Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

Hogyan adjunk el drogokat a neten (villámgyorsan) (2019-2021)

How to Sell Drugs Online (Fast)
Filmadatlap
 
36
Szereplők
9
Vélemények
31
Képek
3
Videók

Galéria (31)

Videók (3)

 
Péter Fazekas   2021. 11. 20.

legújabb vélemény

0

Nem volt rossz!

 
stewie_griffin_2005   2021. 08. 02.

1

Nagyon jó sorozat, a főszereplők szimpatikusak, van benne humor is. A színészek is jók. A 3. évad már kicsit gyengébb lett szerintem, meg a végét sem teljesen értettem, de így is 5 csillagos. Ami durva, hogy igaz történet alapján készült. A Breaking badhez több elemben is hasonlít (persze a hangulata teljesen más).

 
moviemafia   2021. 03. 25.

1
A drogbiznisz Facebookja

Nagyon komoly és egyben szomorú 21. századi társadalmi problémákat vázol fel ez a sorozat, mindezt a lehető legmodernebb és legfiatalosabb tálalásban. Az alapsztori végtelenül egyszerű és lejáratott, ezt nem is részletezném. A csavar nyilvánvalóan abban van, hogy a zseni és kocka barátja a megszokottnál kissé eltérő iparágba fog bele. Kezdetben csak kisebb mennyiségben árulnak ecstasyt, majd idővel az egész internetet behálózó, hatalmas drogáruház üzemeltetői lesznek. Az egész történetben számomra az az érdekes, ahogyan egy illegális üzleti ötletet teljesen komolyan, minden erőfeszítés megtételével virágoztatnak fel. Szerintem ez a sorozat nemcsak a tiniknek lesz érdekes, hanem még a vállalkozó szellemű emberek is megtalálhatják benne a kellő "tanulságot".

 
Képkockák   2021. 11. 01.

0
Mr. Robot tiniknek

Bár a sztori nem egyezik a Mr. Robottal, a sorozat felépítése, a vágások és a karakterek is nagyban hasonlítanak. Az első évadot és a második felét két nap alatt néztem meg, és őszintén a német nyelv kivételesen nem zavart, pedig csak nagyon ritkán nézek német alkotást. A karakterek jól kidolgozottak, a történet nem cliffhangerrel tarkított, és kellően életszerű, de ez nem véletlen, hiszen egy 2015-ben történt valós bűncselekményen alapszik, amiről a Shiny_Flakes dokufilm is készült. Akiknek tetszett a Mr. Robot, Szexoktatás, vagy csak 16-28 év közöttiek, azoknak bátran ajánlom.

 
Danny99   2020. 04. 16.

0
Gyorstalpaló dílereknek

A sorozat, ha nem is csak erről szól, de ehhez hasonló magyar címmel futna. Az alapjait mindenki látta már ezerszer. Lúzer, kocka srác, aki a barátja segítségével próbálja visszaszerezni a barátnőjét, miután az összejött a suli legmenőbb fiújával, aki egyébként a kertváros drogdílere. A körítés és a megvalósítás teszi különlegessé. A sorozat egy black-comedy, ami időnként áldokuként aposztrofálható. A 2 főszereplő interjúival kezdődik, ami később visszatérő eleme az epizódoknak. A borzasztó pörgős sztorit dokumentum stílusú tájékoztatók szakítják félbe a különböző drogokról, a dark web használatáról és a biznisz buktatóiról. Az első évad csak 6 részből áll, ezek 20-22 percesek, de nincs benne egy másodperc üresjárat se, ezért van benne annyi akció, mintha kétszer ennyi részből állna. A sorozat nagyon magasra tette a lécet az első évaddal, és több olyan cliffhangert is tartalmazott az évadzáró, amit kíváncsian várok, hogyan oldanak fel.

 
scroll35   2019. 11. 12.

0

Talán az egyik legjobb sorozat, amit az utóbbi időben láttam, szerintem egész jók a karakterek, és persze a hangulatához is jól illik maga a környezet.

 
Alphik   2019. 09. 11.

0

Hát, bármennyire is vígjátéksorozatról van szó, én azért elgondolkodtam azon, csakugyan mennyire vicces is ez az egész sztori. Szerencsére a sorozat nem veszi magát halál komolyan, így némi mondanivalót is sikerült a történetbe belecsempészni.

 

A sorozatot nagyrészt Bonn városában vették fel.

(Képkockák)
 

Az egyik író, Stefan Titze többször látható kommentelőként a sorozatbéli Instagram posztok alatt.

(Képkockák)
 

Ha a sorozatban szereplő URL-re rákeresel, a sorozat Netflix oldalára fog átirányítani.

(Képkockák)
 

A munkacíme a sorozatnak "Ne próbáld ezt ki otthon".

(Képkockák)
 

A sorozatban szereplő Rinseln egy kitalált város, Rinteln a leginkább hasonló nevű város.

(Képkockák)