Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Kisváros (1993-1996)

Kisváros
Filmadatlap
 
42
Szereplők
6
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Usztics Mátyás
Hollósi Frigyes
Győri Péter
Hollósi Frigyes
Usztics Mátyás
Lukács Sándor
Győri Péter
Usztics Mátyás
Hollósi Frigyes

Videók (1)

 
JRD   2022. 11. 22.

legújabb vélemény

0
Csak azért 5*, mert magyar

Imádtam, imádom és imádni fogom ezt a sorozatot, hiszen amolyan pofátlan humorral vezeti végig a kopaszok katonai életét a centi vágásáig. Van itt minden: üzérkedés, katonai kincstári tárgyak ellopása, kiképző átverése, simliskedés, meztelenség, és minden, ami komikus helyzeteket okozhat. Usztics Mátyással pedig egyenesen egybe forrt a kiképzőtiszt karaktere. Aki még nem látta és meg szeretné nézni, szerintem remekül fog szórakozni. Ne foglalkozz azzal, hogy mikor készült a sorozat, csak nézd meg és szórakozz jól! Szóval filmre fel és jó szórakozást!

 
harnas1207   2018. 12. 27.

0

Gyerekként élvezhető volt az egyszerű magyar krimi minden bájával és bajával együtt. Sok sok helyszínt felismertem és ez még dobott is a hangulatán.

 
Kedves   2015. 03. 22.

1

Remek sorozat volt, izgalmas, érdekes és magyar! Emlékszem, nagyon sokáig együtt néztük a családdal, közös program volt, és teljesen lekötött minket.

 
m.kaladze   2022. 11. 20.

0

Imádtam, főleg az elején, az első 40 valahány rész még a határőrökkel: Dió, Kalap, Tolvaj, Idomár, Bűvész, Pilóta, Gróf. A leszerelésük után hiányoztak. Később is jó volt a sorozat, de az első részek a határőrség munkáját mutatták be, később amolyan ... több»

 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

0

Végy egy jó koncepciót, jó karaktereket, jó csapatot. Tömd meg úgy, hogy minden percből adj el másfelet reklámidőként szponzoroknak és mégis érd el, hogy az emberek imádják ezt a fajta reklámot. Ez volt a Kisváros receptje. A baj csak az, hogy a s... több»

 
Sophie   2016. 07. 28.

0

A legjobb magyar sorozat, nem véletlen vetítik minden évben a tv-ben.Hiába láttam már minden részt 50x ,akkor is érdekes és kihagyhatatlan marad számomra.Rengeteg színész szerepel benne, és mindegyiknek a megfelelő szerepeket tudták adni,ez is a sorozat sikerének egyik oka.

 

A sorozat képzeletbeli színhelyen Végváron játszódik, amely egy létező erdélyi település.

(indingo )
 

Szigetváron néhány vendéglátó ipari egység neve is Kisváros.

(indingo )
 

Hollósi Frigyest a sorozatban nyújtott alakításáért tiszteletbeli rendőrré avatták.

(indingo )
 

Szurdi András regényt írt a sorozatból 1994-ben.

(indingo )
 

A 192. résztől Sopronban fogatnak, mert Járai járőrt oda helyezik át.

(indingo )