Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
75%

A csodálatos Pókember 2. (2014)

The Amazing Spider-Man 2
Filmadatlap
 
41
Szereplők
57
Vélemények
172
Képek
13
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 15.

legújabb vélemény

Mert hogyan osztályozzam ezt a szerelmi drámát,egynémely CGI trükkel,béna főgonossszal,valami Rhinorobot,vagy mi a csudával fűszerezve?Mennyi pókbőr van még Pókemberen amerikában?Szerintem van még!Übergagyi.

 
Orosz István   2016. 05. 23.

Nekem nagyon tetszett a végén meg hát ledöbbentem kár hogy nem folytatják tovább első részbe csaj apja másodikba a csak durva. Nekem sokkal jobban tetszett mint az első feldolgozás a ruha a gonoszok is sokkal jobbak, meg itt egy nagy csata után legalább megsérül, és van hálóvetője is.


 
Thibo84   2016. 06. 26.

Az első részhez képest túl vontatott lett Peter és Gwen szerelmi civódásai miatt. Ráadásul az Oscorp porontyot alakító Dane DeHaan, James Franco után, gyenge választás lett. Rhinoról - vagy inkább Rhinobotról - ne is beszéljünk.

 
HETEDIK   2019. 02. 06.

Az akciók és a film végi dráma, amit be mertek vállalni nagyon ott van, viszont ez a nyálas love story erősen lehúzza a filmet. Spiderman Achilles sarka sajnos a nők...

 
NGN   2020. 01. 19.

Talán egy fokkal jobb, mint az előző filmje Pókembernek, Electro sem rossz főgonosz, de még mindig van egy kis hiányérzet. A látvány persze remek, de ettől még mindig középszerű alkotás.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

A film maga nem lenne rossz, ha nem húzná le a színvonalát ez az eléggé erőltetett romantikus szál. Emma Stone amúgy sem a szívem csücske. Hogy került ez egy pókember filmbe... Tom Holland mondjuk szerintem jobb Póki. A zárójelenet viszont nagyon ütősre sikerült.

 
Nathan03   2016. 02. 09.

Nekem abszolút tetszett kicsivel még jobban is mint az első rész. Igaz semmi újdonság nem volt benne de ennek ellenére jó folytatásnak tartom. A film vége kapott egy kis drámaiságot ami különösképpen jól állt ennek a résznek. Aki látta a az első részt ne hagyja ki.

A film összbevétele 708 982 323 dollár volt (imdb.com).

 

A képregényekben Dr. Kafka nő volt, nem pedig férfi, mint a filmben.

(Thibo84)
 

Bár a film soha nem kapta meg az Oscar-jelölést, rövid ideig az Akadémia listáján volt haj és smink terén.

(Thibo84)
 

A film végén látható Doctor Octavius ​​csápjai, Rhino páncélzata, Keselyű szárnyai, Kraven logója, Zöld Kobold röpdeszkája és Mysterionak vagy Kaméleon maszkjának vázlata, ami utalás volt a Baljós Hatos - Sinister Six - spin-offjára, amit végül töröltek a A csodálatos Pókember 2. bukása után.

(Thibo84)
 

Alden Ehrenreich, Brady Corbet, Eddie Redmayne, Sam Claflin, Douglas Booth és Boyd Holbrook is esélyes volt Harry Osborn szerepére.

(Thibo84)
 

A film népszerűsítése érdekében Jamie Foxx megváltoztatta Twitter felhasználónevét Electrora.

(Thibo84)
 

2011 augusztusában, 11 hónappal A csodálatos Pókember (2012) megjelenése előtt a Sony már bejelentette a folytatás időpontját.

(Thibo84)
 

142 percével ez az eddigi leghosszabb Pókember film.

(Thibo84)
 

A kutyát, akit Gwen sétáltat, miközben Peter kémkedik utána a tetőről, Andrew Garfield és Emma Stone fogadta örökbe 2013-ban.

(Thibo84)
 

Felicity Jones szerepe jelentősen csökkent az időbeli korlátok miatt. Egy interjúban Jones elmesélte, hogy Harry Osborn/Zöld Kobold (Dane DeHaan) szövetségese lett volna, és egy ponton még a barátnője is. Bár azok a jelenetek, amelyek a Harry-vel való szövetségét és a két karakter közötti románcot mutatják be, végül a végső vágás során a vágóasztalon végezték.

(Thibo84)
 

Leforgatták Shailene Woodley mint Mary-Jane Watson jeleneteit, de végül kivágásra kerültek, mert a készítők úgy érezték, hogy túl sok karakter lenne a filmben.

(Thibo84)