Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
9
Vélemények
18
Képek
2
Videók
 
Zsceeeka   2018. 03. 31.

legújabb vélemény

Nem egy mai darab, de teljesen élvezhető. A színészek alakításai szerintem nagyon rendben vannak, a poénok pedig néhány kivételtől eltekintve rendben vannak.

 
Deku   2017. 10. 25.

Konkrétan érződik, hogy ez közepes kategóriájú film de ez jó dolog. Ez a film nem lett egy nagy alkotás, de itt most nem is éreztem ezt problémának. Pont azt, adta ami kellett egy délutáni kikapcsolódáshoz.


 
Lamboh   2017. 10. 17.

Nem a szívemhez legközelebb álló Tim Burton film, de mindig jó újranézni. Egy vicces, és jó karakterekkel operáló film.

 
Loborg   2016. 04. 25.

Nagyon szeretem ezt a Tim Burton filmet is, (mint úgy néhány kivételtől eltekintve a többit is) mai napig, jól szórakozom rajta mindig, ha látom, nem igazán érdemes kihagyni, ha a rendezőt egyébként csípjük.

 
wooderman   2016. 06. 20.

Gyermekkorom egyik meghatározo filmje, az első ilyesztő filmem volt gyermekként, ami sok álmatlan éjszákát okozott ,.. persze ma már csak egy mókás vígjáték!:)

 
Van ennél jobb Tim Burton film is, de viccesebb nem nagyon, szóval, akinek eddig kimaradt volna az életéből, sürgősen pótolja, ha jót akar magának, a rajongóknak pedig jó alkalom a harmincadik évforduló arra, hogy újrázzanak egy régi kedvencet. több»

A film összbevétele 73 707 461 dollár volt (imdb.com).

 

Michael Keaton bevallása szerint ez a kedvenc filmje.

(hp)
 

A filmet eredetileg horrornak szánták, amiben Beetlejuice egy démon lett volna, és nem megijeszteni, hanem megölni akarta volna a családot.

(SódóGA)
 

Az egyetlen főszereplő, aki rögtön igent mondott a szerepre, Geena Davis volt - a többiek legalább egyszer visszautasították a szerepüket.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.