74% 165 szavazat
Szellemirtók – A borzongás birodalma

Szellemirtók – A borzongás birodalma

Ghostbusters: Frozen Empire
Filmadatlap
13
Vélemények (13)
34
Szereplők (34)
20
Képek (20)
4
Videók (4)
6
Érdekességek (6)
Díjak
Filmkritika
27
Cikkek (27)
Fórum

Hol nézheted

Finn Wolfhard
Dan Aykroyd
Mckenna Grace
Kumail Nanjiani
Patton Oswalt
Finn Wolfhard
Emily Alyn Lind
Paul Rudd
Mckenna Grace

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2
Hivatalos tartalom

Kihez fordulsz nagy bajban? Kitől kérsz segítséget, amikor kísérteties lények vesznek üldözőbe? Az egyértelmű válasz: a Szellemirtókat! A legendás csapat azonban már nem az eredeti felállásban dolgozik. A változás ellenére a híres New York-i tűzoltóság viszont továbbra is működik.
Itt… Több


Forgatókönyvíró: Ivan Reitman
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier (HU): 2024.04.11.
Forgalmazó: InterCom
Több
 
2024.05.23 Gamehun638

legújabb vélemény

Hát... Próbálják csűrni-csavarni, de jobb lett volna a 2. résznél abbahagyni. Ahogyan írták, látványmozi csak. Kiveszett minden belőle, ami régen benne volt.

0
 
2024.05.17 Eastern79

Nosztalgikus szellemvadászat

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Szerintem kifejezetten szórakoztatóra sikerült annak ellenére, hogy újat nem tudott mutatni, és jó volt látni a régi szereplőket is. Remek látvány és hangulat, izgalmas sztori, könnyű kikapcsolódás szinte minden korosztálynak.

1
 
2024.05.11 Lóri Ádámcsik

Tucatfilm lett

Az előző rész után nagyon kíváncsi voltam erre a részre, mert az nagyon jól felépített volt, és jók voltak a karakterek. Itt már egy tucatfilmet kaptunk. Tessék-lássék alapsztori, már nem izgalmasak a karakterek, nincs karakterfejlődés, vagy csak mutatóban. A látványvilág sem tetszett. Olyan volt, mintha a Szellemirtókat keresztezték volna a Bosszúállók egy részével. Átlagosnak mondanám vagy kicsit alatta.

1
 
2024.05.16 Tomipapi

Ez a film nem az lett, amit vártam. Persze megpróbálták poénosra venni a dolgot, de ez nem annyira jött be nekem. Valahogy az egész szereplőgárda szét volt hullva. A család darabokban, a szellemek nem tették a dolgukat, a szakértők nem voltak megvált... Több

0
 
2024.04.17 Kövi Róbert

Végre!

Bárcsak annyi idős lehetnék, mint amikor az első részét bemutatták, most minden gond nélkül lehetne a 3. rész. Nem voltak a filmmel különösebb elvárásaim, sőt nem is követtem hál’ isten nyomon az előkészületeit, így megúsztam egy nagyobb csalódást. Kimondottan jó volt látni a régi arcokat és azokét is, akik már csak az emlékeimben élnek. Teljes mértékben elfogult vagyok ezzel a „világgal”, szóval esélytelen, hogy lehúzzam a filmet. Biztos még meg fogom nézni kicsit később is, mert látni szeretném a kritikusok „nem tetszem” részeit, az ő szemükkel is, de most még élvezem, hogy mosolyog a lelkem.

2

A film 111 891 615 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 46 520 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

#1
 

Ez a film Kenan második közös munkája Murray-vel a 2008-ban megjelent Szikraváros után.Szerző: csd

#2
 

Az eredeti tervek szerint a film 2023. december 20-án debütált volna az Egyesült Államokban, de a 2023-as SAG-AFTRA írósztrájk miatt a megjelenést 2024 márciusára halasztották.Szerző: csd

#3
 

Ez az első olyan film a Szellemirtók sorozatban, amelyben nem vett részt Ivan Reitman, aki az első két film rendezője és producere volt.Szerző: csd

#4
 

William Atherton karakterének, Walter Pecknek ez a harmadik felbukkanása a Szellemirtók filmsorozatban, az eredeti Szellemirtók (1984) és a Szellemirtók (2009) című videójáték után.Szerző: csd

#5