Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77
Filmadatlap
 
31
Szereplők
5
Vélemények
25
Képek
1
Videók
 
Thibo84   2019. 03. 27.

Véleményem szerint sikerült azt a színvonalat hoznia, mint az egynek. Hallottam, hogy vannak, akik túlzásnak tartják a Szabadság-szobros jelenetet, én inkább humorosnak. Még látványosabbra és még humorosabbra sikeredett a film, a színészek hozzák a formájukat.

 
Syracuse   2017. 11. 29.

Gyermekkorom egyik kedvenc filmje, mely abszolút időtállónak mondható. Vannak azok a filmek, amiket gyerekként szeret az ember, aztán később megnézve már húzza a száját. Na ez nem ilyen. :D


 
ereln   2016. 04. 27.

Nagyon jó film, teljesen beindul a nosztalgiafaktor, amikor megnézem. Nem tudok mást mondani róla, zseniális és csak ajánlani tudom. Természetesen az egész család szórakozni fog rajta, nagyon jó!

 
gandalf01   2015. 06. 12.

Régi a film, ahhoz képest viszont egészen jók a filmes effektek. Akkoriban ez akkorát szólhatott, mint pár éve az Avatar. Kellemes kalandfilm, sok izgalommal és poénnal, egy igazi klasszikus. Aki még nem látta, ha van egyáltalán ilyen, annak erősen ajánlott, sőt, kötelező.

 
quentin   2014. 12. 13.

Mint minden folytatás, ez sem érhet az előző rész nyomába. Azért nem lett teljesen rossz, de nekem például nem hiányzott Ragacs, ráadásul az idő múlásával és az akkori technológia korszerűtlenné válásával egyre nevetségesebbek azok a jelenetek. Mindenesetre a Szellemirtók második része is egy igazi klasszikus. Vajon mikor szánja rá magát Hollywood, hogy csináljon egy igényes rebootot?

Dan Aykroyd
 

Ivan Reitman kisfia és kislánya egy cameo szerep erejéig feltűntek a filmben. Jason azóta elismert rendező lett, Catherine pedig színészkedéssel próbálkozott. Ezzel arra is akartak utalni, hogy ezúttal a fiatalabb korosztályt szerették volna megcélozni.

(ArpiHajdu és Réci )
 

1989-ben a 8. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Bill Murray elégedetlen volt a produkcióval. Bevallása szerint túl sok Ragacs, de túl kevés szellemirtó volt a filmben.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.