Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
88
Filmadatlap
 
31
Szereplők
223
Vélemények
20
Képek
4
Videók
Bosszúállók
Samuel L. Jackson
Scarlett Johansson
Chris Evans
Robert Downey Jr.
Samuel L. Jackson
Scarlett Johansson
Chris Hemsworth
Chris Evans
Scarlett Johansson
Tom Hiddleston
 
Baranyai István   2020. 05. 04.

legújabb vélemény

Nagyra értékelt film, de csak a stáblista miatt! Eleve a szuperhősös filmek nem jönnek be

 
Az amatőr   2018. 07. 04.

a nap véleménye

Csalódtam ebben a filmben egy kicsit. Nem mondanám, hogy kifejezetten gyenge, de nem is jó. Az első 50 perc maga volt a szenvedés. Sikerült teljesen elfuserálni kb. a játékidő egyharmadát. Persze be kellett indítani, valahogy a sztorit, de ez a fajta bénázás még akkor sem megbocsátható, ha éppenséggel kedvenc Marvel hőseink csinálják a képernyőn. Miután berobbant a fenyegetés és mindenki kellően összecsinálta magát, jött a csapat összeszedése. Eddig minden oké lett volna, de az a szenvedés amíg mindenkit beszerveztek: természetesen senki nem akar menni segíteni és marhára tétovázik, de azért úgy két percen belül igent mond, Hulkon kívül senki nem bírt egy észérvet felhozni, hogy miért is csinálja ezt a hisztit és aztán miért is gondolja meg magát rekord sebességgel. Egyedül még Romanovnak volt talán egy értékelhető jelenete, amikor a balhé kellős közepén hívták, hogy jöjjön már és úgy egy percen belül mindenkit lerendezett maga körül, a "nagy" elhatározás után. Aztán miután végre összeállt a csapat, jött egypár balul sikerült akció és rendesen elkezdtek veszekedni egymással a katasztrófa kellős közepén. Ezután a "kis" bevezető után végre beindultak a tényleges cselekvések, amelyek miatt egyáltalán értékelhető a film, bár hőseink a második harmadban sem álltak a toppon. A film ezen részében egyértelműen Banner és a vasember vitték a prímet, míg Thor és Amerika kapitány duzzogva puffogtak a bázison. Romanov eközben sikeres magánakciót vitt végbe, bár kicsit későn estek le a dolgok a szupercsapatnak. Itt meg kell jegyeznünk, hogy Loki egészen jó főgonosz volt, nagyon bírtam Tom Hiddleston alakítását. A filmnek ez a része,tehát kifejezetten jól sikerült. Ezután még hátra volt az utolsó harmad:a nagy csata. Nem lett rossz ez se,mondjuk a szokásos összecsapást láthattuk,amiből hőseink végül garantáltan jól jönnek ki. Azért azt el mondhatjuk, hogy látványban nagyot alkottak a készítők ezen a téren. Összességében, tehát ez a film nem is volt rossz, de a jó szintet sem sikerült megütnie nálam. Végső értékelésem 3,5/5.


 
Deku   2017. 07. 10.

Nálam ha Marvel akkor biztos, hogy nagy kedvencem. Mindegyiknek meg van a maga vonzereje. Itt pedig egyben megkapjuk egyszerre több karakterét. Szerintem remekül összehozták a karaktereket. Kiváló alakítás és zene jellemzi.

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 05. 06.

Megszépül a múlt

2012-ben minden képregény-rajongó álma beteljesült, befutott az első Bosszúállók film, amely jött, látott és győzött, már ami a boksz office-t illeti. Annak idején emlékszem, hogy én nem voltam elájulva tőle, igaz, akkoriban nem is voltam oda a szuperhősös mozikért. Részemről ez a fajta hozzáállás mára már valamelyest változott, s a Marvel-filmek kezdik elnyerni a tetszésemet. DE! És itt most muszáj leszek egy rövid zárójelet nyitni: a Marvel továbbra is az ördögi (és egyben fantasztikus) univerzumépítése miatt nyűgöz le, attól függetlenül is úgy érzem, hogy ha önmagában, az univerzumból kiszakítva nézzük a filmjeit (ez alól kivétel mondjuk a Thor: Ragnarök és a Galaxis őrzői 2. és duzzogva ... több»

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 06.

Látványban gazdag, nagyszerű film. Nagyszerű színészek játszották el a "kedvenc" hőseimet, nagyon jó filmet csináltak a képregényekből.

A film összbevétele 1 519 557 910 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 220 millió dollár volt és jelenleg 1,518 milliárd bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

A Metacritic oldalán 69/100 pontot kapott 43 kritika alapján.

(Bogi87)
 

A Rotten Tomatoes oldalán 92%-os értékelést kapott 317 kritika alapján.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.