Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
89

Bosszúállók

(The Avengers)
Bosszúállók
 
dulkap  2017. 10. 18.

Így hosszabb idő után újranézve jobban tetszett, mint korábban. Valahogy pörgősebb volt most nálam a történet, de azért tökéletestől messze van. Itt is kijön a Marvel filmek egyik gyengesége, a főgonosz gyenge motivációja. De látványos, jók a színészek és Amerika Kapitány sem irritáló itt annyira, mint később.

 
Laca  2017. 03. 06.

Látványban gazdag, nagyszerű film. Nagyszerű színészek játszották el a "kedvenc" hőseimet, nagyon jó filmet csináltak a képregényekből.

 
Orosz István  2016. 05. 24.

Egyik legjobb marveles film kár, hogy a kettő már nem sikerült ilyen jól az se volt rossz de nekem pl sokkal szórakoztatóbb volt ez a film. Nagyon eltalálták. Hulk nagyon kitör benne na azt a részt is imádtam, főleg ahogy Lokit elverte benne.

 
mdlg4th  2016. 02. 04.

Ez a film egész stabilan össze van tákolva. Szerintem teljesen rendben van mind a karakter felépítés mind pedig a történeté. Szerethető kis darab és nyugodtan ajánlom bárkinek aki kedveli ezt a műfajt.

 
Deku  2017. 07. 10.

Nálam ha Marvel akkor biztos, hogy nagy kedvencem. Mindegyiknek meg van a maga vonzereje. Itt pedig egyben megkapjuk egyszerre több karakterét. Szerintem remekül összehozták a karaktereket. Kiváló alakítás és zene jellemzi.

Samuel L. Jackson
Scarlett Johansson
Chris Evans
Robert Downey Jr.
Samuel L. Jackson
Scarlett Johansson
Chris Hemsworth
Chris Evans
Scarlett Johansson
Tom Hiddleston
 

Jeremy Renner olimpiai íjászoktól tanult.

(Laca)
 

– Csapatépítés kód alatt került a mozikba.

(Laca)
 

– A forgatást 92 napig tartott.

(Laca)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.