Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84
Filmadatlap
 
30
Szereplők
33
Vélemények
14
Képek
3
Videók
Szellemirtók
 
Deku   2017. 07. 18.

Ma már látni a kissé bugyuta effekteket de akkor is klasszikus. Természetesen voltak kétségeim az elején. Nagyon jó hangvételű a film és a zenei világa eszméletlen elképesztő.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 04.

Nem a kedvenc részem de azért ugyan olyan jó mint a rajzfilm vagy a filmek. A kezdetek kezdetét mutatja be és ahhoz képest hogy 84-ben csinálták egész jól megragadták a szellemek megjelenítését. Nekem örök klasszikus és kedvenc a film így nem is tudom leértékelni.


 
harnas1207   2018. 12. 28.

Egy nagy klasszikus bepótlása ennyi idő után sokszor csalódás. Más szemmel kell nézni a filmet, és kisebb elvárásokat kell támasztani felé. Sajnos ezen mércéket sem érte el ez a film. De nem baj, ízlések és pofonok.

 
Thibo84   2019. 03. 27.

Gyermekkorom egyik nagy kedvence, de akkor még igazából a látvány vonzott, csak idővel kezdtem értékelni a poénokat és a színészek játékát. Jó a sztori, nem igazán a látványra akartak építeni, hanem a humorra, de mégis mind a kettő sikerült. Az effektek elavultak, látszik is mai szemmel rajta, de engem ez nem érdekel, mert ez a film az örök klasszikusok közé tartozik.

 
Bizsu82   2015. 04. 26.

Gyerekkoromban imádtam ezt a filmet és most is szeretem. Szerintem egy jó klasszikus film, ma is szívesen újranézem. Egyfajta egyedülálló hangulat jut eszembe, ha ezt a filmet nézem.

Bill Murray
Harold Ramis
Dan Aykroyd
Bill Murray
Bill Murray
Bill Murray
 
Amennyire ötletes és friss a mai napig bizonyos aspektusaiban a Szellemirtók, annyira hanyag és bágyadt más tekintetben, a kettő szintézisének pedig egy szerethető, de lapos vígjáték lett az eredménye. 6,5/10 több»
 

Nem is gondolták volna sokan, hogy ez a film is meg fog jelenni az 1001 film, amit látnod kell mielőtt meghalsz elnevezésű katalógusban.

(Norbi)
 

A Rotten Tomatoes oldalán 97%-os értékelést kapott 69 kritika alapján.

(Bogi87)
 

A Rockefeller Centernél az egyenruhás férfi, aki üldözi a szellemirtókat egy igazi biztonsági őr volt. (állítólag nem voltak rendben az engedélyek a forgatás megkezdéséhez).

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.