Peter Parker (Andrew Garfield) képtelen betartani a fogadalmát, amit Gwen haldokló apjának tett, miszerint kerülni fogja a lányt (Emma Stone). A férfi meg volt győződve róla, hogy Pókember így tud gondoskodni a legjobban Gwen biztonságáról. De a szívnek nem lehet parancsolni, Peter Parker úgy… több»
Nagyon szerettem az első részt. Konkrétan a kedvenc Pókember-filmem. És a kedvenc Pókemberem Andrew Garfield. Sajnos itt lejjebb ment a minőség. A történet nem a legizmosabb. Jamie Foxx karakterét meg hagyjuk is. Azért a végére jutott egy elég izmos dráma.
Bár a film soha nem kapta meg az Oscar-jelölést, rövid ideig az Akadémia listáján volt haj és smink terén.
(Thibo84)A film végén látható Doctor Octavius csápjai, Rhino páncélzata, Keselyű szárnyai, Kraven logója, Zöld Kobold röpdeszkája és Mysterionak vagy Kaméleon maszkjának vázlata, ami utalás volt a Baljós Hatos - Sinister Six - spin-offjára, amit végül töröltek a A csodálatos Pókember 2. bukása után.
(Thibo84)Alden Ehrenreich, Brady Corbet, Eddie Redmayne, Sam Claflin, Douglas Booth és Boyd Holbrook is esélyes volt Harry Osborn szerepére.
(Thibo84)A film népszerűsítése érdekében Jamie Foxx megváltoztatta Twitter felhasználónevét Electrora.
(Thibo84)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »