Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
75%

A csodálatos Pókember 2. (2014)

The Amazing Spider-Man 2
Filmadatlap
 
38
Szereplők
56
Vélemények
172
Képek
13
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 15.

legújabb vélemény

0

Mert hogyan osztályozzam ezt a szerelmi drámát,egynémely CGI trükkel,béna főgonossszal,valami Rhinorobot,vagy mi a csudával fűszerezve?Mennyi pókbőr van még Pókemberen amerikában?Szerintem van még!Übergagyi.

 
Orosz István   2016. 05. 23.

0

Nekem nagyon tetszett a végén meg hát ledöbbentem kár hogy nem folytatják tovább első részbe csaj apja másodikba a csak durva. Nekem sokkal jobban tetszett mint az első feldolgozás a ruha a gonoszok is sokkal jobbak, meg itt egy nagy csata után legalább megsérül, és van hálóvetője is.


 
Thibo84   2016. 06. 26.

0

Az első részhez képest túl vontatott lett Peter és Gwen szerelmi civódásai miatt. Ráadásul az Oscorp porontyot alakító Dane DeHaan, James Franco után, gyenge választás lett. Rhinoról - vagy inkább Rhinobotról - ne is beszéljünk.

 
HETEDIK   2019. 02. 06.

0

Az akciók és a film végi dráma, amit be mertek vállalni nagyon ott van, viszont ez a nyálas love story erősen lehúzza a filmet. Spiderman Achilles sarka sajnos a nők...

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

0

A film maga nem lenne rossz, ha nem húzná le a színvonalát ez az eléggé erőltetett romantikus szál. Emma Stone amúgy sem a szívem csücske. Hogy került ez egy pókember filmbe... Tom Holland mondjuk szerintem jobb Póki. A zárójelenet viszont nagyon ütősre sikerült.

 
Nathan03   2016. 02. 09.

0

Nekem abszolút tetszett kicsivel még jobban is mint az első rész. Igaz semmi újdonság nem volt benne de ennek ellenére jó folytatásnak tartom. A film vége kapott egy kis drámaiságot ami különösképpen jól állt ennek a résznek. Aki látta a az első részt ne hagyja ki.

 
Csillagpor   2018. 10. 06.

0

Hát ez bűntény hogy milyen rossz lett....pedig imádom Pókembert de ez gyalázat amit ebben a filmben leművelnek a karakterrel... az igazi pókember az áramos csávónak segíteni akarna első körben, nem kb rögtön kinyírni, mert úgy egyszerűbb... Eléggé nézhetetelen lett sajna.

Galéria (172)

Videók (13)

A film összbevétele 708 982 323 dollár volt (imdb.com).

 

A képregényekben Dr. Kafka nő volt, nem pedig férfi, mint a filmben.

(Thibo84)
 

Bár a film soha nem kapta meg az Oscar-jelölést, rövid ideig az Akadémia listáján volt haj és smink terén.

(Thibo84)
 

A film végén látható Doctor Octavius ​​csápjai, Rhino páncélzata, Keselyű szárnyai, Kraven logója, Zöld Kobold röpdeszkája és Mysterionak vagy Kaméleon maszkjának vázlata, ami utalás volt a Baljós Hatos - Sinister Six - spin-offjára, amit végül töröltek a A csodálatos Pókember 2. bukása után.

(Thibo84)
 

Alden Ehrenreich, Brady Corbet, Eddie Redmayne, Sam Claflin, Douglas Booth és Boyd Holbrook is esélyes volt Harry Osborn szerepére.

(Thibo84)
 

A film népszerűsítése érdekében Jamie Foxx megváltoztatta Twitter felhasználónevét Electrora.

(Thibo84)
 

2011 augusztusában, 11 hónappal A csodálatos Pókember (2012) megjelenése előtt a Sony már bejelentette a folytatás időpontját.

(Thibo84)
 

142 percével ez az eddigi leghosszabb Pókember film.

(Thibo84)
 

A kutyát, akit Gwen sétáltat, miközben Peter kémkedik utána a tetőről, Andrew Garfield és Emma Stone fogadta örökbe 2013-ban.

(Thibo84)
 

Felicity Jones szerepe jelentősen csökkent az időbeli korlátok miatt. Egy interjúban Jones elmesélte, hogy Harry Osborn/Zöld Kobold (Dane DeHaan) szövetségese lett volna, és egy ponton még a barátnője is. Bár azok a jelenetek, amelyek a Harry-vel való szövetségét és a két karakter közötti románcot mutatják be, végül a végső vágás során a vágóasztalon végezték.

(Thibo84)
 

Leforgatták Shailene Woodley mint Mary-Jane Watson jeleneteit, de végül kivágásra kerültek, mert a készítők úgy érezték, hogy túl sok karakter lenne a filmben.

(Thibo84)