Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88
Filmadatlap
 
31
Szereplők
222
Vélemények
20
Képek
4
Videók
Bosszúállók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
drg0602   2020. 02. 21.

legújabb vélemény

Szerintem zseniális alkotás. Ami nagyon tetszik ebbe a filmbe, hogy nem csak a látvány véget zseniális, hanem a történet szuper jó. A színészek jó teljesítmény nyújtanak. Joss Whedon rendező, beleadott mindent. Szimpatikus színészek "Robert Downey Jr, Chris Hemsworth" nagyon jó választás volt a filmhez! Amerikai tömeg filmek után egy normális alkotás amit akármikor meg lehet nézni. Zseniális alkotás!!!!!

 
Az amatőr   2018. 07. 04.

a nap véleménye

Csalódtam ebben a filmben egy kicsit. Nem mondanám, hogy kifejezetten gyenge, de nem is jó. Az első 50 perc maga volt a szenvedés. Sikerült teljesen elfuserálni kb. a játékidő egyharmadát. Persze be kellett indítani, valahogy a sztorit, de ez a fajta bénázás még akkor sem megbocsátható, ha éppenséggel kedvenc Marvel hőseink csinálják a képernyőn. Miután berobbant a fenyegetés és mindenki kellően összecsinálta magát, jött a csapat összeszedése. Eddig minden oké lett volna, de az a szenvedés amíg mindenkit beszerveztek: természetesen senki nem akar menni segíteni és marhára tétovázik, de azért úgy két percen belül igent mond, Hulkon kívül senki nem bírt egy észérvet felhozni, hogy miért is csinálja ezt a hisztit és aztán miért is gondolja meg magát rekord sebességgel. Egyedül még Romanovnak volt talán egy értékelhető jelenete, amikor a balhé kellős közepén hívták, hogy jöjjön már és úgy egy percen belül mindenkit lerendezett maga körül, a "nagy" elhatározás után. Aztán miután végre összeállt a csapat, jött egypár balul sikerült akció és rendesen elkezdtek veszekedni egymással a katasztrófa kellős közepén. Ezután a "kis" bevezető után végre beindultak a tényleges cselekvések, amelyek miatt egyáltalán értékelhető a film, bár hőseink a második harmadban sem álltak a toppon. A film ezen részében egyértelműen Banner és a vasember vitték a prímet, míg Thor és Amerika kapitány duzzogva puffogtak a bázison. Romanov eközben sikeres magánakciót vitt végbe, bár kicsit későn estek le a dolgok a szupercsapatnak. Itt meg kell jegyeznünk, hogy Loki egészen jó főgonosz volt, nagyon bírtam Tom Hiddleston alakítását. A filmnek ez a része,tehát kifejezetten jól sikerült. Ezután még hátra volt az utolsó harmad:a nagy csata. Nem lett rossz ez se,mondjuk a szokásos összecsapást láthattuk,amiből hőseink végül garantáltan jól jönnek ki. Azért azt el mondhatjuk, hogy látványban nagyot alkottak a készítők ezen a téren. Összességében, tehát ez a film nem is volt rossz, de a jó szintet sem sikerült megütnie nálam. Végső értékelésem 3,5/5.


 
Deku   2017. 07. 10.

Nálam ha Marvel akkor biztos, hogy nagy kedvencem. Mindegyiknek meg van a maga vonzereje. Itt pedig egyben megkapjuk egyszerre több karakterét. Szerintem remekül összehozták a karaktereket. Kiváló alakítás és zene jellemzi.

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 05. 06.

Megszépül a múlt

2012-ben minden képregény-rajongó álma beteljesült, befutott az első Bosszúállók film, amely jött, látott és győzött, már ami a boksz office-t illeti. Annak idején emlékszem, hogy én nem voltam elájulva tőle, igaz, akkoriban nem is voltam oda a szuperhősös mozikért. Részemről ez a fajta hozzáállás mára már valamelyest változott, s a Marvel-filmek kezdik elnyerni a tetszésemet. DE! És itt most muszáj leszek egy rövid zárójelet nyitni: a Marvel továbbra is az ördögi (és egyben fantasztikus) univerzumépítése miatt nyűgöz le, attól függetlenül is úgy érzem, hogy ha önmagában, az univerzumból kiszakítva nézzük a filmjeit (ez alól kivétel mondjuk a Thor: Ragnarök és a Galaxis őrzői 2. és duzzogva ... több»

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 06.

Látványban gazdag, nagyszerű film. Nagyszerű színészek játszották el a "kedvenc" hőseimet, nagyon jó filmet csináltak a képregényekből.

Samuel L. Jackson
Scarlett Johansson
Chris Evans
Robert Downey Jr.
Samuel L. Jackson
Scarlett Johansson
Chris Hemsworth
Chris Evans
Scarlett Johansson
Tom Hiddleston

A film összbevétele 1 519 557 910 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 220 millió dollár volt és jelenleg 1,518 milliárd bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

A Metacritic oldalán 69/100 pontot kapott 43 kritika alapján.

(Bogi87)
 

A Rotten Tomatoes oldalán 92%-os értékelést kapott 317 kritika alapján.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.