Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88
Filmadatlap
 
31
Szereplők
215
Vélemények
20
Képek
3
Videók
Bosszúállók
 
ArpiHajdu és Réci   2018. 05. 06.
Megszépül a múlt

2012-ben minden képregény-rajongó álma beteljesült, befutott az első Bosszúállók film, amely jött, látott és győzött, már ami a boksz office-t illeti. Annak idején emlékszem, hogy én nem voltam elájulva tőle, igaz, akkoriban nem is voltam oda a szuperhősös mozikért. Részemről ez a fajta hozzáállás mára már valamelyest változott, s a Marvel-filmek kezdik elnyerni a tetszésemet. DE! És itt most muszáj leszek egy rövid zárójelet nyitni: a Marvel továbbra is az ördögi (és egyben fantasztikus) univerzumépítése miatt nyűgöz le, attól függetlenül is úgy érzem, hogy ha önmagában, az univerzumból kiszakítva nézzük a filmjeit (ez alól kivétel mondjuk a Thor: Ragnarök és a Galaxis őrzői 2. és duzzogva ... több»

 
Deku   2017. 07. 10.

Nálam ha Marvel akkor biztos, hogy nagy kedvencem. Mindegyiknek meg van a maga vonzereje. Itt pedig egyben megkapjuk egyszerre több karakterét. Szerintem remekül összehozták a karaktereket. Kiváló alakítás és zene jellemzi.


 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 06.

Látványban gazdag, nagyszerű film. Nagyszerű színészek játszották el a "kedvenc" hőseimet, nagyon jó filmet csináltak a képregényekből.

 
dulkap   2017. 10. 18.

Így hosszabb idő után újranézve jobban tetszett, mint korábban. Valahogy pörgősebb volt most nálam a történet, de azért tökéletestől messze van. Itt is kijön a Marvel filmek egyik gyengesége, a főgonosz gyenge motivációja. De látványos, jók a színészek és Amerika Kapitány sem irritáló itt annyira, mint később.

 
Orosz István   2016. 05. 24.

Egyik legjobb marveles film kár, hogy a kettő már nem sikerült ilyen jól az se volt rossz de nekem pl sokkal szórakoztatóbb volt ez a film. Nagyon eltalálták. Hulk nagyon kitör benne na azt a részt is imádtam, főleg ahogy Lokit elverte benne.

Samuel L. Jackson
Scarlett Johansson
Chris Evans
Robert Downey Jr.
Samuel L. Jackson
Scarlett Johansson
Chris Hemsworth
Chris Evans
Scarlett Johansson
Tom Hiddleston
 

A film költségvetése 220 millió dollár volt és jelenleg 1,518 milliárd bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

A Metacritic oldalán 69/100 pontot kapott 43 kritika alapján.

(Bogi87)
 

A Rotten Tomatoes oldalán 92%-os értékelést kapott 317 kritika alapján.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.