Dr. Temperance Brennan egy zseniális, de magányos antropológus. Egy napon felkeresi őt a fiatal, tehetséges FBI-ügynök, Seeley Booth, hogy segítsen neki a nyomozóiroda megoldatlan ügyeinek felderítésében. Brennan, alias Dr. Csont feladata, hogy mindössze az áldozatok csontjai alapján azonosítsa elhunytat.
Nagyon tetszett ez a sorozat, remek alkotás. Ezt bizonyítja az is, hogy több mint 13 év után is töretlen népszerűségnek örvend, és a sorozatok közt egyedülállóan sok évaddal büszkélkedhet. Összesen 12 évadot forgattak le belőle,amennyit egy sorozatbó... több»
Emily Deschanel terhessége miatt a sorozat 7.évadát csak 13 részesre csinálták,a megszokott 22 helyett.
(Az amatőr)A sorozat legfiatalabb kutatóját, Dr. Zack Addyt játszó Eric Millegan valójában idősebb, mint a szintén kutatókat alakító színésztársai.
(hp )Emily Deschanel állapotos volt a hetedik évad forgatása alatt. A forgatási munkálatokat követően két nappal hozta világra fiát, Henryt.
(hp )A pilotban Temerance azt mondja, hogy a legközelebbi bűnügyi antropológus Montrealban él, ott, ahol a sorozat alapjául szolgáló regények játszódnak.
(hp )Carla Gallo és Joel David Moore korábban együtt játszottak a Doktor House egyik epizódjában is, azonban karaktereiknek nem volt közös jelenetük.
(hp )Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »