Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88
Filmadatlap
 
31
Szereplők
223
Vélemények
20
Képek
5
Videók
Bosszúállók
 
Deku   2017. 07. 10.

Nálam ha Marvel akkor biztos, hogy nagy kedvencem. Mindegyiknek meg van a maga vonzereje. Itt pedig egyben megkapjuk egyszerre több karakterét. Szerintem remekül összehozták a karaktereket. Kiváló alakítás és zene jellemzi.

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 05. 06.
Megszépül a múlt

2012-ben minden képregény-rajongó álma beteljesült, befutott az első Bosszúállók film, amely jött, látott és győzött, már ami a boksz office-t illeti. Annak idején emlékszem, hogy én nem voltam elájulva tőle, igaz, akkoriban nem is voltam oda a szuperhősös mozikért. Részemről ez a fajta hozzáállás mára már valamelyest változott, s a Marvel-filmek kezdik elnyerni a tetszésemet. DE! És itt most muszáj leszek egy rövid zárójelet nyitni: a Marvel továbbra is az ördögi (és egyben fantasztikus) univerzumépítése miatt nyűgöz le, attól függetlenül is úgy érzem, hogy ha önmagában, az univerzumból kiszakítva nézzük a filmjeit (ez alól kivétel mondjuk a Thor: Ragnarök és a Galaxis őrzői 2. és duzzogva ... több»


 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 06.

Látványban gazdag, nagyszerű film. Nagyszerű színészek játszották el a "kedvenc" hőseimet, nagyon jó filmet csináltak a képregényekből.

 
dulkap   2017. 10. 18.

Így hosszabb idő után újranézve jobban tetszett, mint korábban. Valahogy pörgősebb volt most nálam a történet, de azért tökéletestől messze van. Itt is kijön a Marvel filmek egyik gyengesége, a főgonosz gyenge motivációja. De látványos, jók a színészek és Amerika Kapitány sem irritáló itt annyira, mint később.

 
Archívum Nézhetetlen  2015. 02. 09.

Rendkívül forradalmi újítás volt, hogy több mozifilm összefutott egy mégnagyobb mozifilmben, számomra ez adta a varázsát az Avengersnek. Meg Tony Stark. Meg a csilláműrlények. Meg a Tesseract. Folytathatnám a végtelenségig. Imádom.

1
Samuel L. Jackson
Scarlett Johansson
Chris Evans
Robert Downey Jr.
Samuel L. Jackson
Scarlett Johansson
Chris Hemsworth
Chris Evans
Scarlett Johansson
Tom Hiddleston

A film összbevétele 1 519 557 910 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 220 millió dollár volt és jelenleg 1,518 milliárd bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

A Metacritic oldalán 69/100 pontot kapott 43 kritika alapján.

(Bogi87)
 

A Rotten Tomatoes oldalán 92%-os értékelést kapott 317 kritika alapján.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.