Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Dr. Csont (2005-2017)

Bones
Filmadatlap
 
160
Szereplők
75
Vélemények
220
Képek
1
Videók

Galéria (220)

Emily Deschanel
David Boreanaz
Emily Deschanel
David Boreanaz
T. J. Thyne
Michaela Conlin
David Boreanaz
Emily Deschanel
John Francis Daley
Tamara Taylor
Emily Deschanel
David Boreanaz
David Boreanaz
Emily Deschanel
Emily Deschanel
Emily Deschanel
Emily Deschanel
David Boreanaz
Emily Deschanel

Videók (1)

 
JRD   2022. 04. 01.

legújabb vélemény

0

Bírtam eredeti nyelven is (bár nehéz volt megszoknom Boreanaz eredeti hangját, mert nem igazán találtam férfiasnak), és bírtam szinkronnal is, mert érdekelt mindig is ez a terület. Igaz, ennek a sorozatnak nem az okítás, hanem a szórakozás volt a cél... több»

 
Az amatőr   2018. 06. 16.

a nap véleménye

1

Nagyon tetszett ez a sorozat, remek alkotás. Ezt bizonyítja az is, hogy több mint 13 év után is töretlen népszerűségnek örvend, és a sorozatok közt egyedülállóan sok évaddal büszkélkedhet. Összesen 12 évadot forgattak le belőle,amennyit egy sorozatbó... több»

 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

0

Jó sorozat, nemcsak munkahelyként működnek együtt, hanem inkább egy nagy családként. Érdekes felderíteni való ügyekkel teli komédia.

 
indingo   2017. 04. 10.

0

Remek sorozat, bár Bones annak ellenére hogy több diplomás néha nagyon pokróc. Az RTL folyamatos ismétléseitől már rosszul vagyok, Ha nincs lefordított új rész, akkor adjanak valami más sorozatot/filmet.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

0

Ha csontokról kellene filmet csinálni és bűnügyet megoldani akkor ez egy tökéletes sorozat. Ezzel mindent elmondtam. Van benne humor szerelem fájdalom dráma.

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Ebben a sorozatban nagyon tetszik, hogy minden egyes szereplő kötődik a másikhoz és családias a hangulat ettől. Az ügyek nagyon frappánsak és Bones karaktere ritka szórakoztató.

 
Eastern79   2021. 03. 03.

0

Pár éve, mikor még néztem tv-t, néha megnéztem egy-egy epizódot. Tetszett Brennan egyszerű gondolkodása, ami sokszor volt humor forrása, amikor a többi karakterrel beszélgetett. Ettől eltekintve semmi extra, átlagos nyomozósdi.

 

Emily Deschanel terhessége miatt a sorozat 7. évadát csak 13 részesre csinálták a megszokott 22 helyett.

(Az amatőr)
 

Az egyik epizódban vendégszereplőként megjelenik a Family Guyból ismert Stewie Griffin.

(GedyPapa)
 

A sorozat Washingtonban játszódik, azonban a forgatás Los Angelesben zajlott.

(GedyPapa)
 

A sorozat legfiatalabb kutatóját, Dr. Zack Addyt játszó Eric Millegan valójában idősebb, mint a szintén kutatókat alakító színésztársai.

(hp)
 

Emily Deschanel állapotos volt a hetedik évad forgatása alatt. A forgatási munkálatokat követően két nappal hozta világra fiát, Henryt.

(hp)