Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
71

Underworld: Evolúció (2006)

Underworld: Evolution
Filmadatlap
 
35
Szereplők
7
Vélemények
35
Képek
1
Videók
 
Artemisia   2019. 11. 05.

legújabb vélemény

A horrorzsáner mérföldköve

Kétségtelenül az Underworld-széria legrobusztusabb darabjáról beszélünk. De nemcsak a mesterien kiépített Underworld univerzum kulcsfigurája, hanem véleményem szerint az egész horrorzsáneren belül mérföldkőnek számít, hiszen a műfaj egyik alapkövét képző, örökzöld vámpír-vérfarkas témát új alapokra helyezi. Saját, filmes berkeken belül egyedülálló eredettörténettel látja el mindkét fajt, lefekteti a hadakozásuk eredetét és célját, kikövezi a történelmüket, megalapozza a társadalmi szerveződésük, illetve politikai rendszerük alappilléreit, kiosztja az alapítóatyák szerepét, új értékrendet és hagyományokat jelöl ki számukra, melyek meghatározzák magatartásukat, világszemléletüket. Különösen a... több»

 
HercegPeter   2018. 05. 26.

Ez a rész jobb lett, mint az első. Izgalmasabb, talán még félelmetesebb is. A történetet is érdekesebbnek találtam. Kate Beckinsale ugyanazt nyújtja, mint az első részben, de a karaktere (és mindenki másé is) kedvelhetőbb. Jó, hogy nem ugrottak éveket a két rész között, így követhetőbb. Kíváncsi vagyok, mit tudtak még kitalálni a folytatásokban?


 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

Izgalmas és pörgős fantasys akciófilm. Kate Beckinsale tökéletesen elviszi a hátán a filmet. Kifejezetten tetszik ahogy a vámpírok és a vérfarkasok háborúját és faji keveredésüket bemutatják. Látványos akciójelenetek pedig szemkápráztatóak.

 
MMcFly2015   2016. 05. 21.

Folytatásnak abszolút de megállja a helyét, nem lett rosszabb - de jobb se. A sztori onnan folytatódik ahol az első abba hagyta, és látványilag ez még jobbra sikerült. (Gondolom többet is költöttek rá). Ezzel a történet még jobban kiteljesedett, kíváncsian nézem tovább a többi részt.

 
Karolyka   2016. 07. 27.

Hát ezt a folytatást kár volt egyszerűen leforgatni. nagyon semmitmondó és unalmas a történet. Az animáción meg egyszerűen csak nevetni lehet. Ahogy kinéz az egész. Ezen a filmen még Kate Beckinsale sem túd akkorát dobni, hogy nézhető legyen.

A film összbevétele 111 476 513 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben a vérfarkasokat a lycan névvel illetik, ami egy latin eredetű szó, jelentése farkas.

(Artemisia )
 

A filmet Magyarországon forgatták és történetileg is itt játszódik.

(LionelMessi10)
 

A fiatal Selene-t játszó kislány Kate Beckinsale és Michael Sheen gyereke, Lily Mo Sheen.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.