Underworld: Evolúció (2006)

Underworld: Evolution

freeman   2021. 12. 12.

Király film.

Artemisia   2019. 11. 05.

A horrorzsáner mérföldköve

Kétségtelenül az Underworld-széria legrobusztusabb darabjáról beszélünk. De nemcsak a mesterien kiépített Underworld univerzum kulcsfigurája, hanem véleményem szerint az egész horrorzsáneren belül mérföldkőnek számít, hiszen a műfaj egyik alapkövét k... teljes kritika»

HercegPeter   2018. 05. 26.

Ez a rész jobb lett, mint az első. Izgalmasabb, talán még félelmetesebb is. A történetet is érdekesebbnek találtam. Kate Beckinsale ugyanazt nyújtja, mint az első részben, de a karaktere (és mindenki másé is) kedvelhetőbb. Jó, hogy nem ugrottak éveke... több»

Ms. Akárki   2019. 07. 31.

Izgalmas és pörgős fantasys akciófilm. Kate Beckinsale tökéletesen elviszi a hátán a filmet. Kifejezetten tetszik ahogy a vámpírok és a vérfarkasok háborúját és faji keveredésüket bemutatják. Látványos akciójelenetek pedig szemkápráztatóak.

MMcFly2015   2016. 05. 21.

Folytatásnak abszolút de megállja a helyét, nem lett rosszabb - de jobb se. A sztori onnan folytatódik ahol az első abba hagyta, és látványilag ez még jobbra sikerült. (Gondolom többet is költöttek rá). Ezzel a történet még jobban kiteljesedett, kíváncsian nézem tovább a többi részt.

Karolyka   2016. 07. 27.

Hát ezt a folytatást kár volt egyszerűen leforgatni. nagyon semmitmondó és unalmas a történet. Az animáción meg egyszerűen csak nevetni lehet. Ahogy kinéz az egész. Ezen a filmen még Kate Beckinsale sem túd akkorát dobni, hogy nézhető legyen.

papaja   2014. 11. 06.

Kicsit túlzás volt nekem már ez a rész, mintha csak mindent megpróbáltak volna a négyzetre emelni, ami az első filmben volt. Voltak vámpírok, oké, most legyen óriás szárnyas denevérvámpír. Volt vérfarkas, most legyen nagy fehér vérfarkas. Amellett szerintem nem fektettek túl sok energiát a történet kidolgozásába sem.

A filmben a vérfarkasokat a lycan névvel illetik, ami egy latin eredetű szó, jelentése farkas.

(Artemisia )

A filmet Magyarországon forgatták és történetileg is itt játszódik.

(LionelMessi10)

A fiatal Selene-t játszó kislány Kate Beckinsale és Michael Sheen gyereke, Lily Mo Sheen.

(kázsé)

A filmben 62-en halnak meg.

(kázsé)

Kate Beckinsale székén a forgatáson a neve helyett az állt, hogy "My Sweetie" ("édesem") kis szívecskékkel körberakva.