Közösség

Vélemény:

76 Beetlejuice - Kísértethistória

(1988)

Michael Keaton Ragyog, Összességében pedig jó film

Bafam   2024.09.09 01:48
0

Nagyon élveztem ezt a filmet, pedig ez a műfaj nem igazán tartozik a kedvenceim közé. Nagyon örülök, hogy elmentem megnézni, és láttam ezt a filmet a Cinema Cityben. Vizuálisan nagyon vonzó, nagyszerű effektusokkal, de nem vitték túlzásba. A karakterek nagyon jól vannak eljátszva, kivétel nélkül. Hihetetlen, hogy a szereplőgárda nagy részét újra összehozták, és Jenna Ortega illik hozzá. Michael Keaton elismerést érdemel az ikonikus Beetlejuice szerepéért; egyszerre volt vidám és éles. Winona Ryder és Jenna Ortega is fantasztikus munkát végzett a szerepekben. Sajnos Monica Bellucci gazemberábrázolása fejletlennek és hatástalannak tűnt. Azonban van egy meglepő fordulat egy karakterrel, akivel Jenna találkozik, akiről kiderül, hogy meggyőzőbb gonosz, mint Monica karaktere, érdekes réteget adva a történethez. Egy másik kiemelt dolog Danny Elfman főcímzenéje volt, amelyet öröm volt hallani. Bár a cselekményben sok minden történt, és profitálhatott volna a hosszabb játékidőből, mindenképpen érdemes volt megnézni...