Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
160
Szereplők
72
Vélemények
220
Képek
Videók
 
HADNAGY   2020. 07. 11.

legújabb vélemény

Look!

Jó sorozat, szerettem nagyon! Rengeteg hasznos szakmai infó is elhangzzik egy-egy epizódban, amit nagyon hasznosnak találok. A karakterek mind egyediek és szerethetők.

 
Az amatőr   2018. 06. 16.

a nap véleménye

Nagyon tetszett ez a sorozat, remek alkotás. Ezt bizonyítja az is, hogy több mint 13 év után is töretlen népszerűségnek örvend, és a sorozatok közt egyedülállóan sok évaddal büszkélkedhet. Összesen 12 évadot forgattak le belőle,amennyit egy sorozatból sem láttam még.Népszerűségét annak is köszönheti, hogy az írók mindig is igyekeztek a rajongók kedvére tenni és nem öldöstek le benne a kelleténél több szereplőt, plusz még szerelmek is születtek az egyes szereplők között.Rendhagyó módon ez volt az első és akár az is lehet sajnos, hogy az utolsó detektívsorozat, amiben a férfi-női páros két tagja összejön, sőt még gyerekük is születik. Nagyon erős a mellékszereplői gárda is. Közülük kedvencem az ügyvédnő Caroline Julian akinek megszemélyesítője Patricia Belcher. Üde színfoltot jelentenek a sorozatban továbbá az őrült tudós gyakornokok és persze a Jefferson zseniális csapata,akik a sorozat lelkét adják Boneson és Boothon kívül. Az ügyek az első évad második felétől kezdenek izgalmassá,sokszor tematikussá válni. Nagyon változatosak és érdekfeszítőek innentől, persze aztán a hatodik-hetedik évad környékén már nem sok újat tudnak felmutatni, de a nézőket így is le tudja kötni az időközben egyre jobban kiépülő kapcsolati háló a szereplők között.Ötletes volt a sztori elnevezése is(Bones)ami a témára és a főszereplő Temperance Brennan becenevére egyaránt utal. Végeredményben egy igen színvonalas krimi született,ami a mai napig rendszeresen fut a TV-ben és óriási rajongótáborral rendelkezik.


 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

Jó sorozat, nemcsak munkahelyként működnek együtt, hanem inkább egy nagy családként. Érdekes felderíteni való ügyekkel teli komédia.

 
indingo   2017. 04. 10.

Remek sorozat, bár Bones annak ellenére hogy több diplomás néha nagyon pokróc. Az RTL folyamatos ismétléseitől már rosszul vagyok, Ha nincs lefordított új rész, akkor adjanak valami más sorozatot/filmet.

 
Deku   2017. 08. 21.

Ebben a sorozatban nagyon tetszik, hogy minden egyes szereplő kötődik a másikhoz és családias a hangulat ettől. Az ügyek nagyon frappánsak és Bones karaktere ritka szórakoztató.

 
babsy88   2016. 08. 06.

Mindenféle stílus keveredik ebben a komédiában. Jól beépített szerelmi szál, érdekes téma, jó alakítások.

 
Szilonka   2016. 04. 10.

Izgalmas sorozat, nagyon jók az egyes része, bár az már kicsit idegesített amikor mindig más gyakornok dolgozott náluk, kicsit már fárasztó volt. Bones néha esetlen, meg tökre nem életre képes amúgy.

Emily Deschanel
David Boreanaz
Emily Deschanel
David Boreanaz
T. J. Thyne
Michaela Conlin
David Boreanaz
Emily Deschanel
John Francis Daley
Tamara Taylor
Emily Deschanel
David Boreanaz
David Boreanaz
Emily Deschanel
Emily Deschanel
Emily Deschanel
Emily Deschanel
David Boreanaz
Emily Deschanel
 

Emily Deschanel terhessége miatt a sorozat 7.évadát csak 13 részesre csinálták,a megszokott 22 helyett.

(Az amatőr)
 

Az egyik epizódban vendégszereplőként megjelenik a Family Guyból ismert Stewie Griffin.

(GedyPapa)
 

A sorozat Washingtonban játszódik azonban a forgatás Los Angelesben zajlott.

(GedyPapa)
 

A sorozat legfiatalabb kutatóját, Dr. Zack Addyt játszó Eric Millegan valójában idősebb, mint a szintén kutatókat alakító színésztársai.

(hp)
 

Emily Deschanel állapotos volt a hetedik évad forgatása alatt. A forgatási munkálatokat követően két nappal hozta világra fiát, Henryt.

(hp)
 

A pilotban Temerance azt mondja, hogy a legközelebbi bűnügyi antropológus Montrealban él, ott, ahol a sorozat alapjául szolgáló regények játszódnak.

(hp)
 

Dr. Csont a Jeffersonian Institute munkatársa. Valójában nincs ilyen intézmény Washingtonban.

(hp)
 

Carla Gallo és Joel David Moore korábban együtt játszottak a Doktor House egyik epizódjában is, azonban karaktereiknek nem volt közös jelenetük.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.