Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
76
Filmadatlap
 
31
Szereplők
8
Vélemények
25
Képek
1
Videók
 
indingo   2019. 09. 13.

legújabb vélemény

Ez nem sok meglepetést tartalmazott az első után. A története picit unalmas, az effektek kicsit gyermetegek, bár elég régi filmről van szó.

 
dailyfilmsan   2019. 08. 22.

Kicsivel gyengébb mint elődje, de itt már in medias res üldözzük Wankmanékkel a szellemeket. Egy kultusz film és kötelező megnézni. Mégis vannak benne zavaró tényezők amik javarészt fő motívumok a filmben. Sokkal jobban szeretem az első epizódot de ezt is meg tudom nézni bármikor.


 
Thibo84   2019. 03. 27.

Véleményem szerint sikerült azt a színvonalat hoznia, mint az egynek. Hallottam, hogy vannak, akik túlzásnak tartják a Szabadság-szobros jelenetet, én inkább humorosnak. Még látványosabbra és még humorosabbra sikeredett a film, a színészek hozzák a formájukat.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 04.

Imádom. Jobb mint az első rész talán. Stílusos és klasszikus hős film és ismét a világot kell megmenteniük. Érdekes történet és izgalmas kivitelezés ami végig fenntartotta a figyelmemet.

 
Syracuse   2017. 11. 29.

Gyermekkorom egyik kedvenc filmje, mely abszolút időtállónak mondható. Vannak azok a filmek, amiket gyerekként szeret az ember, aztán később megnézve már húzza a száját. Na ez nem ilyen. :D

Dan Aykroyd

A film összbevétele 215 394 738 dollár volt (imdb.com).

 

A Venkman által a bíróságon viselt öltöny és nyakkendő megegyezik azzal, amelyet akkor viselt, amikor az első filmben megvásárolták a tűzoltóságot.

(Thibo84)
 

A német fordításban Oscart átnevezték Donaldra.

(Thibo84)
 

A New York-i rendőr, aki a hívást kapta a Titanic érkezéséről, azt mondja, hogy az 54-es mólóhoz érkezett. Ez volt valójában az a hely, ahol a Titanic kikötését tervezték.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.