Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
92%

Hogyan adjunk el drogokat a neten (villámgyorsan) (2019-2021)

How to Sell Drugs Online (Fast)
Filmadatlap
 
36
Szereplők
7
Vélemények
31
Képek
3
Videók

Galéria (31)

Videók (3)

 
PadmeAmidala   2021. 08. 02.

legújabb vélemény

0

Nagyon jó sorozat, a főszereplők szimpatikusak, van benne humor is. A színészek is jók. A 3. évad már kicsit gyengébb lett szerintem, meg a végét sem teljesen értettem, de így is 5 csillagos. Ami durva, hogy igaz történet alapján készült. A Breaking badhez több elemben is hasonlít (persze a hangulata teljesen más).

 
moviemafia   2021. 03. 25.

1
A drogbiznisz Facebookja

Nagyon komoly és egyben szomorú 21. századi társadalmi problémákat vázol fel ez a sorozat, mindezt a lehető legmodernebb és legfiatalosabb tálalásban. Az alapsztori végtelenül egyszerű és lejáratott, ezt nem is részletezném. A csavar nyilvánvalóan abban van, hogy a zseni és kocka barátja a megszokottnál kissé eltérő iparágba fog bele. Kezdetben csak kisebb mennyiségben árulnak ecstasyt, majd idővel az egész internetet behálózó, hatalmas drogáruház üzemeltetői lesznek. Az egész történetben számomra az az érdekes, ahogyan egy illegális üzleti ötletet teljesen komolyan, minden erőfeszítés megtételével virágoztatnak fel. Szerintem ez a sorozat nemcsak a tiniknek lesz érdekes, hanem még a vállalkozó szellemű emberek is megtalálhatják benne a kellő "tanulságot".

 
Danny99   2020. 04. 16.

0
Gyorstalpaló dílereknek

A sorozat, ha nem is csak erről szól, de ehhez hasonló magyar címmel futna. Az alapjait mindenki látta már ezerszer. Lúzer, kocka srác, aki a barátja segítségével próbálja visszaszerezni a barátnőjét, miután az összejött a suli legmenőbb fiújával, aki egyébként a kertváros drogdílere. A körítés és a megvalósítás teszi különlegessé. A sorozat egy black-comedy, ami időnként áldokuként aposztrofálható. A 2 főszereplő interjúival kezdődik, ami később visszatérő eleme az epizódoknak. A borzasztó pörgős sztorit dokumentum stílusú tájékoztatók szakítják félbe a különböző drogokról, a dark web használatáról és a biznisz buktatóiról. Az első évad csak 6 részből áll, ezek 20-22 percesek, de nincs benne egy másodperc üresjárat se, ezért van benne annyi akció, mintha kétszer ennyi részből állna. A sorozat nagyon magasra tette a lécet az első évaddal, és több olyan cliffhangert is tartalmazott az évadzáró, amit kíváncsian várok, hogyan oldanak fel.

 
lászló   2020. 05. 06.

0

Keserédes képet nyújt a Z generációról, akik látszólag már nem is képesek a közösségi hálózatokon kívül kommunikálni egymással. Jó kis sorozat, szépen váltakozik benne a humor és az erkölcsi következtetések. Megéri megnézni, főleg, hogy az egyes részek rövidsége miatt akár egy délután alatt elfogyasztható.

 
scroll35   2019. 11. 12.

0

Talán az egyik legjobb sorozat, amit az utóbbi időben láttam, szerintem egész jók a karakterek, és persze a hangulatához is jól illik maga a környezet.

 
Alphik   2019. 09. 11.

0

Hát, bármennyire is vígjátéksorozatról van szó, én azért elgondolkodtam azon, csakugyan mennyire vicces is ez az egész sztori. Szerencsére a sorozat nem veszi magát halál komolyan, így némi mondanivalót is sikerült a történetbe belecsempészni.

 
Henk   2019. 09. 03.

0

A történet egyszerű, de hatékony, bármelyik korosztály számára érdekes. Kár, hogy az első évad nyúlfarknyi lett, csak 6 epizódból áll.