Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
90%

Hogyan adjunk el drogokat a neten (villámgyorsan) (2019-2021)

How to Sell Drugs Online (Fast)
Filmadatlap
 
36
Szereplők
5
Vélemények
31
Képek
3
Videók
 
lászló   2020. 05. 06.

legújabb vélemény

0

Keserédes képet nyújt a Z generációról, akik látszólag már nem is képesek a közösségi hálózatokon kívül kommunikálni egymással. Jó kis sorozat, szépen váltakozik benne a humor és az erkölcsi következtetések. Megéri megnézni, főleg, hogy az egyes részek rövidsége miatt akár egy délután alatt elfogyasztható.

 
Danny99   2020. 04. 16.

0
Gyorstalpaló dílereknek

A sorozat, ha nem is csak erről szól, de ehhez hasonló magyar címmel futna. Az alapjait mindeni látta már ezerszer. Lúzer, kocka srác, aki a barátja segítségével próbálja visszaszerezni a barátnőjét, miután az összejött a suli legmenőbb fiújával, aki egyébként a kertváros drogdílere. A körítés és a megvalósítás teszi különlegessé. A sorozat egy black-comedy, ami időnként áldokuként aposztrofálható. A sorozat a 2 főszereplő interjúival kezdődik, ami később visszatérő eleme az epizódoknak. A borzasztó pörgős storyt dokumentum stílusú tájékoztatók szakítják félbe a különböző drogokról, a dark web használatáról és a biznisz buktatóiról. Az első évad csak 6 részből áll, ezek 20-22 percesek, de nincs benne egy másodperc üresjárat se, ezért van benne annyi akció mintha 2-szer ennyi részből állna. A sorozat nagyon magasra tette a lécet az első évaddal és több olyan cliffhangert is tartalmazott az évadzáró, amit kíváncsian várok, hogyan oldanak fel.


 
scroll35   2019. 11. 12.

0

Talán az egyik legjobb sorozat, amit az utóbbi időben láttam, szerintem egész jók a karakterek, és persze a hangulatához is jól illik maga a környezet.

 
Alphik   2019. 09. 11.

0

Hát, bármennyire is vígjátéksorozatról van szó, én azért elgondolkodtam azon, csakugyan mennyire vicces is ez az egész sztori. Szerencsére a sorozat nem veszi magát halálkomolyan, így némi mondanivalót is sikerült a történetbe belecsempészni!

 
Henk   2019. 09. 03.

0

A történet egyszerű, de hatékony, bármelyik korosztály számára érdekes. Kár, hogy az első évad nyúlfarknyi lett, csak 6 epizódból áll.

Galéria (31)

Videók (3)