Kedves

2. évad (1994) - 20 epizód
3. évad (1995) - 11 epizód
4. évad (1996) - 13 epizód
5. évad (1996) - 8 epizód

Van valahol Magyarországon egy tiszta, csendes, napsütéses kisváros a határ mentén. Mi kell még a boldogsághoz? Nos, kell Hunyadi, a kiképzőőrmester, egy kiképzetlen szakasz a határőrség akciószázadából, egy farkasétvágyú rendőrőrnagy az étteremből, egy akaratos, de mégis szeretnivaló kamaszlány, s még sok-sok kedves figura a kisvárosból és minden epizódban kaland és izgalom.

Ország: Magyarország
Premier (HU): 1993.06.30.
Győri Péter
Lukács Sándor
Győri Péter

2025.02.13 Dinwiddie

Könnyed, emészthető sorozat volt. Bár amire emlékszem, az a főcímdal, ami nagyon jól sikerült, illetve, hogy Járai őrnagy állandóan evett.

2022.11.22 JRD

Csak azért 5*, mert magyar

Imádtam, imádom és imádni fogom ezt a sorozatot, hiszen amolyan pofátlan humorral vezeti végig a kopaszok katonai életét a centi vágásáig. Van itt minden: üzérkedés, katonai kincstári tárgyak ellopása, kiképző átverése, simliskedés, meztelenség, és minden, ami komikus helyzeteket okozhat. Usztics Mátyással pedig egyenesen egybe forrt a kiképzőtiszt karaktere. Aki még nem látta és meg szeretné nézni, szerintem remekül fog szórakozni. Ne foglalkozz azzal, hogy mikor készült a sorozat, csak nézd meg és szórakozz jól! Szóval filmre fel és jó szórakozást!

2020.04.11 Robinson76

Ó ó ó ó, az én városom

Az Angyalbőrben után eljött az idő, hogy a határőrség és a rendőrség is megkapja a maga egészséges propagandáját, így született meg a Kisváros. Sok szerethető, kedves figura kerül a képernyőre. Egy kis kaland, egy kis izgalom, de csak úgy érzéssel. Az egyik epizód forgatásán volt szerencsém részt venni, ezért a nosztalgia faktor miatt is értékelem négy csillagosra.

2018.12.27 harnas1207

Gyerekként élvezhető volt az egyszerű magyar krimi minden bájával és bajával együtt. Sok sok helyszínt felismertem és ez még dobott is a hangulatán.

A sorozat képzeletbeli színhelyen Végváron játszódik, amely egy létező erdélyi település.Szerző: indingo

Szigetváron néhány vendéglátó ipari egység neve is Kisváros.Szerző: indingo