Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
98
Filmadatlap
 
95
Szereplők
4
Vélemények
130
Képek
3
Videók
The Fosters
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
hannah34   2019. 07. 24.

legújabb vélemény

imádtam most fejeztem be és nekem nagyon tetszett úja és újra meg tudnám nézni

 
Deku   2017. 08. 22.

Ez a sorozat azért olyan kedvelhető és jó fajta mert tele van tanulsággal. Jó rá odafigyelni és ezt szórakoztató módon teszi. Szerintem sokak szemét próbálja felnyitni több kevesebb sikerrel.


 
necum   2016. 01. 05.

Nagyon kedves és tanulságos sorozat, én is és a gyerekeim együtt szoktuk nézni...Mindegyikünk kedveli és mindig alig várja a következő részt...

 
lollipopp   2014. 11. 14.

Mivel sok mindenbe beleláttam a sorozatban megjelenő témákat illetően, nagyon üdvözlöm a jelenlétét a "piacon". Remélhetőleg többeknek közelebb hozza az azonos neműek közti házasság gondolatát, és segít elfogadtatni a másságot is. Ez ebben a produkcióban szépen és ízlésesen van tálalva. Szerintem...

Rosie O'Donnell
Sherri Saum
Teri Polo
Necar Zadegan
Sherri Saum
Rob Morrow
Sherri Saum
Teri Polo
 

David Lambertet anélkül vették fel Brandon szerepére, hogy igazán kiderült volna, hogy tud-e zongorázni. Később szerencsére beigazolódott, hogy elég jól zongorázik.

(rbernadett)
 

Maia Mitchell és Cierra Ramirez nagyon jó barátok a való életben.

(rbernadett)
 

Amikor Sherri Saum várandós volt az ikreivel, azon gondolkozott, hogy mi lenne ha Jesus-nak és Mariana-nak nevezné el őket, ahogyan a filmben is hívják az ikreket. Később a sors eldöntötte a kérdést, mert kiderült, hogy mind a ketten fiúk lesznek.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.