Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
78%

Beetlejuice - Kísértethistória (1988)

Beetlejuice
Filmadatlap
 
27
Szereplők
9
Vélemények
18
Képek
3
Videók
 
Turon   2018. 12. 23.

legújabb vélemény

0

Szerintem elég jó, amit Michael Keaton Beetlejuice-ként művel, Geena Davisnek is jól állnak ezek a fajta vígjáték-szerepek, és még Alec Baldwin is teljesen emberi formájában tudott részt venni a forgatásban. Viszont sosem értettem, hogy az ártatlan, ... több»

 
Deku   2017. 10. 25.

0

Konkrétan érződik, hogy ez közepes kategóriájú film de ez jó dolog. Ez a film nem lett egy nagy alkotás, de itt most nem is éreztem ezt problémának. Pont azt, adta ami kellett egy délutáni kikapcsolódáshoz.


 
Lamboh   2017. 10. 17.

0

Nem a szívemhez legközelebb álló Tim Burton film, de mindig jó újranézni. Egy vicces, és jó karakterekkel operáló film.

 
Zsceeeka   2018. 03. 31.

0

Nem egy mai darab, de teljesen élvezhető. A színészek alakításai szerintem nagyon rendben vannak, a poénok pedig néhány kivételtől eltekintve rendben vannak.

 
Loborg   2016. 04. 25.

0

Nagyon szeretem ezt a Tim Burton filmet is, (mint úgy néhány kivételtől eltekintve a többit is) mai napig, jól szórakozom rajta mindig, ha látom, nem igazán érdemes kihagyni, ha a rendezőt egyébként csípjük.

 
wooderman   2016. 06. 20.

0

Gyermekkorom egyik meghatározo filmje, az első ilyesztő filmem volt gyermekként, ami sok álmatlan éjszákát okozott ,.. persze ma már csak egy mókás vígjáték!:)

 
Lord British   2015. 06. 19.

0

Egy kellemes és vicces kis film, Tim Burton egyik legjobb munkája. Bizarr és fanyar humorral operál, mégis ez teszi olyan különlegessé. Michael Keaton szerintem zseniális a főszereplő személyében, és a mesterien megkomponált zene is ad a film hangulatához.

Galéria (18)

Videók (3)

A film összbevétele 73 707 461 dollár volt (imdb.com).

 

Michael Keaton bevallása szerint ez a kedvenc filmje.

(hp )
 

A filmet eredetileg horrornak szánták, amiben Beetlejuice egy démon lett volna, és nem megijeszteni, hanem megölni akarta volna a családot.

(SódóGA)
 

Az egyetlen főszereplő, aki rögtön igent mondott a szerepre, Geena Davis volt - a többiek legalább egyszer visszautasították a szerepüket.

(SódóGA)
 

Catherine O'Hara a beteg Angelica Houstont helyettesítette Deliakét, és a forgatáson ismerte meg leendő férjét, Bo Welcht.

(SódóGA)
 

A filmben minden halottról kiderült, hogyan halt meg, ugyanis a halál utáni állapotuk megegyezik azzal, amilyenben a haláluk pillanatában voltak. De Maitlandék, akik elsüllyednek autójukkal, mégsem vizesek. A rendező úgy gondolta, hogy folyton ázottan játszani elég kellemetlen lenne a színészeknek.

(SódóGA)
 

Michael Keaton mindössze két hetet dolgozott a forgatáson. A színészt a film teljes játékidejéből alig 18 percig láthatjuk.

(SódóGA)
 
Van ennél jobb Tim Burton film is, de viccesebb nem nagyon, szóval, akinek eddig kimaradt volna az életéből, sürgősen pótolja, ha jót akar magának, a rajongóknak pedig jó alkalom a harmincadik évforduló arra, hogy újrázzanak egy régi kedvencet. több»