Peter Burke, a "fehérgalléros" bűnözőkre szakosodott FBI-ügynök, és az általa elkapott műkincstolvaj, Neal Caffrey alkut kötnek. Szabadlábra helyezik, ha tapasztalatával és szakértelmével segíti az igazságszolgáltatást. A nagy nőcsábász, Caffrey teljesen szabad kezet kap, ami alaposan megnehezíti a közös munkát.
Eredetileg Matt Bomer miatt kedtem el még nézni 2009-ben és azóta sem bántam meg, hogy belecsöppentem a világába. Nagyon izgalmas és a végletekig szórakoztatja nézőit. Kicsit a Castle című sorozatra emlékeztet ami szintén zseniális a maga stílusában. A mai napig az egyik kedvenc sorozatom A nagy svindli. Ajánlom bátran.
Tiffani Thiessen a második évad forgatásának elején még állapotos volt. Mivel már nem szállhatott repülőre, hogy New Yorkba utazzon, jeleneteit Los Angelesben vették fel.
(hp )Bár Matt Bomer egy igazi szívtiprót alakít, a színész bevallottan homoszexuális. Párjával három gyermeket fogadtak örökbe.
(hp )Az FBI-nak a valós életben is van olyan részlege, mely csalással, lopással és sikkasztással kapcsolatos bűntények felderítésével foglalkozik.
(hp )A sorozatot New Yorkban forgatták. A város a történet szempontjából is fontos szerepet tölt be.
(hp )Az alkotók számos alkalommal utalnak Charles Dickensre. Az "Upper West Side story" című részben a diákok a "Két város történetéről" tanulnak. Mozzie Evannek Magwitch professzorként mutatkozik be, de gyakran használja a Havisham álnevet is. Mindkét karakter a regényíró Szép remények című könyvében szerepel.
(hp )Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »