Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80%
Filmadatlap
 
86
Szereplők
4
Vélemények
11
Képek
Videók
 
Deku   2017. 08. 23.

legújabb vélemény

Imádom az ügyvédes sorozatokat ez viszont nem ért el engem. Túl távol állt a személyiségemtől, tele volt lapos pillanatokkal amit lehetett volna javítani.

 
adamkatka   2016. 09. 18.

Ennek a sorozatnak sem adtam elsőre sok esélyt, aztán nézve a részeket, egyre inkább megfogott és egyre inkább érdekeltek a továbbiak. Izgalmas, vetekszik némely krimivel...


 
strelaur   2015. 05. 26.

Imádom! Máig emlékszem, milyen volt suliból hazajövet ledőlni a kanapéra és bekapcsolni a tévét....indul az egy órás röhögés! A valaha volt legjobb és legszínvonalasabb jogi sorozat!

 
lombaresztii   2015. 02. 13.

Imádom!:):) A szereplőket, a történetek, a röhejes hejzeteket, és mindent ami benne van, mert ez a sorozat egyszerre tanulságos, és komoly de mégis végig nevetem az egészet, mindenkinek ajánlom :)

 

James Spader valójában is Bostonban született.

(rbernadett)
 

James Spader (Alan Shore) és William Shatner (Denny Crane) az egyetlen színészek, akik minden epizódban szerepelnek.

(rbernadett)
 

Lake Bell kilépett a sorozatból az első évad során, hogy szerepeljen A mélység fantomja (2005) című sorozatban. Miután utóbbit elkaszálták vendégszereplőként visszatért a harmadik évadban.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.