Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
89

Bosszúállók

(The Avengers)
 
31
199
42
20
Bosszúállók
 
Deku   2017. 07. 10.

Nálam ha Marvel akkor biztos, hogy nagy kedvencem. Mindegyiknek meg van a maga vonzereje. Itt pedig egyben megkapjuk egyszerre több karakterét. Szerintem remekül összehozták a karaktereket. Kiváló alakítás és zene jellemzi.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 06.

Látványban gazdag, nagyszerű film. Nagyszerű színészek játszották el a "kedvenc" hőseimet, nagyon jó filmet csináltak a képregényekből.

 
dulkap   2017. 10. 18.

Így hosszabb idő után újranézve jobban tetszett, mint korábban. Valahogy pörgősebb volt most nálam a történet, de azért tökéletestől messze van. Itt is kijön a Marvel filmek egyik gyengesége, a főgonosz gyenge motivációja. De látványos, jók a színészek és Amerika Kapitány sem irritáló itt annyira, mint később.

 
Orosz István   2016. 05. 24.

Egyik legjobb marveles film kár, hogy a kettő már nem sikerült ilyen jól az se volt rossz de nekem pl sokkal szórakoztatóbb volt ez a film. Nagyon eltalálták. Hulk nagyon kitör benne na azt a részt is imádtam, főleg ahogy Lokit elverte benne.

 
mdlg4th   2016. 02. 04.

Ez a film egész stabilan össze van tákolva. Szerintem teljesen rendben van mind a karakter felépítés mind pedig a történeté. Szerethető kis darab és nyugodtan ajánlom bárkinek aki kedveli ezt a műfajt.

Samuel L. Jackson
Scarlett Johansson
Chris Evans
Robert Downey Jr.
Samuel L. Jackson
Scarlett Johansson
Chris Hemsworth
Chris Evans
Scarlett Johansson
Tom Hiddleston
 

A film költségvetése 220 millió dollár volt és jelenleg 1,518 milliárd bevételnél tart világszerte.

(Bob )
 

A Metacritic oldalán 69/100 pontot kapott 43 kritika alapján.

(Bogi87 )
 

A Rotten Tomatoes oldalán 92%-os értékelést kapott 317 kritika alapján.

(Bogi87 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.