Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
75%
Filmadatlap
 
31
Szereplők
11
Vélemények
44
Képek
2
Videók
Underworld
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 17.

legújabb vélemény

Még megérem,hogy kultfilm válik majd belőle,de szerintem meg is érdemelné,mert a maga nemében új műfajt alkotott.Sötét tónusú világ,a hármas rend alapján örök harc,farkasok-vámpírok-emberek között.Kate Beckinsale nagyon jó választás a szerepre,egy hi... több»

 
Artemisia   2018. 03. 20.

Akcióközpontú, minőségi horror elemekkel dolgozó film. Tetszett, hogy az akció-horror cselekmény mellett érzelmi szálak is szerepet kaptak, mint Victor apai érzései Selene iránt és Selene Michael iránti szerelme. Emellett saját eredettörténetet és mitológiát ad a vámpír és a lycan fajnak.


 
Deku   2017. 11. 20.

Ennél rosszabbat és unalmasabb filmet nem sokat néztem mostanában. Nem kedveltem. Ilyen filmet nem szívesen néznék meg legközelebb. Egyszerűen nem az én ízlésemnek volt ez való. Több izgalomra számítottam és kevesebb ilyen sablonos megnyilvánulásra.

 
HercegPeter   2018. 01. 13.

Nem nyűgözött le. Tele van logikátlan elemekkel, a karakterek se túl kidolgozottak. Az akciójelenetekkel nincs különösebb gond, maximum annyi, hogy harcban igencsak rosszul céloznak az egyébként vérprofi gyilkológépek. A grafikai elemek gyengeségét b... több»

 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

Örök klasszikus. Az első rész stílusteremtő volt a maga idejében. Rendkívül látványos és monumentális film ami megalapozza az összes filmet a történelmi részletekkel a vámpírok és a vérfarkasok háborújáról.

 
MMcFly2015   2016. 05. 19.

Eddig kimaradtak az életemből ezek az Underworld filmek, most igyekszem behozni a lemaradást. Távol áll tőlem a vámpír téma, még az előtt se voltam otthon benne, mielőtt az Alkonyat elindította a lavinát, és nevetségessé tette az egész vámpír-férkark... több»

 
cinderella   2017. 02. 15.

Most újranézve úgy gondolom hagy némi kívánnivalót maga után a cselekmény és nem voltak benne egetrengető párbeszédek sem, de akkori szemmel nézve mégiscsak egész látványos és akciódús filmről van szó. Ha pedig eltekintünk a kisebb hibáktól, akkor egy teljesen élvezhető vámpíros, vérfarkasos filmet kapunk.

Galéria (44)

Kate Beckinsale
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale

Videók (2)

A film összbevétele 95 708 457 dollár volt (imdb.com).

 

58 a halottak száma a filmben.

(Norbi)
 

Kevin Grevioux hangja valóban olyan mély, mint azt a filmben hallhatjuk, semmilyen számítógépes eljárással nem változtatták meg azt.

(hp )
 

Kate Beckinsale a forgatáson ismerte meg leendő férjét, a rendező Len Wisemant.

(hp )
 

Selene a görög mitológiában a Hold istennője.

(hp )
 

Kate Beckinsale karaktere a film 12. percéig nem szólal meg, addig csak narrátorként hallhatjuk.

(hp )
 

Az Underworld Len Wiseman rendezői debütálása.

(hp )
 

Wentworth Miller jelenteit mindössze két nap alatt vették fel.

(hp )
 

A film számos jelenetét Budapest utcáin forgatták.

(hp )