Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
80
Filmadatlap
 
42
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
harnas1207   2018. 12. 27.

legújabb vélemény

Gyerekként élvezhető volt az egyszerű magyar krimi minden bájával és bajával együtt. Sok sok helyszínt felismertem és ez még dobott is a hangulatán.

 
Kedves   2015. 03. 22.

Remek sorozat volt, izgalmas, érdekes és magyar! Emlékszem, nagyon sokáig együtt néztük a családdal, közös program volt, és teljesen lekötött minket.


 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

Végy egy jó koncepciót, jó karaktereket, jó csapatot. Tömd meg úgy, hogy minden percből adj el másfelet reklámidőként szponzoroknak és mégis érd el, hogy az emberek imádják ezt a fajta reklámot. Ez volt a Kisváros receptje. A baj csak az, hogy a sorállomány leszerel, az őket játszó színészek kiesnek, a szponzorok miatt egyre több idegen helyszín is bejön és az eredmény egy villámgyorsan a földbe álló alkotás lesz. Eleinte, pont a reklámok miatt is, sok szempontból jól mutatta be a korszakot, az akció látványos volt, a cselekmény fordulatos, lekötötte az embert. Utána viszont a rohamos színvonal csökkenés a botrányos szintet is elérte.

 
Sophie   2016. 07. 28.

A legjobb magyar sorozat, nem véletlen vetítik minden évben a tv-ben.Hiába láttam már minden részt 50x ,akkor is érdekes és kihagyhatatlan marad számomra.Rengeteg színész szerepel benne, és mindegyiknek a megfelelő szerepeket tudták adni,ez is a sorozat sikerének egyik oka.

Usztics Mátyás
Hollósi Frigyes
Győri Péter
Hollósi Frigyes
Usztics Mátyás
Lukács Sándor
Győri Péter
Usztics Mátyás
Hollósi Frigyes
 

A sorozat képzeletbeli színhelyen Végváron játszódik, amely egy létező erdélyi település.

(indingo )
 

Szigetváron néhány vendéglátó ipari egység neve is Kisváros.

(indingo )
 

Hollósi Frigyest a sorozatban nyújtott alakításáért tiszteletbeli rendőrré avatták.

(indingo )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.