Kate Beckinsale évtizedek óta a férfiak kedvence. A színésznő, akit a legtöbben talán az Underworld filmekből, a Pearl Harbor - Égi háborúból, az Aviátorból vagy Az emlékmásból ismernek, immár 49 éves. És bomba formában van.

A színésznő saját bevallása szerint heti hat napon vonul el edzeni, hogy megőrizze kiváló formáját és fittségét. És az eredményt nem is rejtette véka alá, miután felvett egy szexi fekete bikinit és pózolt egyet a kamerák előtt Los Angeles-i otthonában. A képeket a galériában meg is nézhetitek.

Kate Beckinsale jelenleg a legutóbbi filmjét, a Prisoner's Daughtert reklámozza, amelyben Brian Cox és Ernie Hudson oldalán szerepel. A történet egy végstádiumú halálos betegségben szenvedő férfiról szól, aki erőszakos múltja miatt tizenkét évet töltött börtönben. Miután kiszabadult, megpróbálja helyrehozni a kapcsolatát a lányával és az unokájával, de a múltja megnehezíti ezt.

A filmet egy hete mutatták be a kritikusok vegyes fogadtatásban részesítették, a Rotten Tomatoes oldalán mindössze 50 százalékot kapott eddig.