77% 142 szavazat
Szellemirtók – A borzongás birodalma

Szellemirtók – A borzongás birodalma

Ghostbusters: Frozen Empire
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
34
Szereplők (34)
20
Képek (20)
4
Videók (4)
6
Érdekességek (6)
Díjak
Filmkritika
25
Cikkek (25)
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2
Hivatalos tartalom

Kihez fordulsz nagy bajban? Kitől kérsz segítséget, amikor kísérteties lények vesznek üldözőbe? Az egyértelmű válasz: a Szellemirtókat! A legendás csapat azonban már nem az eredeti felállásban dolgozik. A változás ellenére a híres New York-i tűzoltóság viszont továbbra is működik.
Itt… Több


Forgatókönyvíró: Ivan Reitman
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier (HU): 2024.04.11.
Forgalmazó: InterCom
Több
Finn Wolfhard
Dan Aykroyd
Mckenna Grace
Kumail Nanjiani
Patton Oswalt
Finn Wolfhard
Emily Alyn Lind
Paul Rudd
Mckenna Grace
 
2024.04.20 Maver17

legújabb vélemény

Szellemirtók

Hát a történet eléggé sablonos. A régi bőrt húzták le újra. Egyszer nézhető. A régi karakterek hozták a szintet. Talán őmiattuk érdemes megnézni a filmet!

0
 
2024.04.17 Kövi Róbert

Végre!

Bárcsak annyi idős lehetnék, mint amikor az első részét bemutatták, most minden gond nélkül lehetne a 3. rész. Nem voltak a filmmel különösebb elvárásaim, sőt nem is követtem hál’ isten nyomon az előkészületeit, így megúsztam egy nagyobb csalódást. Kimondottan jó volt látni a régi arcokat és azokét is, akik már csak az emlékeimben élnek. Teljes mértékben elfogult vagyok ezzel a „világgal”, szóval esélytelen, hogy lehúzzam a filmet. Biztos még meg fogom nézni kicsit később is, mert látni szeretném a kritikusok „nem tetszem” részeit, az ő szemükkel is, de most még élvezem, hogy mosolyog a lelkem.

0
 
2024.04.12 Guszti

Nem fogok kertelni, szerintem ezt a filmet már nem kellett volna megcsinálni. Bár eredeti a szereplőgárda, sajnos már semmi sincs meg benne abból, amitől annyira jók voltak az első filmek. Kár érte.

0
 
2024.04.11 Lojzika7

Szeritem ez egy erős közepes volt. A szori már-már szokásosnak mondható, sablonos, túlmisztifikált és kiszámítható. A poénok pedig már valahogy nem működnek annyira, hiszen ezeket is ismerjük.

0

A film 32 523 420 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 26 890 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

#1
 

Ez a film Kenan második közös munkája Murray-vel a 2008-ban megjelent Szikraváros után.Szerző: csd

#2
 

Az eredeti tervek szerint a film 2023. december 20-án debütált volna az Egyesült Államokban, de a 2023-as SAG-AFTRA írósztrájk miatt a megjelenést 2024 márciusára halasztották.Szerző: csd

#3
 

Ez az első olyan film a Szellemirtók sorozatban, amelyben nem vett részt Ivan Reitman, aki az első két film rendezője és producere volt.Szerző: csd

#4
 

William Atherton karakterének, Walter Pecknek ez a harmadik felbukkanása a Szellemirtók filmsorozatban, az eredeti Szellemirtók (1984) és a Szellemirtók (2009) című videójáték után.Szerző: csd

#5