Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Szellemirtók 2. (1989)

Ghostbusters II
Filmadatlap
 
31
Szereplők
10
Vélemények
25
Képek
1
Videók

Galéria (25)

Dan Aykroyd

Videók (1)

 
stewie_griffin_2005   2021. 04. 26.

legújabb vélemény

0
Gyengébb az elsőnél

Ezt már nem mondanám klasszikusnak, itt is sokat lehet nevetni, de több unalmas jelenet van benne, és a vége sem annyira tetszett.

 
indingo   2019. 09. 13.

0

Ez nem sok meglepetést tartalmazott az első után. A története picit unalmas, az effektek kicsit gyermetegek, bár elég régi filmről van szó.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 16.

0

Nem tetszik.Nem is hazudok.Remélem Bill Murray nem olvassa a kritikámat( :) ),de ha igen,akkor is vállalom.Rossz,gagyi,és semmilyen.Az akkori kornak sem megfelelő színvonal.

 
Thibo84   2019. 03. 27.

0

Véleményem szerint sikerült azt a színvonalat hoznia, mint az egynek. Hallottam, hogy vannak, akik túlzásnak tartják a Szabadság-szobros jelenetet, én inkább humorosnak. Még látványosabbra és még humorosabbra sikeredett a film, a színészek hozzák a formájukat.

 
dailyfilmsan   2019. 08. 22.

0

Kicsivel gyengébb mint elődje, de itt már in medias res üldözzük Wankmanékkel a szellemeket. Egy kultusz film és kötelező megnézni. Mégis vannak benne zavaró tényezők amik javarészt fő motívumok a filmben. Sokkal jobban szeretem az első epizódot de ezt is meg tudom nézni bármikor.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 04.

0

Imádom. Jobb mint az első rész talán. Stílusos és klasszikus hős film és ismét a világot kell megmenteniük. Érdekes történet és izgalmas kivitelezés ami végig fenntartotta a figyelmemet.

 
Syracuse   2017. 11. 29.

0

Gyermekkorom egyik kedvenc filmje, mely abszolút időtállónak mondható. Vannak azok a filmek, amiket gyerekként szeret az ember, aztán később megnézve már húzza a száját. Na ez nem ilyen. :D

A film összbevétele 215 394 738 dollár volt (imdb.com).

 

Rick Moranis által játszott Louis szerepére eredetileg John Candyt szerették volna szerződtetni, de Candynek merőben más elképzelése volt a karakterről, ezért nem tudtak megegyezni a rendezővel.

(stevepisti)
 

A Venkman által a bíróságon viselt öltöny és nyakkendő megegyezik azzal, amelyet akkor viselt, amikor az első filmben megvásárolták a tűzoltóságot.

(Thibo84)
 

A német fordításban Oscart átnevezték Donaldra.

(Thibo84)
 

A New York-i rendőr, aki a hívást kapta a Titanic érkezéséről, azt mondja, hogy az 54-es mólóhoz érkezett. Ez volt valójában az a hely, ahol a Titanic kikötését tervezték.

(Thibo84)
 

Jim Fye-t az ILM bérelte fel a Szabadságszobor játékra, de hamarosan a kocogó szellemet és a vékony Scoleri testvért, Tony-t is játszotta, akit eredetileg egy bábbal terveztek életre kelteni.

(Thibo84)