalok igényeit elégíti ki. Érdekes régimódi humora és látványvilága van, ami nekem nagyon bejön hálisten. Allig várom már a második részét. De addig még ezt biztos rongyosra nézem.

 

A film 170 millió dollárból készült és 773 milliót hozott a konyhára, amellyel elnyerte az ötödik legjobban jövedelmező Marvel produkció címét a Bosszúállók, a Vasember 3, a Bosszúállók- Ultron kora és az Amerika Kapitány - Polgárháború után.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Bradley Cooper egy rádióadásban elmondta, hogy Mordály hangjának a kölcsönzéséért több pénzt kapott mint a Napos oldal és a Másnaposokban való szereplésért összesen.

(AngelCass)
 

Drax a képregényekben eredetileg zöld színű a kékes színárnyalatot azért választották, hogy a crossovernél ne legyen Hulk színéhez hasonló.

(AngelCass)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.